Κατάλογος ανταλλακτικών SUBARU

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας SUBARU? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUBARU IMPREZA
IMPREZA Aπό 08.1992
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUBARU LEGACY
LEGACY Aπό 01.1989
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUBARU FORESTER
FORESTER Aπό 03.1997
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUBARU OUTBACK
OUTBACK Aπό 01.1996
μέρη του οχήματος SUBARU JUSTY
JUSTY Aπό 11.1984
εξαρτήματα αυτοκινήτων SUBARU TRIBECA
TRIBECA Aπό 01.2005
ανταλλακτικών οχημάτων SUBARU VIVIO
VIVIO Aπό 03.1992
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUBARU SVX
SVX Aπό 09.1992
εξαρτήματα αυτοκινήτων SUBARU LEONE
LEONE Aπό 09.1978
εξαρτήματα αυτοκινήτων SUBARU 1800 XT COUPÉ
1800 XT COUPÉ Aπό 11.1984
ανταλλακτικά SUBARU WRX
WRX Aπό 07.2011
μέρη του οχήματος SUBARU LEVORG
LEVORG Aπό 03.2015
ανταλλακτικών οχημάτων SUBARU TREZIA
TREZIA Aπό 11.2010
ανταλλακτικών οχημάτων SUBARU BRZ
BRZ Aπό 06.2012
ανταλλακτικά SUBARU XV
XV Aπό 12.2011
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUBARU Brat
Brat Aπό 06.1978
ανταλλακτικών οχημάτων SUBARU REX
REX Aπό 08.1981

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για SUBARU σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων SUBARU για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για SUBARU

Η Subaru είναι μια Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων που παράγεται από τον όμιλο Fuji Heavy Industries. Η εταιρεία ήταν η πρώτη παγκοσμίως, μεταξύ των κατασκευαστών, που δημιούργησε ένα αυτοκίνητο με τετρακίνηση για ενεργή ψυχαγωγία και ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μπόξερ κινητήρων.

Αυτοκίνητα Subaru

Από το 1917 και μέχρι το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Fuji Heavy Industries Company παρέμεινε ο ηγετικός κατασκευαστής αεροσκαφών στην Ιαπωνία. Μετά την παράδοση του νησιωτικού έθνους, ο όμιλος χωρίστηκε σε επιμέρους εταιρείες. Το 1954, ο Kenji Kita ένωσε έξι εταιρείες υπό την ηγεσία του. Σκοπός της επαναδημιουργίας της εταιρείας, ήταν η ανάπτυξη και η παραγωγή ενός αυτοκινήτου που θα ήταν διαθέσιμο για τους ιάπωνες καταναλωτές μεσαίου εισοδήματος.

Ο ιδρυτής της, επέλεξε μόνος του το όνομα της μάρκας: στην Ιαπωνία, το όνομα της μάρκας χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει το σύμπλεγμα αστέρων «Πλειάδες». Το πρώτο μοντέλο κατασκευάστηκε πολύ καλά, αλλά δεν βγήκε σε μαζική παραγωγή. Ο λόγος για αυτό, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η εταιρεία. Ωστόσο, η κατασκευή αυτού του πρώτου αυτοκινήτου, έγινε η βάση για την ανάπτυξη του Subaru 360, το οποίο παρέμεινε πρώτο σε πωλήσεις στην ιαπωνική αγορά αυτοκινήτων, για 11 χρόνια.

Σήμερα, η εταιρεία κατέχει εννέα μονάδες παραγωγής, οι οποίες παράγουν ετησίως περισσότερα από 500.000 αυτοκίνητα. Στη γκάμα της Subaru υπάρχουν από αυτοκίνητα παντός εδάφους, στέησον βάγκον και σεντάν, μέχρι χάτσμπακ και όλα διαθέτουν το σύστημα τετρακίνησης 4WD.

5 μοντέλα Subaru
 1. SUBARU LEONE I Hatchback 1800 4WD
 2. SUBARU LEONE I Hatchback 1800 Turismo 4WD
 3. SUBARU LEGACY II (BD, BG) 2.0 i
 4. SUBARU LEGACY II (BD, BG) 2.0 i 4WD
 5. SUBARU LEGACY II (BD, BG) 2.2 i 4WD (BD7)
Πλεονεκτήματα της Subaru
 • Αυξημένος έλεγχος,
 • Ευκολία λειτουργίας,
 • Εξαιρετική εργονομία,
 • Καλή δυναμική επιτάχυνση,
 • Κορυφαία ποιότητα ανάρτησης,
 • Ελκυστική εμφάνιση.

Τα μοντέλα της Subaru διαθέτουν συμπαγείς, μπόξερ κινητήρες και τετρακίνηση. Ο εξοπλισμός των σύγχρονων αυτοκινήτων της περιλαμβάνει έναν αριθμό επιπλέον επιλογών, όπως: σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, κάμερα οπίσθιας προβολής, κλιματισμό διπλού ελέγχου, αερόσακους και σύστημα δυναμικής ευστάθειας VDC.

Κορυφαία ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Subaru

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, τα οποία διακρίνονται για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά τους. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ανταλλακτικά για Subaru, ανεξάρτητα από το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Η έμπειρη υπηρεσία τεχνικής υποστήριξής μας, μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο όταν επιλέγετε ένα προϊόν και κατά τη διάρκεια της παραγγελίας. Η παράδοση πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της συνεργασίας μαζί μας, είναι χαμηλές τιμές των προϊόντων και οι τακτικές εκπτώσεις. Στην ιστοσελίδα μας, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά Subaru με κέρδος.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο