catalog_tyre_img_alt
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ

Αυτοκίνητο Χειροφρενο πίσω και εμπρος, εμπρος και πίσω, εμπρος, πίσω του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Κατάλογος κατασκευαστών γνήσιων Χειροφρενο
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Χειροφρενο σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Χειροφρενο ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Χειροφρενο πίσω και εμπρος
 • Όχημα Χειροφρενο πίσω και εμπρος αγορά με την PayPal
 • Αυτο Χειροφρενο αλλαγή εμπρος και πίσω αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • Αυτοκίνητο Χειροφρενο πίσω αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • Όχημα Χειροφρενο αγορά με την American Express
 • Αυτοκίνητο Χειροφρενο αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Χειροφρενο – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Χειροφρενο

Ο σχεδιασμός του χειρόφρενου αποσκοπεί στο να συγκρατεί το όχημα ακίνητο, κατά τη στάθμευσή του σε ανηφοριές. Επίσης, γίνεται χρήση του και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όταν το βασικό σύστημα πέδησης δεν λειτουργήσει σωστά. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός ενδέχεται να είναι είτε μηχανικός, είτε ηλεκτρονικός.

5 συμβουλές σχετικά με τη χρήση και την αντικατάστασή του

 1. Η αντικατάσταση των τμημάτων του μηχανισμού, θα πρέπει να γίνεται όταν πάψουν να λειτουργούν σωστά: η διάρκεια ζωής τους δεν είναι συγκεκριμένη και δεν εξαρτάται με το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται.
 2. Τον χειμώνα, αν πρέπει να οδηγήσετε σε λάσπη από λιωμένο χιόνι ή σε μια βαθιές λακκούβες με νερό, κάντε χρήση του μηχανισμού μόνον όταν είναι απολύτως απαραίτητος. Είναι γεγονός πως κάποια από τα τμήματά του, έχουν τη δυνατότητα να απορροφούν την υγρασία και να καλύπτονται με πάγο, όταν υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να επιδρούν αρνητικά στα τακάκια των φρένων και τα άλλα τμήματα.
 3. Να τραβάτε πάντα χειρόφρενο, όταν παρκάρετε σε παγωμένα οδοστρώματα. Ο κίνδυνος ολίσθησης του οχήματος είναι κατά πολύ υψηλότερος στις ολισθηρές επιφάνειες.
 4. Μην κάνετε χρήση του αυτοκινήτου με το χειρόφρενο τραβηγμένο, γιατί θα υπερθερμανθούν και θα φθαρούν πρόωρα τα τακάκια των φρένων.
 5. Μην αφήνετε το χειρόφρενο δεμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βλάβες του χειρόφρενου, αίτια και συμπτώματά

 • Ράγισμα του περιβλήματος του μοτέρ του ηλεκτρονικού χειρόφρενου. Οι συγκεκριμένες μηχανικές βλάβες επέρχονται, συνήθως, μετά από κάποια κρούση και προκαλούν την ταχύτατη βλάβη του μοτέρ. Η συγκεκριμένη δυσλειτουργία επιφέρει τη διακοπή λειτουργίας του συστήματος.
 • Διάβρωση της ντίζας του χειρόφρενου. Οφείλεται στην ύπαρξη υγρασίας στο εσωτερικό του μηχανισμού. Η βλάβη επιφέρει το κόλλημα ή το σπάσιμο του τμήματος, οπότε παύει να λειτουργεί ο μηχανισμός.
 • Παραμόρφωση του μοχλού. Ενδέχεται να επέλθει από ακατάλληλη χρήση. Συνήθως, είναι ιδιαίτερα εμφανής ζημιά σε οποιονδήποτε έλεγχο.
 • Οξείδωση των επαφών των κουμπιών. Προκύπτει από την έκθεσή τους σε νερό για μακρά χρονικά διαστήματα. Το κουμπί παύει να λειτουργεί ή δεν λειτουργεί σωστά.

Antallaktikaonline.gr - το ιδανικό μέρος για την αγορά ανταλλακτικών

Θα σας άρεσε να κάνετε επικερδείς αγορές και να λαμβάνετε όλες μας τις προσφορές; Εγγραφείτε στο Antallaktikaonline.gr για να ενημερώνεστε για τις προσφορές από την ιστοσελίδα μας ή μέσω της εφαρμογής μας για κινητά (mobile app) και αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις πιο χαμηλές τιμές. Αν χρειάζεται να αγοράσετε χειρόφρενο, φθηνά και γρήγορα, παραγγείλτε αμέσως τώρα: οι ειδικοί του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα σας αποστείλουν την αγορά σας σε χρόνο μηδέν. Για να συζητήσετε σχετικά με τις λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω της ηλεκτρονικής μας συνομιλίας.

Επιλογέας Χειροφρενο για

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο