Κατάλογος ανταλλακτικών CHRYSLER

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας CHRYSLER? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικών οχημάτων CHRYSLER VOYAGER
VOYAGER Aπό 08.1984
ανταλλακτικά CHRYSLER 300
300 Aπό 07.1998
ανταλλακτικών οχημάτων CHRYSLER NEON
NEON Aπό 05.1994
μέρη του οχήματος CHRYSLER PT CRUISER
PT CRUISER Aπό 06.2000
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHRYSLER VISION
VISION Aπό 09.1993
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHRYSLER VIPER
VIPER Aπό 10.1991
μέρη του οχήματος CHRYSLER SEBRING
SEBRING Aπό 05.1995
ανταλλακτικών οχημάτων CHRYSLER CROSSFIRE
CROSSFIRE Aπό 07.2003
εξαρτήματα αυτοκινήτων CHRYSLER GRAND CARAVAN
GRAND CARAVAN Aπό 01.1996
μέρη του οχήματος CHRYSLER STRATUS
STRATUS Aπό 09.1994
μέρη του οχήματος CHRYSLER CIRRUS
CIRRUS Aπό 05.1994
ανταλλακτικά CHRYSLER LE BARON
LE BARON Aπό 09.1980
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHRYSLER NEW YORKER
NEW YORKER Aπό 09.1981
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHRYSLER GRAND VOYAGER
GRAND VOYAGER Aπό 10.2007

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για CHRYSLER σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων CHRYSLER για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για CHRYSLER

Η Chrysler είναι μια αμερικανική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων και μιας ευρείας γκάμας εξαρτημάτων. Ανήκει «στους Τρεις Μεγάλους του Ντιτρόιτ» μαζί με την General Motors και τη Ford. Από το 2014, λειτουργεί ως τμήμα μιας συνενωμένης εταιρείας αυτοκινήτων, της Fiat Chrysler Automobiles.

Αυτοκίνητα Chrysler

Το 1924, ένας τεχνικός και επιχειρηματίας, ο Walter Chrysler, συνδύασε τις προσπάθειες παραγωγής αυτοκινήτων, δύο εταιρειών, της «Maxwell Motor» και της «Willys-Overland», και κυκλοφόρησε άμεσα στην αγορά το πρώτο μοντέλο – το Chrysler 70 - που απέκτησε γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ των Αμερικανών.

Στο τέλος της δεκαετίας του ’40, η Chrysler εξόπλισε τα αυτοκίνητά της με μια επαναστατική εξέλιξη: η εκκίνηση του κινητήρα μπορούσε να γίνει πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας το κλειδί ανάφλεξης.

Κατά την ανάπτυξή της, η εταιρεία Chrysler απορρόφησε κι άλλες εταιρείες αυτοκινήτων. Έτσι, η εταιρεία περιλαμβάνει θυγατρικές, όπως η Dodge, η Ram Trucks, η Jeep, η SRT και η MOPAR. Αυτό το γεγονός εξηγεί το ευρύ φάσμα αυτοκινήτων της Chrysler: επιβατικά, μίνι βαν, ημιφορτηγά, SUV, παντός εδάφους.

5 αυτοκίνητα Chrysler
 1. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 2.4
 2. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.3
 3. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 2.5 CRD
 4. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.8
 5. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.8 AWD
Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων της Chrysler:
 • Ευρύχωρο εσωτερικό,
 • Υψηλή ηχομόνωση,
 • Ισχυρό αμάξωμα,
 • Οικονομική κατανάλωση καυσίμου,
 • Μεγάλο πορτ-μπαγκάζ,
 • Άνετη ανάρτηση,
 • Κομψή σχεδίαση,
 • Εξαιρετική δυναμική επιτάχυνσης,
 • Λογική τιμή (στον τομέα της),
 • Ευκολία συντήρησης και επισκευής.

Η Chrysler αποσκοπεί να παράσχει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου όση άνεση είναι δυνατή, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών. Τα ηλεκτρικά της καθίσματα, τώρα, περιλαμβάνουν 12 θέσεις. Η γωνία του τιμονιού και το ύψος του πεντάλ προσαρμόζονται εύκολα, και το σύστημα αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις στη μνήμη του. Η λειτουργία αυτόματου ελέγχου πίεσης επιτρέπει να απενεργοποιηθούν οι μισοί κύλινδροι, όταν χρειάζεται.

Ορισμένα μοντέλα της είναι εξοπλισμένα με υψηλής τεχνολογίας ποτηροθήκες, με τη δυνατότητα θέρμανσης και ψύξης. Τα φωτιζόμενα μαρσπιέ, κάνουν τη χρήση του αυτοκίνητου στο σκοτάδι ακόμα πιο βολική.

Κορυφαία ανταλλακτικά Chrysler

Στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η αγορά των ανταλλακτικών για Chrysler δεν είναι πρόβλημα. Γνωρίζουμε απόλυτα πόσο σημαντικό είναι να ελέγχεται η αξιοπιστία και η αλάνθαστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του αυτοκινήτου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών. Επομένως, προσφέρουμε μόνο τα πιο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά.

Μια ομάδα από ειδικευμένους επαγγελματίες, θα σας διευκολύνει στην παραγγελία σας για τα απαραίτητα ανταλλακτικά Chrysler, ενώ θα βοηθήσει να προσανατολιστείτε στην ευρεία γκάμα εξαρτημάτων και συναφών προϊόντων της ιστοσελίδας μας οποιαδήποτε στιγμή.

Συνιστούμε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ακόμα κι αν η Chrysler σας δεν χρειάζεται επείγουσες επισκευές. Οι μόνιμες εκπτώσεις και οι ειδικές προσφορές μας, σας επιτρέπουν την αντικατάσταση των αναλώσιμών σας σε ανταγωνιστικές τιμές!

CHRYSLER έτος παραγωγής
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο