Επιλέξτε το DODGE αυτοκίνητό σας για να αγοράσετε ανταλλακτικά
Κατάλογος ανταλλακτικών DODGE

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας DODGE? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

Ανταλλακτικά DODGE CALIBER
CALIBER Aπό 06.2006
Ανταλλακτικά DODGE CARAVAN
CARAVAN Aπό 09.1983
Ανταλλακτικά DODGE AVENGER
AVENGER Aπό 09.1994
Ανταλλακτικά DODGE VIPER
VIPER Aπό 10.1991
Ανταλλακτικά DODGE NEON
NEON Aπό 01.1994
Ανταλλακτικά DODGE STRATUS
STRATUS Aπό 09.1994
Ανταλλακτικά DODGE CHARGER
CHARGER Aπό 09.1970
Ανταλλακτικά DODGE CHALLENGER
CHALLENGER Aπό 09.1969
Ανταλλακτικά DODGE TRAZO
TRAZO Aπό 01.2009
Ανταλλακτικά DODGE DURANGO
DURANGO Aπό 09.1997
Ανταλλακτικά DODGE H 100
H 100 Aπό 01.2007
Ανταλλακτικά DODGE ATTITUDE
ATTITUDE Aπό 10.2002
Ανταλλακτικά DODGE i 10
i 10 Aπό 01.2007
Ανταλλακτικά DODGE ATOS
ATOS Aπό 08.2000
Ανταλλακτικά DODGE JOURNEY
JOURNEY Aπό 06.2008

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για DODGE σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων DODGE για όλα τα μοντέλα

Γνήσια Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ DODGE

Η εταιρία που κατασκευάζει τα αυτοκίνητα της μάρκας Dodge, είναι η αμερικανική εταιρεία Chrysler, η οποία από το 2014 είναι μέλος της Fiat Automobiles Chrysler Corporation. Η παραγωγή της Dodge αντιπροσωπεύεται από επιβατικά αυτοκίνητα, SUV και ημιφορτηγά, καθώς και από οχήματα εμπορικής χρήσης.

Αυτοκίνητα Dodge

Η ιστορία της μάρκας Dodge έχει τις ρίζες της στο 1900. Οι ιδρυτές της εταιρείας ήταν οι αδελφοί Dodge. Αρχικά, η εταιρεία παρήγαγε εξαρτήματα αυτοκινήτων και αργότερα, άρχισε να παράγει οχήματα. Ωστόσο, το 1928, εξαιτίας της κρίσης, η εταιρεία Dodge εξαγοράστηκε από την Chrysler Corporation.

Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία παρήγαγε κυρίως βαριά, εκτός δρόμου οχήματα και κινητήρες αεροσκαφών. Στο τέλος του 1945, τα αυτοκίνητα πόλης τέθηκαν και πάλι σε παραγωγή, κάτω από την επωνυμία. Βασικά, κόμπακτ μοντέλα κατασκευάζονταν από τη γραμμή συναρμολόγησης, αλλά ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν και σπορ αυτοκίνητα.

Το μοντέλο Dodge Caravan αποτέλεσε μια επανάσταση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία: ήταν το μοντέλο που έθεσε τα θεμέλια για την κατηγορία των μίνι βαν.

Η σειρά προϊόντων της Dodge είναι πολυποίκιλη. Με την πάροδο των ετών, υπό το σήμα της παρήχθησαν επιβατικά αυτοκίνητα, ημιφορτηγά και μίνι βαν, σπορ αυτοκίνητα και SUV, καθώς και εμπορικά οχήματα.

Σήμερα, η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων, οχημάτων εκτός δρόμου, ημιφορτηγών και μίνι βαν. Η εταιρεία παράγει, επίσης, ελαφριά αυτοκίνητα μεταφοράς εμπορευμάτων και βαν.

Τα οχήματα της Dodge, εκπροσωπούνται με διαφορετικά αμαξώματα: σεντάν, στέησον βάγκον, χάτσμπακ, κουπέ, κάμπριο, διθέσια ανοικτά σπορ, ημιφορτηγά και μίνι βαν.

5 μοντέλα Dodge
 1. DODGE NEON 2.0 16V
 2. DODGE NEON 2.0 16V
 3. DODGE NEON 2.0 16V
 4. DODGE NEON 2.0 16V
 5. DODGE NEON II 2.0 16V
Πλεονεκτήματα της Dodge
 • Ευρύχωρο εσωτερικό,
 • Μαλακή ανάρτηση,
 • Μοναδικός σχεδιασμός,
 • Συντηρησιμότητα,
 • Υψηλή αξιοπιστία, επιδόσεις εκτός δρόμου και δυνατότητα ελιγμών,
 • Καλή ορατότητα,
 • Ανθεκτικά ανταλλακτικά, που πωλούνται σε ευρεία κλίμακα και σε χαμηλές τιμές,
 • Ανθεκτικότητα στη διάβρωση

Τα οχήματα Dodge είναι άνετα, ασφαλή και έχουν άριστη εξωτερική εμφάνιση. Επιπλέον, τα σημερινά της αυτοκίνητα είναι άκρως ηχομονωμένα και εξοπλισμένα με λειτουργία ελέγχου ταξιδίου, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου, οθόνη αφής και άλλες επιλογές.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά για Dodge

Είναι σημαντικό για κάθε οδηγό το αυτοκίνητο του να είναι πάντα σε κίνηση. Στην περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος λόγω βλάβης, μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. Μπορείτε να αγοράσετε τα ανταλλακτικά που θα απαιτηθούν για την επισκευή, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εγγυόμαστε για προϊόντα υψηλής ποιότητας και γρήγορη παράδοση.

Η επιλογή των αναγκαίων ανταλλακτικών για το Dodge σας, δεν θα προκαλέσει δυσκολίες: η έξυπνη μηχανή αναζήτησης μας και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της υπηρεσίας υποστήριξης μας, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό. Χάρη στις προσφορές, οι οποίες διοργανώνονται τακτικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να αγοράζετε ανταλλακτικά για το Dodge σας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι, συνεργαζόμενοι μαζί μας, θα επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας με ελάχιστο κόστος και χρόνο.