Αυτοκίνητο Παπουτσια Φρενων του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Παπουτσια Φρενων - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Παπουτσια Φρενων σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Παπουτσια Φρενων ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Παπουτσια Φρενων
 • Αυτοκίνητο Παπουτσια Φρενων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Παπουτσια Φρενων αγορά με την PayPal
 • Αυτο Παπουτσια Φρενων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Παπουτσια Φρενων αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Παπουτσια Φρενων – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Παπουτσια Φρενων

Τα φρένα με τύμπανο (ταμπούρο) είναι ένα είδος συστήματος φρένων, το οποίο αποτελείται από ένα περιστρεφόμενο τύμπανο , το δε φρενάρισμα επιτυγχάνεται με την πίεση του φρένου από τον οδηγό και την τριβή των σιαγόνων με τα φερμουίτ στο τύμπανο. Τα φερμουίτ των φρένων αποτελούνται από μεταλλικά στοιχεία σε σχήμα ημισελήνου , στην επιφάνεια των οποίων προσαρμόζεται επένδυση που χρησιμοποιεί ως βάσει τον αμίαντο. Στο ένα σετ από τα φερμουίτ τοποθετείται και ο μοχλός του χειρόφρενου. Χωρίς αμφιβολία, τα φερμουίτ των φρένων είναι ένα από τα πιο σημαντικά αναλώσιμα πράγματα στο αυτοκίνητο. Γιατί από την ποιότητα και την αξιοπιστία εξαρτάται η ασφάλεια της μετακίνησης.

Στην ποιότητα των φερμουίτ των φρένων επιβάλλονται ορισμένες απαιτήσεις οι οποίες πρέπει να τηρούνται αυστηρά: α)Η σταθερότητα απόδοσης των φρένων. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα βάσει του οποίου λειτουργούν τα φρένα. Ακόμα και μετά από αρκετά φρεναρίσματα υψηλής ταχύτητας , τα φερμουίτ των φρένων δεν πρέπει να μειώνουν την αποδοτικότητα τους.

β)Μεγάλη διάρκεια ζωής. Αν τα φερμουίτ στο αυτοκίνητο σας φρενάρουν καλά, αλλά χρειάζονται αντικατάσταση κάθε λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα , τότε δεν είναι κατάλληλα. Η διάρκεια ζωής τους , εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κατά το μεγαλύτερο μέρος , από το στυλ οδήγησης. Αλλά αν παρατηρήσετε , ότι μετά από τρεις χιλιάδες χιλιόμετρα, πρέπει να αλλάξετε τα φερμουίτ , τότε αυτό δεν σημαίνει ότι είστε οδηγός ριψοκίνδυνος. Ίσως χρησιμοποιείτε κακής ποιότητας φερμουίτ.

γ)Απαλή χρήση των φερμουίτ των φρένων σε σχέση με τις μονάδες φρενών. Δεδομένου ότι τα τύμπανα (ταμπούρα) των φρένων είναι πολύ πιο ακριβά , από το σύνολο των φερμουίτ των φρένων δεν είναι συνετό να αντικαταστήσετε τα φερμουίτ, παράλληλα με το σετ των ταμπούρων.

δ)Η καλύτερη τιμή. Πολύ συχνά οι οδηγοί προσπαθούν να εξοικονομήσουν και να βρούν τα φερμουίτ των φρένων από άγνωστους κατασκευαστές σε πολύ χαμηλή τιμή. Ωστόσο, αυτή η εξοικονόμηση σύντομα αποδεικνύεται μάταιη. Για την καλή ποιότητα πρέπει να πληρώσεις. Τα φθηνά φερμουίτ των φρένων δεν ταιριάζουν καθόλου με κανένα από τα παραπάνω κριτήρια , φυσικά, εκτός του τελευταίου. Στην καλύτερη τιμή της αγοράς μπορείτε να αγοράσετε φερμουίτ φρένων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης , και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπως , σετ ρουλεμάν των τροχών , συνδετική ράβδο , εύκαμπτο σωλήνα φρένου ή το σιγαστήρα.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο