Αυτοκίνητο Κυλινδράκι Τροχού του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Κυλινδράκι Τροχού - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Κυλινδράκι Τροχού σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Κυλινδράκι Τροχού ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Κυλινδράκι Τροχού
 • Αυτοκίνητο Κυλινδράκι Τροχού αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Κυλινδράκι Τροχού αγορά με την PayPal
 • Αυτο Κυλινδράκι Τροχού αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Κυλινδράκι Τροχού αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Κυλινδράκι Τροχού – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Κυλινδράκι Τροχού

Ο κύλινδρος πέδησης τροχού χρησιμεύει για να μετατρέψει το υγρό πίεσης σε μια μηχανική δύναμη απευθείας στο πεντάλ. Οι κύλινδροι είναι δύο ειδών , με ένα έμβολο και με δυο έμβολα. Αποτελούνται από ένα σιδερένιο κύλινδρο στον οποίο είναι τοποθετημένα δύο έμβολα αλουμινίου όπου πρεσάρονται αντίθετα στο σώμα του κυλίνδρου. Προστατεύουν το εσωτερικό του κυλίνδρου από την σκόνη και την βρωμιά με ειδικές ελαστικές τάπες. Στα έμβολα είναι πρεσαρισμένα ειδικά χαλύβδινα τακάκια μέσα στις σχισμές των οποίων περιλαμβάνονται αυλακώσεις στα άκρα τους. Το σώμα του κυλίνδρου φέρει μια αυλάκωση η οποία είναι συνδεδεμένη με τον δίσκο του φρένου με ειδικές βίδες. Στο κέντρο του κυλίνδρου υπάρχουν δύο τρύπες. Η πιο χαμηλή έχει σχεδιαστεί για τον ανεφοδιασμό του υγρού από τον κεντρικό μηχανισμό.

Στην επάνω τρύπα προσαρμόζεται η βαλβίδα παράκαμψης που έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώνει τον αέρα από το σύστημα όταν συμπληρώνετε υγρό. Αυτή η βαλβίδα έχει κωνική έδρα με την οποία εξασφαλίζεται το αεροστεγές κλείσιμο. Για την αποτροπή φραγής της βαλβίδας η υποδοχή αυτή , κλείνει με βίδα. Οι κύλινδροι των φρένων των τροχών ενώνονται με το κεντρικό σύστημα φρένων μέσω ενός συστήματος αγωγών που αποτελείται από μεταλλικούς σωλήνες , από συνδέσμους Τ , ενώσεις και εύκαμπτους ελαστικούς σωλήνες (μαρκούτσια). Η στεγανότητα της σύνδεσης επιτυγχάνεται με πρόσθετες μεταλλικές συσφίξεις στα άκρα των σωλήνων που βασίζονται σε κωνικής έδρας υποδοχές. Αυτές με τη σειρά τους , συμπιέζονται και σφραγίζουν και με ροδέλες που είναι κατασκευασμένες από μαλακό χάλυβα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έχετε μόνο την δυνατότητα να πάρετε σημαντικές πληροφορίες, αλλά και την ευκαιρία να κάνετε την αγορά γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι ή το γραφείο σας. Σε εμάς δεν θα πρέπει να στηθείτε σε ουρές αλλά απλά να κάνετε την παραγγελία σας η οποία θα σας παραδοθεί στη διεύθυνση σας στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Το μεγάλο πλεονέκτημά μας είναι το ευρύ φάσμα ανταλλακτικών που βρίσκονται στο κατάστημά μας. Σε εμάς μπορείτε να αγοράσετε όχι μόνο κυλίνδρους πέδησης φρένων αλλά , συνδετική ράβδο , φίλτρα καυσίμου καθώς και το φωτιστικά σώματα των φλας. Ένα άλλο πλεονέκτημα μας είναι οι χαμηλές τιμές μας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο