Κατάλογος ανταλλακτικών MINI

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας MINI? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικά MINI MINI
MINI Aπό 06.2001
ανταλλακτικών οχημάτων MINI MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN Aπό 01.2010
εξαρτήματα αυτοκινήτων MINI MINI CLUBVAN
MINI CLUBVAN Aπό 12.2012
ανταλλακτικών οχημάτων MINI MINI PACEMAN
MINI PACEMAN Aπό 03.2012
εξαρτήματα αυτοκινήτων MINI MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN Aπό 11.2014

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για MINI σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων MINI για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για MINI

Η Mini είναι μια βρετανική μάρκα μικρών αυτοκινήτων, που τώρα ανήκει στη BMW. Τα αυτοκίνητά της είναι πολύ δημοφιλή και η απόδειξη για αυτό είναι η δεύτερη θέση στον διαγωνισμό «Αυτοκίνητο του εικοστού αιώνα»: την πρώτη θέση την πήρε από το Mini το Ford T.

Αυτοκίνητα Mini

Η κρίση στο Σουέζ, η οποία ξεκίνησε το 1956, είχε αρνητικό αντίκτυπο στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι πωλήσεις βενζίνης μειώθηκαν. Με βάση αυτό το γεγονός, ο επικεφαλής της British Motor Corporation έθεσε το θέμα της δημιουργίας ενός μικρού οικονομικού αυτοκίνητου σε μια ομάδα μηχανικών, της οποίας ηγούνταν ο σχεδιαστής Alec Issigonis. Παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος, το αυτοκίνητο θα έπρεπε να χωράει τρεις ενήλικες επιβάτες, έναν οδηγό και να έχει χώρο αποσκευών.

2.5 χρόνια ανάπτυξης οδήγησαν στη δημιουργία της μάρκας Mini. Οι πωλήσεις των αυτοκινήτων, το ξεκίνημα των οποίων αναμενόταν σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεκίνησε το 1959. Τα αυτοκίνητα παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα στις αγορές σχεδόν 100 χώρων. Το 1961, χάρη στον John Cooper – τον σχεδιαστή της ομάδας «Φόρμουλα 1» – το Mini απέκτησε πιο ισχυρή κατασκευή, δισκόφρενα και τον δικό του μοναδικό διτονικό χρωματισμό. Η έκδοση αυτή ονομάστηκε Mini Cooper. Το μοντέλο Mini Cooper S, εξοπλισμένο με κινητήρα μεγαλύτερης δύναμης, έγινε θρύλος του μηχανοκινήτου αθλητισμού.

Αφού η Mini αγοράστηκε από την εταιρεία BMW, η γερμανοί κατασκευαστές ανανέωσαν το μοντέλο. Το καινούργιο αυτοκίνητο έγινε πιο ισχυρό και πιο άνετο, διατηρώντας το εύκολα αναγνωρίσιμο σχέδιο του Mini. Συνδυάζοντας αυτές τις ποιότητες, το καινούργιο αυτοκίνητο σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι, για μερικές δεκαετίες, το μίνι παρήχθη μόνο με 3θυρο χάτσμπακ αμάξωμα. Ωστόσο, η σειρά μίνι εκπροσωπείται επίσης από στέησον βάγκον, ημιφορτηγά, βαν και αυτοκίνητα παραλίας.

5 μοντέλα Mini
 1. MINI MINI (R50, R53) One
 2. MINI MINI (R50, R53) Cooper
 3. MINI MINI (R50, R53) Cooper S
 4. MINI MINI (R50, R53) One D
 5. MINI MINI (R50, R53) Works
Πλεονεκτήματα των Mini
 • Καλά χαρακτηριστικά οδήγησης και δυναμική επιτάχυνση,
 • Υψηλό επίπεδο ελέγχου και δυνατοτήτων ελιγμών,
 • Αποδοτικοί κινητήρες,
 • Υψηλής αντοχής αμάξωμα με αναγνωρίσιμο σχεδιασμό,
 • Αυξημένη σταθερότητα κατά την γρήγορη οδήγηση,
 • Αξιόπιστα φρένα,
 • Άνετη καμπίνα.

Παρά το μικρό του μέγεθος, τα αυτοκίνητα Mini διαθέτουν υψηλό επίπεδο ασφαλείας: ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει έξι αερόσακους, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά για Mini

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα Mini χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα, που είναι δεδομένη σε όλα τα αυτοκίνητα της BMW. Ωστόσο, ακόμη και τα άκρως αξιόπιστα αυτοκίνητα, χρειάζονται περιοδική αντικατάσταση αναλωσίμων και συντήρηση.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά για Mini, απλά και γρήγορα. Το προσωπικό υποστήριξής μας, θα σας βοηθήσει να βρείτε τα σωστά ανταλλακτικά για το Mini σας. Τα λογικού κόστους προϊόντα μας και το ευέλικτο σύστημα εκπτώσεών μας, επιτρέπουν την επισκευή του αυτοκινήτου σας με ελάχιστη προσπάθεια.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο