Κατάλογος ανταλλακτικών SSANGYONG

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας SSANGYONG? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων SSANGYONG REXTON
REXTON Aπό 04.2002
ανταλλακτικών οχημάτων SSANGYONG KYRON
KYRON Aπό 05.2005
μέρη του οχήματος SSANGYONG MUSSO
MUSSO Aπό 01.1993
μέρη του οχήματος SSANGYONG KORANDO
KORANDO Aπό 12.1988
εξαρτήματα αυτοκινήτων SSANGYONG ACTYON
ACTYON Aπό 11.2005
εξαρτήματα αυτοκινήτων SSANGYONG RODIUS
RODIUS Aπό 05.2005
ανταλλακτικών οχημάτων SSANGYONG CHAIRMAN
CHAIRMAN Aπό 07.1997
ανταλλακτικών οχημάτων SSANGYONG TIVOLI
TIVOLI Aπό 01.2015
ανταλλακτικών οχημάτων SSANGYONG XLV
XLV Aπό 04.2016
μέρη του οχήματος SSANGYONG STAVIC
STAVIC Aπό 02.2005

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για SSANGYONG σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων SSANGYONG για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για SSANGYONG

Η SsangYong είναι μια Νοτιοκορεάτικη δημοφιλής μάρκα αυτοκινήτων, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή εκτός δρόμου οχημάτων. Τα σύγχρονα αυτοκίνητά της συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση, την ελκυστική εμφάνιση και το λογικό κόστος. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει έδρα τη Σεούλ.

Αυτοκίνητα SsangYong

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 και, αρχικά, ασχολήθηκε με την παραγωγή SUV για τον στρατό. Την επόμενη δεκαετία, άρχισε να παράγει λεωφορεία, φορτηγά και πολιτικό ειδικό εξοπλισμό.

Ένα ορόσημο στην ιστορία της ήταν, το 1986, όταν ο όμιλος αγόρασε την εταιρεία Keohwa Motors. Τα πολιτικά SUV που κατασκευάζονταν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ήταν δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Το 1988, η βρετανική εταιρεία Panther έγινε μέρος του ομίλου.

Αφού σημείωσε μεγάλη επιτυχία, η εταιρεία SsangYong άρχισε να συνεργάζεται με τη Mercedes-Benz. Το 1993, το μοντέλο Musso εισήλθε στην αγορά και, γρήγορα, απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση. Όταν η κρίση αναστάτωσε την οικονομική σταθερότητα της εταιρείας, έγινε αρχικά μέρος του βιομηχανικού ομίλου της Daewoo και στη συνέχεια, της SAIC Motor. Η εταιρεία SsangYong ανέκτησε την οικονομική ανεξαρτησία της, το 2010.

Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει να κερδίζει στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου. Η γκάμα των μοντέλων της αποτελείται από αυτοκίνητα παντός εδάφους, SUV, μίνι βαν και ημιφορτηγά. Τα σύγχρονα αυτοκίνητά της, συμφωνούν με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και είναι εξοπλισμένα με υβριδικούς κινητήρες.

5 μοντέλα SsangYong
 1. SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2
 2. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D
 3. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0
 4. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3
 5. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D
Πλεονεκτήματα της SsangYong
 • Μοντέρνος σχεδιασμός,
 • Αυξημένες εκτός δρόμου επιδόσεις,
 • Υψηλό επίπεδο ελέγχου,
 • Υψηλή ποιότητα,
 • Αποδοτικοί κινητήρες,
 • Αποδεκτο κόστος,
 • Εξαιρετική δυναμική επιτάχυνση,
 • Ανθεκτικότητα,
 • Αξιοπιστία υπό όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

Ο εξοπλισμός των αυτοκινήτων SsangYong περιλαμβάνει κλιματισμό και σύστημα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού, υποβοήθηση διεύθυνσης, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, υπολογιστή ταξιδιού και σύστημα ψυχαγωγίας.

Κορυφαία ανταλλακτικά αυτοκινήτων SsangYong

Ακόμη και ένα εξαιρετικά αξιόπιστο αυτοκίνητο, απαιτεί τακτική συντήρηση και αντικατάσταση αναλωσίμων. Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά για SsangYong, χωρίς ανησυχίες και χάσιμο χρόνου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία από ανταλλακτικά για οποιαδήποτε SsangYong, ανεξάρτητα από το μοντέλο και το έτος κατασκευής του. Το έμπειρο προσωπικό της υπηρεσίας μας τεχνικής υποστήριξης, θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σας, σχετικά με την κατασκευή του αυτοκινήτου σας, και θα σας βοηθήσει να παραγγείλετε χωρίς καθυστέρηση.

Τα ανταλλακτικά για SsangYong που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας, είναι ανθεκτικά και σε προσιτή τιμή. Αγοράζοντας από εμάς, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, γρήγορα και οικονομικά, το πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο