Κατάλογος ανταλλακτικών DACIA

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας DACIA? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικά DACIA LOGAN
LOGAN Aπό 09.2004
μέρη του οχήματος DACIA SOLENZA
SOLENZA Aπό 02.2003
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων DACIA 1100
1100 Aπό 09.1967
ανταλλακτικών οχημάτων DACIA PICK UP
PICK UP Aπό 09.1989
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DACIA 1410
1410 Aπό 06.1994
εξαρτήματα αυτοκινήτων DACIA 1310
1310 Aπό 05.1983
ανταλλακτικά DACIA 1300
1300 Aπό 12.1972
εξαρτήματα αυτοκινήτων DACIA DOKKER
DOKKER Aπό 11.2012
ανταλλακτικά DACIA LODGY
LODGY Aπό 03.2012
ανταλλακτικά DACIA DUSTER
DUSTER Aπό 04.2010
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DACIA SANDERO
SANDERO Aπό 06.2008

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για DACIA σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων DACIA για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για DACIA

Υπό τη Ρουμανική μάρκα DACIA, μέλος του ομίλου Renault, παράγονται σχεδόν όλα τα επιβατικά μοντέλα του γαλλικού γίγαντα. Τα αυτοκίνητα Dacia χαρακτηρίζονται από χαμηλή τιμή και ευκολία στη συντήρηση.

Τα αυτοκίνητα Dacia

Η επωνυμία κληρονόμησε το όνομά της από το εθνονύμιο Dacia, το οποίο στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν για να ονομάζει το έδαφος της σημερινής Ρουμανίας. Το πρώτο αυτοκίνητο με το όνομα αυτό κυκλοφόρησε από το εργοστάσιο, με τη συνδρομή του ομίλου Renault, το 1967.

Αρχικά, η ρουμανική εταιρεία σχεδίαζε να εξασφαλίσει την παραγωγή των γαλλικών αυτοκινήτων με σχετική άδεια. Εκείνη την εποχή όμως η Dacia απομακρύνθηκε από τη Renault και ξεκίνησε το δικό της αυτοκίνητο, το σεντάν Nova με εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα. Το αυτοκίνητο μπορούσε να φτάσει ταχύτητες μέχρι 160 χλμ/ώρα.

Το 1999, η Dacia πέρασε στον έλεγχο της Renault, και έγινε θυγατρική της. Η συγχώνευση χαρακτηρίστηκε από την κυκλοφορία του μοντέλου Dacia Logan, που έγινε το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Ρουμανικής μάρκας.

Σε ολόκληρη την ιστορία της εταιρείας, με την επωνυμία της, έχουν παραχθεί αυτοκίνητα με διάφορα αμαξώματα. Οι λιμουζίνες, τα κουπέ και τα κάμπριο παρουσιάζονταν ως πρωτότυπα εκείνη την εποχή. Σήμερα, η σειρά των μοντέλων της DACIA διαθέτει σεντάν, τρίθυρα και πεντάθυρα χάτσμπακ, στέησον βάγκον, φορτηγάκια, μίνι βαν και κόμπακτ παντός εδάφους.

5 μοντέλα Citroen
 1. DACIA 1300 1.3
 2. DACIA LOGAN (LS_) 1.4 MPI LPG (LS0C)
 3. DACIA LOGAN (LS_) 1.6 MPI 85
 4. DACIA LOGAN (LS_) 1.5 dCi (LS04)
 5. DACIA LOGAN (LS_) 1.5 dCi (LS04)
Τα πλεονεκτήματα της Dacia
 • Υψηλό επίπεδο συντηρησιμότητας,
 • Αποτελεσματική και αξιόπιστη μετάδοση,
 • Εξαιρετική ευκολία κινήσεων και χειρισμού,
 • Αξιόπιστος κινητήρας,
 • Μεγάλη απόσταση από το έδαφος,
 • Χαμηλή τιμή και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών,
 • Οικονομία.

Τα αυτοκίνητα που παράγονται από τη DACIA ανήκουν στην κατηγορία χαμηλού κόστους. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κατασκευαστής αποφάσισε να εξοικονομήσει χρήματα ενάντια στην ασφάλεια. Ακριβώς το αντίθετο: στα μοντέλα των πιο πρόσφατων γενιών, το αμάξωμα και οι πόρτες έχουν ενισχυθεί σημαντικά με δοκούς και άλλες ενισχύσεις.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Dacia

Κατά κανόνα, τα χαμηλού κόστους αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται έντονα σε ακατάλληλες, ακραίες συνθήκες. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι τα χαμηλού κόστους μοντέλα της DACIA παθαίνουν βλάβες πιο συχνά και απαιτούν περισσότερη προσοχή από τον ιδιοκτήτη τους.

Τα αυτοκίνητα αυτής της μάρκας έχουν μεγάλη ζήτηση, έτσι, η αγορά ανταλλακτικών Dacia είναι αρκετά εύκολη. Όμως εμείς, εκτός από το μεγάλο φάσμα προϊόντων, εξασφαλίζουμε τη δέουσα φροντίδα και αξιοπιστία.

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για Dacia, μια μεγάλη ποικιλία από αναλώσιμα και άμεση παράδοση. Οι υπάλληλοι του καταστήματος μας, θα σας βοηθήσουν να μην χαθείτε στην ποικιλία των ανταλλακτικών και θα σας ενημερώσουν σχετικά με τις εκπτώσεις και τις προσφορές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε οικονομία!

DACIA έτος παραγωγής
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο