Κατάλογος ανταλλακτικών DAEWOO

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας DAEWOO? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικά DAEWOO NUBIRA
NUBIRA Aπό 04.1997
ανταλλακτικά DAEWOO LANOS
LANOS Aπό 02.1997
ανταλλακτικών οχημάτων DAEWOO MATIZ
MATIZ Aπό 08.1998
ανταλλακτικών οχημάτων DAEWOO NEXIA
NEXIA Aπό 02.1995
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO KALOS
KALOS Aπό 09.2002
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO ESPERO
ESPERO Aπό 10.1991
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO TACUMA
TACUMA Aπό 06.2000
ανταλλακτικών οχημάτων DAEWOO LEGANZA
LEGANZA Aπό 03.1997
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO LACETTI
LACETTI Aπό 06.1999
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO EVANDA
EVANDA Aπό 08.2002
ανταλλακτικών οχημάτων DAEWOO MUSSO
MUSSO Aπό 07.1998
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO KORANDO
KORANDO Aπό 01.1999
μέρη του οχήματος DAEWOO LUBLIN
LUBLIN Aπό 04.1997
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO REXTON
REXTON Aπό 04.2002
μέρη του οχήματος DAEWOO TICO
TICO Aπό 02.1995
ανταλλακτικών οχημάτων DAEWOO CIELO
CIELO Aπό 06.1994
εξαρτήματα αυτοκινήτων DAEWOO TOSCA
TOSCA Aπό 02.2006

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για DAEWOO σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων DAEWOO για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για DAEWOO

Η Daewoo είναι μια φημισμένη Νοτιοκορεάτικη μάρκα, που σήμερα δεν υφίσταται πλέον. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Kim Woo-jung, το Μάρτιο του 1967. Αρχικά, το επίκεντρο της δραστηριότητάς της ήταν η βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας. Σήμερα, αυτοκίνητα Daewoo μπορεί να δει κανείς στις περισσότερες χώρες.

Αυτοκίνητα Daewoo

Η Daewoo εταιρεία άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα τη δεκαετία του '70. Η ιστορία της μάρκας είναι γεμάτη, αλλά σχετικά μικρή. Λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, στα τέλη της δεκαετίας του '90, η επιχείρηση πωλήθηκε στον όμιλο General Motors automotive. Η μάρκα έπαψε εντελώς να υφίσταται στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2011. Οι υπόλοιπες μονάδες της εταιρείας Daewoo συνέχισαν τις δραστηριότητές τους, ως τμήματα άλλων εταιρειών ή ως αυτόνομες επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της, η εταιρεία παρήγαγε κυρίως επιβατικά αυτοκίνητα. Η σειρά προϊόντων της Daewoo περιλάμβανε σεντάν, στέησον βάγκον, τρίθυρα και πεντάθυρα χάτσμπακ, σχεδιασμένα για ένα ευρύ κοινό αυτοκινητιστών. Τα οχήματα της εταιρείας ήταν κατάλληλα τόσο για τη μεταφορά μικρών φορτίων, όσο και για την οδήγηση σε πολυσύχναστους δρόμους πόλεων.

Πλεονεκτήματα της Daewoo
  • Κομψή σχεδίαση,
  • Μοντέλα μικρού μεγέθους,
  • Καλός χειρισμός,
  • Άνετη καμπίνα επιβατών,
  • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου,
  • Διαθεσιμότητα και εύκολη συντήρηση.

Η εταιρεία Daewoo επικεντρώθηκε στη βελτίωση της ασφάλειας των οχημάτων της. Για να αποφεύγεται η παραμόρφωση του αμαξώματος στο ατύχημα, τα νέα αυτοκίνητα είχαν ενισχυμένη οροφή και δοκούς προστασίας ενσωματωμένους στις πόρτες. Ένα ρεζερβουάρ καυσίμου από πολυμερές υλικό, υπάρχει σε ορισμένα μοντέλα με ειδική σχεδίαση, που εμποδίζει τη ροή του καυσίμου, ακόμη και σε περίπτωση ανατροπής του αυτοκινήτου. Επίσης, τα αυτοκίνητα Daewoo είναι εξοπλισμένα με αερόσακους, έναν ισχυρό ενισχυτή κενού επτά ιντσών και τετρακάναλο σύστημα ABS.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Daewoo

Τα οχήματα Daewoo καταλαμβάνουν μία από τις ηγετικές θέσεις στην αγορά των οχημάτων σε προσιτές τιμές. Δεν διαθέτουν μόνο τα αυτοκίνητα αυτές τις ελκυστικές τιμές, αλλά και τα ανταλλακτικά γιαDaewoo. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες προτιμούν τα μοντέλα της μάρκας αυτής, λόγω του χαμηλού κόστους συντήρησης.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά για κάθε μοντέλο της Daewoo. Η επιλογή ανταλλακτικών δεν θα διαρκέσει πολύ χρόνο και δεν θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια, εξαιτίας της υψηλής απόδοσης της λειτουργίας αναζήτησής μας. Οι σύμβουλοί μας είναι εξειδικευμένοι στα χαρακτηριστικά σχεδιασμού όλων των μαρκών αυτοκινήτων, και ευχαρίστως θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Προσφέρουμε μόνον ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Με τα ανταλλακτικά μας, μπορείτε να επισκευάσετε το Daewoo σας με μεγάλη οικονομία χρημάτων!

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο