Κατάλογος ανταλλακτικών ARO

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας ARO? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικά ARO 10
10 Aπό 06.1980
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων ARO 240-244
240-244 Aπό 04.1978
ανταλλακτικών οχημάτων ARO SPARTANA
SPARTANA Aπό 01.1999

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για ARO σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων ARO για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για ARO

Η ARO ήταν μία Ρουμάνικη εταιρεία κατασκευής οχημάτων, η οποία λειτούργησε από το 1957 έως το 2006. Η εταιρεία αυτή εξειδικευόταν στην κατασκευή οχημάτων παντός εδάφους. Η εταιρεία, κατά τη διάρκεια της παραγωγικής της ιστορίας, κατασκεύασε περισσότερα από 380.000 οχήματα ARO, εκ των οποίων τα δύο τρίτα εξήχθησαν. Γενικά, τα οχήματα της συγκεκριμένης μάρκας διατέθηκαν προς πώληση σε περισσότερες από 110 χώρες, σε πέντε ηπείρους. Η συναρμολόγησή τους δεν πραγματοποιούνταν μόνο στη Ρουμανία, αλλά και στην Πολωνία, τη Ναμίμπια, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.


Τα οχήματα ARO

Για την κατασκευή των οχημάτων, η εταιρεία χρησιμοποιούσε τόσο δικές της καινοτομίες όσο και εξαρτήματα και μονάδες άλλων εταιρειών. Στην αρχή, αυτά τα Ρουμάνικα οχήματα εξοπλίζονταν με κινητήρες Dacia, καθώς και με κινητήρες παραγωγής των εταιρειών Ford, Renault, Daewoo, Toyota, Volkswagen και Pegaso. Ήταν αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν η εταιρεία ξεκίνησε να εξοπλίζει τα μοντέλα της με κινητήρες που είχε αναπτύξει η ίδια.

Η γκάμα μοντέλων της εταιρείας αποτελούνταν από οχήματα παντός εδάφους με χωρητικότητα πέντε, επτά και οκτώ ατόμων. Τα οχήματα ήταν δυνατό να διατεθούν είτε με κλειστό αμάξωμα με τρεις ή πέντε πόρτες, είτε με ανοιχτό αμάξωμα με δύο ή τέσσερις πόρτες. Στη γκάμα των διαθέσιμων στυλ αμαξώματος περιλαμβανόταν επίσης και δίθυρα ή τετράθυρα αγροτικά μοντέλα.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η Ρουμάνικη εταιρεία σταμάτησε τη λειτουργία της εδώ και πολύ καιρό, συνεχίζεται η παραγωγή ανταλλακτικών ARO, ενώ τα οχήματα παντός εδάφους παραγωγής της αποτελούν πρωτότυπα μοντέλα για πολλά άλλα σύγχρονα οχήματα με υψηλές επιδόσεις επί παντός εδάφους.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων ARO

  • Απλότητα σχεδιασμού. Η έλλειψη εξεζητημένων τεχνολογικών λύσεων μείωσε τον κίνδυνο βλαβών. Οπότε, τα οχήματα αυτής της μάρκας χαρακτηρίζονταν για την αξιοπιστία τους και το προσιτό κόστος συντήρησής τους.
  • Ανθεκτικότητα. Χάρις στη δομή του πλαισίου του αμαξώματος, τα αυτοκίνητα ήταν ανθεκτικά στα υπερβολικά φορτία και παρουσίαζαν αντίσταση στις δονήσεις και τις ανατροπές. Τα χαρακτηριστικά αυτά θεωρούνταν ιδιαίτερα σημαντικά από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων SUV.
  • Χαμηλή τιμή. Η απλή δομή, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός, η μικρή λίστα του προαιρετικού επιπλέον εξοπλισμού και οι κινητήρες τρίτων κατασκευαστών κατέστησαν δυνατή τη μείωση της τιμής των οχημάτων παραγωγής της συγκεκριμένης εταιρείας. Χάρις σε αυτό το γεγονός, τα αυτοκίνητα αυτά έχαιραν μεγάλης ζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Καλές επιδόσεις επί παντός εδάφους. Τα Ρουμάνικα οχήματα παντός εδάφους παρουσίαζαν εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε δύσκολα εδάφη. Για παράδειγμα, τα μοντέλα 24 μπορούσαν να ανέβουν σε πλαγιές 35° και να διασχίσουν συσσωρευμένα ύδατα ύψους 61 εκατοστών. Στα περισσότερα μοντέλα η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος ξεπερνούσε τα 250 χιλιοστά.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά ARO

Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά ARO από το διαδικτυακό μας κατάστημα. Συμφέρει να κάνετε τις αγορές σας στο κατάστημά μας διότι:

  • Μπορείτε να αγοράσετε οικονομικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις σε όλα μας τα είδη.
  • Διαθέτουμε για εσάς μία τεράστια γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων – από υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ και φίλτρα καμπίνας έως μπουζί και εξαρτήματα του κινητήρα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να λάβετε αξιόλογες συμβουλές online. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι και έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο