Κατάλογος ανταλλακτικών ISUZU

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας ISUZU? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ISUZU D-MAX
D-MAX Aπό 05.2002
εξαρτήματα αυτοκινήτων ISUZU TROOPER
TROOPER Aπό 01.1983
εξαρτήματα αυτοκινήτων ISUZU MIDI
MIDI Aπό 06.1988
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων ISUZU CAMPO
CAMPO Aπό 04.1977
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων ISUZU GEMINI
GEMINI Aπό 10.1984
μέρη του οχήματος ISUZU IMPULSE
IMPULSE Aπό 01.1990
εξαρτήματα αυτοκινήτων ISUZU PIAZZA
PIAZZA Aπό 06.1981

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για ISUZU σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων ISUZU για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για ISUZU

Η Isuzu είναι η εταιρεία, της οποίας η ίδρυση ξεκίνησε την ιστορία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει έδρα το Τόκιο. Η Isuzu ειδικεύεται στην παραγωγή οχημάτων με κινητήρες πετρελαίου. Τα αυτοκίνητα της Isuzu χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία, καθιστώντας τα πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Αυτοκίνητα Isuzu

Το ιστορικό της εταιρείας ξεκινά από το 1916. Δύο χρόνια αργότερα, το πρώτο αυτοκίνητο της Isuzu είδε το φως της μέρας. Το 1922, κυκλοφόρησε το επιβατικό αυτοκίνητο A-9. Το 1936, η ανέπτυξε το δικό της κινητήρα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η εταιρεία ήταν ο μοναδικός παραγωγός βενζινοκίνητων αυτοκινήτων στην Ιαπωνία.

Μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η εταιρεία άρχισε να παράγει αναβαθμισμένους κινητήρες, που τοποθετούνταν σε αυτοκίνητα και φορτηγά δικής της παραγωγής. Η εταιρεία αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στην περιβαλλοντική φιλικότητα των αυτοκινήτων της. Σήμερα, τα οχήματα Isuzu είναι εξοπλισμένα με ενεργούς υβριδικούς κινητήρες και τις τελευταίες τεχνικές εξελίξεις που χρησιμοποιούνται στον σχεδιασμό των οχημάτων, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Τα τελευταία 20 χρόνια, η εταιρεία Isuzu χαρακτηρίζεται από τη συνεργασία της με την General Motors Corporation. Σήμερα, η ιαπωνική εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η γραμμή παραγωγής της εταιρείας κυκλοφορεί ημιφορτηγά, SUV, λεωφορεία και φορτηγά.

5 μοντέλα Isuzu
 1. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 2. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 3. ISUZU TROOPER (UBS) 2.2 D 4WD
 4. ISUZU TROOPER (UBS) 2.6 4WD
 5. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD 4WD
Πλεονεκτήματα της Isuzu
 • Σχέση κόστους-απόδοσης,
 • Καλή απόδοση οδήγησης,
 • Υψηλή ποιότητα συστήματος ψύξης του κινητήρα,
 • Αντοχή,
 • Διατηρησιμότητα,
 • Υψηλό επίπεδο ασφαλείας,
 • Εργονομικό εσωτερικό,
 • Υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης,
 • Ευκολία χειρισμού.

Σήμερα, η γκάμα της Isuzu αντιπροσωπεύεται από σύγχρονα αυτοκίνητα με εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει κλιματισμό, ηχοσύστημα, θερμαινόμενους καθρέφτες και μια ποικιλία άλλων επιλογών.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Isuzu

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για κάθε αυτοκινητιστή, το αυτοκίνητο του να είναι πάντα σε κίνηση. Εάν το αυτοκίνητο σας χρειάζεται επισκευή, μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά για Isuzu από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Λόγω του μεγάλου φάσματος προϊόντων και του βολικού συστήματος αναζήτησης μας, μπορείτε να επιλέξετε τα απαραίτητα ανταλλακτικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου, μέσα σε λίγα λεπτά. Το εξειδικευμένο προσωπικό της τεχνικής μας υποστήριξης, είναι πάντα έτοιμο να σας δώσει επαγγελματική βοήθεια στην επιλογή σας.

Μόνον τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για Isuzu είναι σε θέση να διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Συνεργαζόμαστε άμεσα με τους κατασκευαστές, και επομένως, τα προϊόντα μας είναι γνήσια και σε προσιτή τιμή. Αγοράζοντας ανταλλακτικά αυτοκινήτων από μας, θα μπορέσετε να εξαλείψετε τη βλάβη στο αυτοκίνητό σας, γρήγορα και οικονομικά!

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο