Αυτοκίνητο Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων
 • Αυτοκίνητο Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων αγορά με την PayPal
 • Αυτο Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Στήριγμα Δαγκάνας Φρένων

Ο βραχίονας δαγκάνας φρένου έχει κατασκευαστεί για την στερέωση της ίδιας της δαγκάνας και των τακακιών φρένων στη σωστή - ως προς μεταξύ τους - θέση. Επιπλέον, ενεργοποιείται με την ενεργοποίηση των τακακιών κατά την πέδηση του αυτοκινήτου.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του βραχίονα δαγκάνας φρένου

 1. Ο βραχίονας δαγκάνας φρένου είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό εξάρτημα. Όμως η χαμηλή ποιότητα υλικών ή η υπερβολικά επιθετική λειτουργία του αυτοκινήτου μειώνει τη διάρκεια της λειτουργικής του ζωής. Σε περίπτωση εμφάνισης σημαδιών βλάβης, θα πρέπει να γίνεται αντικατάσταση του βραχίονα.
 2. Να διενεργείτε τακτικούς διαγνωστικούς ελέγχους και εργασίες συντήρησης σε ολόκληρο το σύστημα πέδησης – θα βοηθήσουν ώστε να παραταθεί η διάρκεια λειτουργικής ζωής του εξαρτήματος.
 3. Σε περίπτωση εμφάνισης βλαβών αντικαταστήστε ολόκληρη τη μονάδα δαγκάνας, διότι η εγκατάσταση του κιτ επισκευής έχει μόνο προσωρινά αποτελέσματα.
 4. Για τη λίπανση των στοιχείων να χρησιμοποιείτε μόνο ειδικής χρήσης προϊόντα.

Βλάβες του βραχίονα δαγκάνας φρένου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Χαλάρωση των στερεωτικών στοιχείων. Συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου ή ως αποτέλεσμα εσφαλμένης σύσφιξής τους. Σε περίπτωση εμφάνισης της συγκεκριμένης βλάβης, θα παρατηρήσετε ξένους θορύβους κατά την πέδηση του αυτοκινήτου· το όχημα αποκλίνει από την ευθεία πορεία.
 2. Παραμόρφωση των οπών του βραχίονα. Εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της αλλαγής σχήματος των οδηγών. Τα σημάδια της συγκεκριμένης βλάβης είναι η ανομοιόμορφη φθορά των τακακιών και η παρουσία θορύβου κατά την πέδηση.
 3. Δημιουργία διάβρωσης, που σημειώνεται κυρίως στα κινούμενα στοιχεία του βραχίονα. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα της καταστροφής των προστατευτικών σκόνης ή της μακροχρόνιας επίδρασης των διαφόρων προϊόντων του οδοστρώματος. Στην περίπτωση της συγκεκριμένης βλάβης παρατηρούνται δονήσεις, θόρυβοι και ήχοι χτυπήματος από το χώρο των φρένων· τα τακάκια φθείρονται ανομοιόμορφα.

Μπορείτε να αγοράζετε βραχίονες δαγκάνας φρένων για οποιοδήποτε μοντέλο αυτοκινήτου από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Εδώ έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε εκπτώσεων για την αγορά των απαραίτητων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.  

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο