Επιλέξτε το JEEP αυτοκίνητό σας για να αγοράσετε ανταλλακτικά
Κατάλογος ανταλλακτικών JEEP

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας JEEP? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

Ανταλλακτικά JEEP GRAND CHEROKEE
GRAND CHEROKEE Aπό 09.1991
Ανταλλακτικά JEEP CHEROKEE
CHEROKEE Aπό 09.1983
Ανταλλακτικά JEEP WRANGLER
WRANGLER Aπό 08.1986
Ανταλλακτικά JEEP COMPASS
COMPASS Aπό 08.2006
Ανταλλακτικά JEEP COMMANDER
COMMANDER Aπό 09.2005
Ανταλλακτικά JEEP CJ5 - CJ8
CJ5 - CJ8 Aπό 01.1966

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για JEEP σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων JEEP για όλα τα μοντέλα

Γνήσια Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ JEEP

Τα παγκοσμίως διάσημα αυτοκίνητα Jeep, σήμερα, κατασκευάζονται από τον όμιλο Fiat Chrysler Automobiles. Από την ίδρυσή της, η μάρκα έγινε πολύ δημοφιλής και συχνά, η λέξη «Τζιπ» αναφέρεται σε όλα τα παντός εδάφους οχήματα, ανεξάρτητα από τη μάρκα και τον κατασκευαστή.

Αυτοκίνητα Jeep

Η μάρκα Jeep χρωστάει την εμφάνισή της στον Karl Probst. Το 1940, ο αμερικανός μηχανικός δημιούργησε το τετρακίνητο αυτοκίνητο Bantam BRC, βάσει του οποίου κατασκευάστηκε αργότερα το στρατιωτικό, εκτός δρόμου, Willys MB. Αρχικά, τα Jeep κατασκευάζονταν από τη Willys-Overland Motors, μια εταιρεία που ασχολείται με την παραγωγή εκτός δρόμου οχημάτων για στρατιωτική χρήση.

Επίσημα, η μάρκα Jeep καταχωρήθηκε το 1950. Αυτά είναι τα οχήματα που έχουν συσχετιστεί με την εμφάνιση μιας νέας κατηγορίας οχημάτων – τα SUV, τα οποία συνδυάζουν την εκτός δρόμου τετρακίνηση με ένα κόμπακτ αυτοκίνητο. Σήμερα, η Jeep πουλά τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες. Κάθε χρόνο, τα Jeep γίνονται όλο και πιο προηγμένα, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις.

Το 2012, η επιχείρηση της Νότιας Κορέας κατάφερε να πουλήσει πάνω από επτακόσιες χιλιάδες Jeep, γεγονός που ήταν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

5 μοντέλα Jeep
 1. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 2. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 3. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.0
 4. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2
 5. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2 2WD
Πλεονεκτήματα της Jeep
 • Υψηλό επίπεδο εκτός δρόμου επιδόσεων,
 • Ελκυστική σχεδίαση,
 • Καλή σταθερότητα στους ελιγμούς,
 • Άνετη καμπίνα,
 • Τέλεια ποιότητα ηχομόνωσης,
 • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου,
 • Εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση,
 • Μέγιστος βαθμός ασφαλείας,
 • Ισχύς.

Τα πρόσφατα μοντέλα της Jeep είναι εξοπλισμένα με κινητήρα V6, ο οποίος λειτουργεί με πετρέλαιο και ένα οκτατάχυτητο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το σύστημα Selec-Speed ​​Control παρέχει βοήθεια σε ανηφόρες ή κατηφόρες, ενώ η κάμερα πίσω όψης βελτιώνει την ορατότητα. Για να αυξήσει το επίπεδο προστασίας των επιβατών, η εταιρεία εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με συμπληρωματικούς αερόσακους κεφαλής και ένα σύστημα αποφυγής συγκρούσεων. Ένα σύγχρονο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας είναι επίσης διαθέσιμο.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Jeep

Η γκάμα της Jeep είναι το απάνθισμα του εξαιρετικού σχεδιασμού, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα. Προκειμένου, όμως, να ικανοποιούν τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη και να μην παθαίνουν βλάβες, όλα τα συστήματα πρέπει να βρίσκονται σε λειτουργική κατάσταση. Εάν το όχημά σας δυσλειτουργεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα, στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με ελάχιστο κόστος.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχει πάρα πολλά ανταλλακτικά για Jeep. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ομάδας υποστήριξής μας, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το επιθυμητό ανταλλακτικό από την ποικιλία των προϊόντων μας. Και αυτό δεν είναι όλο: προσφέρουμε προς αγορά, άριστης ποιότητας ανταλλακτικά και αναλώσιμα για Jeep, σε προσιτές τιμές.

Αγοράστε από εμάς - είναι πάντα συμφέρον και βολικό!