Αυτοκίνητο Ελαστικός Σωλήνας Φρένων του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Ελαστικός Σωλήνας Φρένων - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ελαστικός Σωλήνας Φρένων σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ελαστικός Σωλήνας Φρένων ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ελαστικός Σωλήνας Φρένων
 • Αυτοκίνητο Ελαστικός Σωλήνας Φρένων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Ελαστικός Σωλήνας Φρένων αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ελαστικός Σωλήνας Φρένων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Ελαστικός Σωλήνας Φρένων αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Ελαστικός Σωλήνας Φρένων – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Ελαστικός Σωλήνας Φρένων

Ο σωλήνας των φρένων είναι ένα εξάρτημα του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου. Ο σωλήνας φρένων συνδέει το κινητό μέρος της ανάρτησης του αυτοκινήτου , δηλαδή τον μηχανισμό των φρένων με το αμάξωμα και το πλαίσιο του αυτοκινήτου. Η εργασία που εκτελεί ο σωλήνας των φρένων είναι εξειδικευμένη. Τα βασικά στοιχεία του συστήματος φρένων του αυτοκινήτου αποτελούνται από μεταλλικούς σωλήνες. Αλλά επειδή οι πλήμνες των τροχών διαρκώς κινούνται σε σχέση με το αμάξωμα του αυτοκινήτου για αυτόν τον λόγο στα σημεία αυτά χρησιμοποιούνται σωληνάκια φρένων (μαρκούτσια). Ωστόσο, όταν λειτουργεί το σύστημα πέδησης η πίεση στους σωλήνες με υγρό φρένων μπορεί να φτάσει σε αρκετούς τόνους και αντίστοιχα η πίεση στα σωληνάκια φρένων να είναι το ίδιο υψηλή. Για να αντέχουν τα σωληνάκια φρένων έχουν πολυστρωματική δομή. Είναι ενισχυμένα με συνθετικές ίνες υψηλής αντοχής οι οποίες επιτρέπουν στα σωληνάκια φρένων να αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρώντας την ελαστικότητά τους.

Τα σωληνάκια φρένων καλύπτονται από προστατευτικό περίβλημα από καουτσούκ, το οποίο εμποδίζει την επαφή με χώμα και υγρασία στα εσωτερικά προστατευτικά των συνθετικών ινών. Από μηχανική βλάβη ή με την πάροδο καιρού το προστατευτικό στρώμα από καουτσούκ μπορεί να δακρύσει ή να ραγίσει με συνέπεια η υγρασία και η λάσπη να περάσουν στο εσωτερικό. Όταν η συνθετική κάλυψη καταστρέφεται , το σωληνάκι του φρένου πολύ γρήγορα χάνει τη δύναμή του και στο τέλος , δεν μπορεί να αντέξει την πίεση η οποία ασκείται κατά την πέδηση. Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε εγκαίρως τις φθορές και να αντικαταστήσετε τα σωληνάκια με νέα. Η άψογη κατάσταση των σωλήνων φρένων (μαρκούτσια) είναι κατά κύριο λόγο η ασφάλειά σας.

Η αλλαγή του σωλήνα φρένων πρέπει να γίνει την σωστή στιγμή. Φροντίστε για την ασφάλειά σας και παραγγείλετε τα σωληνάκια φρένων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα σωληνάκια φρένων , τα διαλέγουν ειδικοί με ιδιαίτερη προσοχή. Επομένως εγγυόμαστε την υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων τα οποία περνούν από τεχνικό έλεγχο. Εάν σας ενδιαφέρουν τέτοια ανταλλακτικά , όπως τα σωληνάκια των φρένων (μαρκούτσια φρένων) , ψαλίδια τροχών ή προθερμαντήρες , καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Κάνοντας την αγορά σας μια μέρα, σίγουρα θα ξαναέρθετε! Γιατί μόνο εμείς έχουμε τις χαμηλότερες τιμές , αυστηρό χρονοδιάγραμμα παράδοσης και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο