Κατάλογος ανταλλακτικών IVECO

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας IVECO? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων IVECO Daily
Daily Aπό 01.1978
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων IVECO MASSIF
MASSIF Aπό 10.2008

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για IVECO σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων IVECO για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για IVECO

Η Iveco είναι μία Ιταλική εταιρεία κατασκευής οχημάτων, η οποία κατασκευάζει λεωφορεία, ελαφριά οχήματα επαγγελματικής χρήσης και βαριά φορτηγά οχήματα από το 1975. Είναι μία συνδεδεμένη εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο FIAT. Διαθέτει 27 εργοστάσια σε 16 χώρες ανά τον κόσμο και 6κέντρα ερευνών και ανάπτυξης. Τα αυτοκίνητα Iveco διατίθενται προς πώληση σε 160 χώρες.


Τα οχήματα Iveco

Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, η εταιρεία εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογίες, γεγονός που την καθιστά την πρώτη εταιρεία κατασκευής βαρέων φορτηγών οχημάτων η οποία εξόπλισε όλους τους κινητήρες με στροβιλοσυμπιεστές ενώ επίσης χρησιμοποίησε το σύστημα παροχής καυσίμου «Common Rail». Τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας έχουν κερδίσει πολλές φορές διάφορα υψηλού κύρους βραβεία. Για παράδειγμα, το 2000 και το 2015, το μοντέλο Daily κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό «Βαν της Χρονιάς», ο οποίος διεξάγεται στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Σήμερα, η γκάμα των μοντέλων της εταιρείας αποτελείται κυρίως από διαφόρων τύπων οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει βαν, φορτηγά σασί, φορτηγά με πλευρικά ανοιγόμενη καρότσα, καθώς και μοντέλα παντός εδάφους. Επίσης, το φορτηγό Massif κατασκευαζόταν από το 2007 έως το 2011.

Σήμερα, υπάρχουν περισσότερα από 2000 αντιπροσωπείες και περίπου 5000 κέντρα εξυπηρέτησης παγκοσμίως, οπότε θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα τα απαραίτητα ανταλλακτικά Iveco.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων Iveco

  • Τεράστια ποικιλία προδιαγραφών. Για παράδειγμα, υπάρχουν περισσότερες από 8.000 εκδόσεις της τελευταίας γενιάς του μοντέλου Daily. Σας δίνεται έτσι η δυνατότητα να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς όχημα, όσον αφορά τις συνθήκες λειτουργίας και τις εργασίες που θα πρέπει να εκτελεί.
  • Δυνατότητα χρήσης εναλλακτικών καυσίμων. Μερικά μοντέλα της εταιρείας μπορούν να λειτουργήσουν με φυσικό μεθάνιο ή ακόμα και με βιοκαύσιμο, το οποίο παράγεται από ανακυκλωμένα αστικά απόβλητα. Έτσι επιτυγχάνεται η μείωση του κόστους των καυσίμων κατά 40%, δεδομένου ότι τα εναλλακτικά καύσιμα είναι πολύ φθηνότερα εν συγκρίσει με το πετρέλαιο. Επιπλέον, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται σχεδόν κατά 10%, πράγμα που επίσης βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων.
  • Υψηλή φορτωτική ικανότητα. Τα οχήματα αυτής της μάρκας είναι κορυφαία ανάμεσα στα ελαφριά οχήματα επαγγελματικής χρήσης - όσον αφορά την φορτωτική ικανότητα – και είναι σε θέση να μεταφέρουν φορτία έως και 4.000 κιλά.
  • Εργονομικό εσωτερικό. Στο εσωτερικό του οχήματος, υπάρχει μεγάλος αριθμός εσοχών για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων, οι οποίες είναι εύκολα προσβάσιμες από τη θέση του οδηγού, ενώ υπάρχουν επίσης και θήκες για ποτήρια και για άλλα αντικείμενα. Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλοήγησης, κατάλληλο για επαγγελματικά οχήματα.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Iveco

Στο διαδικτυακό μας κατάστημα διατίθεται μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για οχήματα διαφόρων εταιρειών. Τα πλεονεκτήματά μας είναι:

  • Προσιτές τιμές. Χάρις στις εκπτώσεις και προωθητικές μας ενέργειες, είστε σε θέση να αγοράσετε ανταλλακτικά Iveco στις πιο προσιτές τιμές.
  • Εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοί μας είναι σε θέση να απαντήσουν όλες σας τις ερωτήσεις online.
  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σύστημα εξάτμισης, τις αναρτήσεις και το αμάξωμα, καθώς επίσης και τακάκια φρένων και δισκόφρενα, φίλτρα λαδιού και καυσίμου, μπουζί και άλλα εξαρτήματα.
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο