Αυτοκίνητο Ντιζα Συμπλεκτη του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Ντιζα Συμπλεκτη - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ντιζα Συμπλεκτη σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ντιζα Συμπλεκτη ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ντιζα Συμπλεκτη
 • Αυτοκίνητο Ντιζα Συμπλεκτη αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Ντιζα Συμπλεκτη αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ντιζα Συμπλεκτη αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Ντιζα Συμπλεκτη αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Ντιζα Συμπλεκτη – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Ντιζα Συμπλεκτη

Το σύστημα φρένων έχει σχεδιαστεί για να μειώσει την ταχύτητα κίνησης του οχήματος ή να διακόψει εντελώς την κίνηση. Επίσης ακινητοποιεί το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της στάθμευσης. Το σύστημα του χειρόφρενου χρησιμοποιείται για να ακινητοποιήσει το όχημα στο δρόμο. Δεν χρησιμοποιείται μόνο στο χώρο στάθμευσης αλλά χρησιμοποιείται για την πρόληψη κύλισης του οχήματος προς τα πίσω κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα.

Όλο το σύστημα πέδησης του χειρόφρενου λειτουργεί με τη βοήθεια του μοχλού του χειρόφρενου. Ο οδηγός με το χέρι του μπορεί να διαχειριστεί το χειρόφρενο. Αυτό το σύστημα πέδησης λειτουργεί με μηχανική κίνηση μπλοκάροντας τους πίσω τροχούς. Το χειρόφρενο έχει έναν αρκετά περίπλοκο μηχανισμό. Αποτελείται από ένα μοχλό κίνησης , συρματόσχοινα , ρεγουλατόρο έλξης , μοχλούς κίνησης τακακιών φρένων καθώς και φερμουίτ και σιαγόνες με ενσωματωμένο μηχανισμό που παρέχουν αυτόματη ρύθμιση διάκενου μεταξύ ταμπούρου και συστήματος σύσφιγξης. Ο οδηγός τραβά τον μοχλό και τεντώνονται οι ντίζες οι οποίες βρίσκονται σε προστατευτικό κέλυφος. Εν συνεχεία μέσω των συρματόσχοινων μεταφέρεται η δύναμη στο σύστημα πέδησης των τροχών , στα τακάκια των φρένων και στις δύο πλευρές.

Για τον έλεγχο του χειρόφρενου , πρέπει να τραβηχτεί μέχρι τέρμα , να τεθεί η πρώτη ταχύτητα και απαλά να απελευθερωθεί ο συμπλέκτης. Αν το χειρόφρενο δεν είναι ελαττωματικό ο κινητήρας θα σβήσει. Αν το αυτοκίνητο μετακινείται αργά σημαίνει ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά.

Όσον αφορά το θέμα της αντικατάστασης αυτού του ανταλλακτικού , το σημαντικό είναι να βρεθεί σε καλή τιμή και ποιότητα. Φυσικά, αυτός ο συνδυασμός είναι δύσκολο να βρεθεί σε συνεργεία και εξειδικευμένα καταστήματα. Στο δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε ανταλλακτικά οποιασδήποτε μάρκας όπως ακροφύσια , εξατμίσεις ή δείκτες στάθμης λαδιού σε πολύ καλές τιμές. Να είστε επίσης σίγουροι ότι η ποιότητα που των ανταλλακτικών μας είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο. Μην ξεχάσετε και για τη γρήγορη και μη δαπανηρή παράδοση όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων που προσφέρουμε.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο