loader
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

Ανταλλακτικά για SAAB

OE Κατάλογος ανταλλακτικών SAAB

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας SAAB? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων SAAB 9-3
9-3
Από 02.1998
ανταλλακτικών οχημάτων SAAB 9-5
9-5
Από 09.1997
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων SAAB 9000
9000
Από 09.1984
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων SAAB 900
900
Από 06.1978
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων 9-7X
9-7X
Από 06.2004
μέρη του οχήματος SAAB 90
90
Από 08.1984
ανταλλακτικών οχημάτων SAAB 96
96
Από 09.1960
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων 99
99
Από 11.1967
ανταλλακτικά 9-2X
9-2X
Από 09.2004
μέρη του οχήματος 95 Station Wagon
95 Station Wagon
Από 02.1960
ανταλλακτικών οχημάτων 9-4X
9-4X
Από 01.2011
Ανταλλακτικά Αυτοκινητων SAAB για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για SAAB

Η Saab είναι μια σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία παράγει αυτοκίνητα και φορτηγά. Λόγω των παρατεταμένων οικονομικών δυσκολιών, το 2011, η Saab κήρυξε πτώχευση και αμέσως αποκτήθηκε από μια διεθνή κοινοπραξία, την National Electric Vehicle Sweden. Η παραγωγή αυτοκινήτων ξαναξεκίνησε το 2013.

Αυτοκίνητα Saab

Το 1937 ιδρύθηκε «η σουηδική εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών» (Svenska Aeroplan Aktiebolaget / Σουηδικά Αεροσκάφη ΑΕ), και παρήγαγε μαχητικά και βομβαρδιστικά. Με το τέλος του πολέμου, η παραγωγή αεροσκαφών σταμάτησε και οι μονάδες παραγωγής της Saab αναπροσανατολίστηκαν για να παράγουν αυτοκίνητα.

Ο σχεδιασμός του πρώτου τους πρωτοτύπου, πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα αποτελούμενη από 50 σχεδιαστές. Το Saab 92Β παρουσιάστηκε στην επιτροπή ελέγχου, το 1946. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου ήταν παρόμοιο με φτερό αεροσκάφους. O συντελεστής αντίστασης του ήταν υψηλότερος ακόμη και από πολλά σημερινά αυτοκίνητα.

Το 1959 η εταιρεία παρουσίασε το Saab 95 στέισον βάγκον, που έφερε μεγάλη επιτυχία στην εταιρεία. Το επόμενο μοντέλο - Saab 96 - για πολλά χρόνια, ήταν το καλύτερο αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Η σουηδική εταιρεία ήταν η πρώτη που εξόπλισε τα αυτοκίνητά της με δοκούς πλευρικής σύγκρουσης στις πόρτες και με ζώνες ασφαλείας.

Για μεγαλύτερη πρόσβαση στους Ευρωπαίους καταναλωτές, το 1989, το μερίδιο ελέγχου της Saab εξαγοράστηκε από την General Motors. Το 2000, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία εξαγοράστηκε πλήρως από τον όμιλο GM. Τα δικά του οικονομικά προβλήματα ανάγκασαν την αμερικανική επιχείρηση να πουλήσει τα ασύμφορα περιουσιακά της στοιχεία. Η Saab τέθηκε υπό τον έλεγχο μιας σουιδό-ιαπωνο-κινεζικής εταιρείας, της National Electric Vehicle Sweden, που δημιουργήθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Το 2013, η επόμενη έκδοση του σεντάν 9-3 σηματοδότησε την επανέναρξη της παραγωγής της Saab.

Πλεονεκτήματα της Saab

  • Μέγιστη ασφάλεια,
  • Ενισχυμένο αμάξωμα,
  • Εξαιρετική αεροδυναμική,
  • Άνετη καμπίνα,
  • Ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ,
  • Μαλακή ανάρτηση,
  • Τέλεια κατευθυντική σταθερότητα,
  • Ανθεκτικό χρώμα αμαξώματος.

Το Saab 9-3 Cabriolet είναι εξοπλισμένο με το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα DynaCage, το οποίο σε περίπτωση ανατροπής του αυτοκινήτου προστατεύει τον οδηγό και τους επιβάτες από τραυματισμό, με προεντατήρες στις ζώνες ασφαλείας και οπίσθιους προστατευτικούς θόλους.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Saab

Οι ιδιοκτήτες Saab μπορούν να ονομαστούν πραγματικοί ειδικοί στα εξαιρετικής ποιότητας και ασφαλή αυτοκίνητα. Αλλά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν τα απαραίτητα ανταλλακτικά για τυχόν επισκευές, ειδικά για κάποιο σπάνιο ή πολύ παλιό μοντέλο.

Τώρα πια δεν χρειάζεται να αγοράζετε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Saab! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε μόνο καινούρια ανταλλακτικά για το σύνολο το μοντέλων της Saab, τα οποία είναι όλα πιστοποιημένα. Εγγυόμαστε τη μακρά διάρκεια ζωής τους και την πλήρη συμβατότητά τους με το αυτοκίνητό σας. Ένας αναλυτικός κατάλογος και μια έξυπνη μηχανή αναζήτησης θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε ανταλλακτικά για Saab από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Προσφέρουμε ανταλλακτικά σε προσιτές τιμές, καθιστώντας την επισκευή του Saab σας, εύκολη για την τσέπη σας!

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο