Κατάλογος ανταλλακτικών DODGE

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας DODGE? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικών οχημάτων DODGE CALIBER
CALIBER Aπό 06.2006
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων DODGE CARAVAN
CARAVAN Aπό 09.1990
ανταλλακτικών οχημάτων DODGE AVENGER
AVENGER Aπό 06.2007
μέρη του οχήματος DODGE VIPER
VIPER Aπό 10.1991
μέρη του οχήματος DODGE NEON
NEON Aπό 05.1994
μέρη του οχήματος DODGE STRATUS
STRATUS Aπό 09.1994
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων DODGE GRAND CARAVAN
GRAND CARAVAN Aπό 09.1994
ανταλλακτικά DODGE RAMCHARGER
RAMCHARGER Aπό 09.1980
εξαρτήματα αυτοκινήτων DODGE DAKOTA
DAKOTA Aπό 10.1989
εξαρτήματα αυτοκινήτων DODGE RAM
RAM Aπό 04.1991
εξαρτήματα αυτοκινήτων DODGE NITRO
NITRO Aπό 09.2006
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DODGE JOURNEY
JOURNEY Aπό 06.2008
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων DODGE DURANGO
DURANGO Aπό 09.1997
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DODGE CHALLENGER
CHALLENGER Aπό 09.1969
εξαρτήματα αυτοκινήτων DODGE CHARGER
CHARGER Aπό 06.2005

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για DODGE σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων DODGE για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για DODGE

Η εταιρία που κατασκευάζει τα αυτοκίνητα της μάρκας Dodge, είναι η αμερικανική εταιρεία Chrysler, η οποία από το 2014 είναι μέλος της Fiat Automobiles Chrysler Corporation. Η παραγωγή της Dodge αντιπροσωπεύεται από επιβατικά αυτοκίνητα, SUV και ημιφορτηγά, καθώς και από οχήματα εμπορικής χρήσης.

Αυτοκίνητα Dodge

Η ιστορία της μάρκας Dodge έχει τις ρίζες της στο 1900. Οι ιδρυτές της εταιρείας ήταν οι αδελφοί Dodge. Αρχικά, η εταιρεία παρήγαγε εξαρτήματα αυτοκινήτων και αργότερα, άρχισε να παράγει οχήματα. Ωστόσο, το 1928, εξαιτίας της κρίσης, η εταιρεία Dodge εξαγοράστηκε από την Chrysler Corporation.

Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία παρήγαγε κυρίως βαριά, εκτός δρόμου οχήματα και κινητήρες αεροσκαφών. Στο τέλος του 1945, τα αυτοκίνητα πόλης τέθηκαν και πάλι σε παραγωγή, κάτω από την επωνυμία. Βασικά, κόμπακτ μοντέλα κατασκευάζονταν από τη γραμμή συναρμολόγησης, αλλά ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν και σπορ αυτοκίνητα.

Το μοντέλο Dodge Caravan αποτέλεσε μια επανάσταση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία: ήταν το μοντέλο που έθεσε τα θεμέλια για την κατηγορία των μίνι βαν.

Η σειρά προϊόντων της Dodge είναι πολυποίκιλη. Με την πάροδο των ετών, υπό το σήμα της παρήχθησαν επιβατικά αυτοκίνητα, ημιφορτηγά και μίνι βαν, σπορ αυτοκίνητα και SUV, καθώς και εμπορικά οχήματα.

Σήμερα, η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων, οχημάτων εκτός δρόμου, ημιφορτηγών και μίνι βαν. Η εταιρεία παράγει, επίσης, ελαφριά αυτοκίνητα μεταφοράς εμπορευμάτων και βαν.

Τα οχήματα της Dodge, εκπροσωπούνται με διαφορετικά αμαξώματα: σεντάν, στέησον βάγκον, χάτσμπακ, κουπέ, κάμπριο, διθέσια ανοικτά σπορ, ημιφορτηγά και μίνι βαν.

5 μοντέλα Dodge
 1. DODGE STRATUS 2.4 16 V
 2. DODGE STRATUS 2.0 16V
 3. DODGE STRATUS 2.4 16V
 4. DODGE STRATUS 2.5 V6
 5. DODGE CARAVAN 2.4 i
Πλεονεκτήματα της Dodge
 • Ευρύχωρο εσωτερικό,
 • Μαλακή ανάρτηση,
 • Μοναδικός σχεδιασμός,
 • Συντηρησιμότητα,
 • Υψηλή αξιοπιστία, επιδόσεις εκτός δρόμου και δυνατότητα ελιγμών,
 • Καλή ορατότητα,
 • Ανθεκτικά ανταλλακτικά, που πωλούνται σε ευρεία κλίμακα και σε χαμηλές τιμές,
 • Ανθεκτικότητα στη διάβρωση

Τα οχήματα Dodge είναι άνετα, ασφαλή και έχουν άριστη εξωτερική εμφάνιση. Επιπλέον, τα σημερινά της αυτοκίνητα είναι άκρως ηχομονωμένα και εξοπλισμένα με λειτουργία ελέγχου ταξιδίου, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου, οθόνη αφής και άλλες επιλογές.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά για Dodge

Είναι σημαντικό για κάθε οδηγό το αυτοκίνητο του να είναι πάντα σε κίνηση. Στην περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος λόγω βλάβης, μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. Μπορείτε να αγοράσετε τα ανταλλακτικά που θα απαιτηθούν για την επισκευή, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εγγυόμαστε για προϊόντα υψηλής ποιότητας και γρήγορη παράδοση.

Η επιλογή των αναγκαίων ανταλλακτικών για το Dodge σας, δεν θα προκαλέσει δυσκολίες: η έξυπνη μηχανή αναζήτησης μας και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της υπηρεσίας υποστήριξης μας, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό. Χάρη στις προσφορές, οι οποίες διοργανώνονται τακτικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να αγοράζετε ανταλλακτικά για το Dodge σας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι, συνεργαζόμενοι μαζί μας, θα επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας με ελάχιστο κόστος και χρόνο.

DODGE έτος παραγωγής
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο