Κατάλογος ανταλλακτικών JAGUAR

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας JAGUAR? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικών οχημάτων JAGUAR XJ
XJ Aπό 07.1968
ανταλλακτικά JAGUAR S-TYPE
S-TYPE Aπό 01.1999
μέρη του οχήματος JAGUAR X-TYPE
X-TYPE Aπό 03.2001
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων JAGUAR XK
XK Aπό 10.1954
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων JAGUAR XF
XF Aπό 03.2008
εξαρτήματα αυτοκινήτων JAGUAR F-TYPE
F-TYPE Aπό 10.2012
ανταλλακτικά JAGUAR E-TYPE
E-TYPE Aπό 04.1961
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων JAGUAR XE
XE Aπό 03.2015
εξαρτήματα αυτοκινήτων JAGUAR F-PACE
F-PACE Aπό 09.2015
ανταλλακτικά JAGUAR Mk
Mk Aπό 09.1955
ανταλλακτικών οχημάτων JAGUAR E-PACE
E-PACE Aπό 09.2017
ανταλλακτικών οχημάτων JAGUAR XJS
XJS Aπό 07.1985

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για JAGUAR σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων JAGUAR για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για JAGUAR

Τα αυτοκίνητα Jaguar είναι μιας μάρκας που ανήκει στην βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover. Η εταιρεία παράγει άνετα, κορυφαίας κατηγορίας αυτοκίνητα. Σήμερα, το τμήμα Jaguar είναι ένα μέρος της ινδικής εταιρείας Tata Motors.

Αυτοκίνητα Jaguar

Η εταιρεία Jaguar ιδρύθηκε το 1922. Αρχικά, λεγόταν Swallow Sidecar Company και ειδικευόταν στην παραγωγή των μοτοσικλετών με πλαϊνό καλάθι (σάιντ καρ). Η άνοδος στα έσοδα της εταιρείας, με την πάροδο του χρόνου, της επέτρεψαν να επεκτείνει την παραγωγή της και, λίγα χρόνια αργότερα, παρουσιάστηκε το πρώτο αυτοκίνητο της Jaguar.

Από το 1948, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή σπορ αυτοκινήτων και, από το 1951, αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ωστόσο, η εστίαση της εταιρείας ήταν η δημιουργία άνετων αυτοκίνητων με σεντάν αμάξωμα. Χαρακτηριστικά της μάρκας ήταν οι ισχυροί κινητήρες, το βολικό ταμπλό και το κομψό αμάξωμα. Το 1989, η Jaguar εξαγοράστηκε από την αμερικανική Ford Motor Company. Μετά από εννέα χρόνια, ο τομέας των αυτοκινήτων Jaguar έγινε πλήρως ελεγχόμενος από τον ινδικό όμιλο Tata Motors Ltd.

Σήμερα, η σειρά μοντέλων της Jaguar περιλαμβάνει αυτοκίνητα: σεντάν, κουπέ, κάμπριο και σπορ διθέσια.

5 μοντέλα Jaguar
 1. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.6
 2. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.6
 3. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.2 24V
 4. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 4.0
 5. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) V12 6.0
Πλεονεκτήματα της Jaguar
 • Κομψό αμάξωμα,
 • Βολικός πίνακας ελέγχου,
 • Καλή ηχομόνωση,
 • Υψηλής ποιότητας εσωτερική επένδυση,
 • Ισορροπημένη ανάρτηση,
 • Γρήγορη επιτάχυνση,
 • Άνετος χειρισμός.

Η εκτεταμένη διαμόρφωση του εξοπλισμού της, περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής, ψηφιακό ραδιόφωνο, ψηφιακή αναπαραγωγή ήχου, υποβοήθηση πέδησης EBA, καθώς και πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά του ενεργού συστήματος ασφαλείας.

Κορυφαία ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Jaguar

Για να είναι το αυτοκίνητό σας πάντα σε κίνηση, πρέπει να ελέγχετε συστηματικά τα τμήματά του και να αντικαθιστάτε τα χαλασμένα εξαρτήματα. Μόνο τα ποιοτικά ανταλλακτικά μπορούν να εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των τμημάτων και των συστημάτων του, και να παρατείνουν την περίοδο λειτουργίας του οχήματός σας. Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρονται αξιόπιστα και ανθεκτικά ανταλλακτικά για Jaguar.

Το ευρύ φάσμα προϊόντων και η εύκολη λειτουργία αναζήτησής μας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε γρήγορα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για κάθε μοντέλο της Jaguar. Το έμπειρο προσωπικό της υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξής μας, θα σας συμβουλεύσει για τις διαδικασίες παραγγελίας. Επιπλέον, κάνουμε στους πελάτες μας επικερδείς προσφορές στις τιμές που τους επιτρέπουν να αγοράσουν ανταλλακτικά για τη Jaguar τους με ελάχιστο κόστος. Η συνεργασία μαζί μας είναι πάντα κερδοφόρα!

JAGUAR έτος παραγωγής
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο