loader
Παρακαλώ , περιμένετεdotted
Ενημέρωση υποστήριξης πελατών σχετικά με τον COVID-19. Μάθετε περισσότερα

ΜΠΟΥΛΌΝΙ ΟΔΗΓΌ

Αυτοκίνητο Μπουλόνι οδηγό του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Μπουλόνι οδηγό - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Μπουλόνι οδηγό σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Μπουλόνι οδηγό ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Μπουλόνι οδηγό
 • Αυτοκίνητο Μπουλόνι οδηγό αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Μπουλόνι οδηγό αγορά με την PayPal
 • Αυτο Μπουλόνι οδηγό αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • Αυτοκίνητο Μπουλόνι οδηγό αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς
 • Μπουλόνι οδηγό - Πληρωμή με κάρτα American Express

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Μπουλόνι οδηγό – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Μπουλόνι οδηγό

Οι πείροι οδηγοί της δαγκάνας του φρένου ασφαλίζουν τη δαγκάνα του φρένου, επιτρέποντάς της να κινείται κατά την ενεργοποίηση και κίνηση των εμβόλων έξω από τους κυλίνδρους, για να πιεστούν τα τακάκια επάνω στο δίσκο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δαγκάνες συνδέονται σε δύο σημεία, οπότε χρειάζονται δύο στοιχεία στερέωσης.

6 συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης και την αντικατάστασή τους

 1. Για να εξασφαλίσετε την άψογη λειτουργία των συγκεκριμένων τμημάτων, θα πρέπει να κάνετε χρήση ειδικού λιπαντικού, με ανθεκτικότητα στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και στην έκθεση στα υγρά φρένων, σε κάθε αντικατάσταση των τακακιών των φρένων.
 2. Καλό θα ήταν να ελέγχονται οι πείροι οδηγοί, κάθε φορά που αλλάζονται τα τακάκια των φρένων. Δεν παρέχεται από του κατασκευαστές ορισμένη διάρκεια ζωής για τα συγκεκριμένα στοιχεία στερέωσης: η διάρκεια ζωής τους έχει να κάνει κατά βάση με την ποιότητα του λιπαντικού του οποίου γίνεται χρήση.
 3. Όταν θα κάνετε τον έλεγχο, θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι οι φούσκες κατά της σκόνης βρίσκονται σε λειτουργική κατάσταση. Αν τα συγκεκριμένα καλύμματα προστασίας έχουν ραγίσει ή σκιστεί, θα πρέπει να αλλαχθούν άμεσα.
 4. Κατά την τοποθέτηση καινούριων τμημάτων, θα πρέπει να εφαρμόζεται επακριβώς η ροπή σύσφιξης που ορίζει ο κατασκευαστής.
 5. Για να επισκευάσατε τυχόν ζημιές, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε σε σετ, πείρους οδηγούς δαγκάνας φρένων μαζί με φούσκες κατά της σκόνης, πλαστικά χιτώνια και βάσεις.
 6. Αφού μοντάρετε τη μονάδα, διασφαλίστε ότι τα στοιχεία στερέωσης, κινούνται με την ίδια ελευθερία που κινούνταν και πριν, και ότι όλα τα τμήματα λειτουργούν με το σωστό τρόπο.

Ζημιές των πείρων οδηγών της δαγκάνας των φρένων, αιτίες και συμπτώματά

 • Σημεία διάβρωσης. Παρουσιάζονται αφού εκτεθούν σε υγρασία και βρωμιά, κατά κύριο λόγο, όταν έχουν σκιστεί οι φούσκες κατά της σκόνης. Ένα ακόμη αίτιο οξείδωσης αποτελούν και τα λάθος λιπαντικά. Δεν υπάρχουν φανερά συμπτώματα της συγκεκριμένης βλάβης: εντοπίζεται μονάχα κατόπιν ελέγχου.
 • Παραμόρφωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δημιουργούνται από τα φορτία στον τροχό, κατά την κίνηση του αυτοκινήτου σε ανώμαλους δρόμους. Τέτοια φορτία αποτελούν, παραδείγματος χάρη, οι κραδασμοί και τα χτυπήματα. Τα συμπτώματα της συγκεκριμένης βλάβης είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, το κόλλημα των τμημάτων, καθώς και τα τριξίματα και άλλοι εξωγενείς ήχοι. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα ανομοιόμορφης και πρόωρης φθοράς των δίσκων.
 • Φθορά του σπειρώματος. Αυτό προκύπτει όταν τα τμήματα σφιχτούν υπερβολικά κατά την τοποθέτησή τους, προκαλώντας την χαλάρωσή τους. Ως αποτέλεσμα, εμφανίζονται κενά και χτυπήματα στη δαγκάνα.

Antallaktikaonline.gr - το ιδανικό μέρος για την αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσετε πείρους οδηγούς της δαγκάνας των φρένων σε οικονομικές τιμές. Τα προϊόντα που διατίθενται από τον κατάλογό μας είναι αρκετά οικονομικά. Πραγματοποιούμε, επίσης, και ειδικές προσφορές σε πλήθος ανταλλακτικών, επιτρέποντάς σας να εξοικονομείτε χρήματα. Ξεχάστε τις υπερβολές στις πληρωμές - παραγγείλετε σήμερα, ηλεκτρονικά, ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας.

Επιλογέας Μπουλόνι οδηγό Για

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο