Αυτοκίνητο Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα
 • Αυτοκίνητο Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα αγορά με την PayPal
 • Αυτο Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Έλασμα Πιτσιλίσματος Δισκόπλακα

Ο προφυλακτήρας δισκόφρενου έχει κατασκευαστεί για την προστασία των εσωτερικών τακακιών φρένων και του ίδιου του δίσκου, από διάφορες μολύνσεις και μηχανικές βλάβες.

3 οδηγίες σχετικά με τη χρήση των προφυλακτήρων δισκόφρενων

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής του εξαρτήματος δεν καθορίζεται. Η αντικατάστασή του κρίνεται απαραίτητη σε περίπτωση εμφάνισης βλαβών.
 2. Καθώς είναι δυνατόν να χαλαρώσουν τα μπουλόνια κατά τη λειτουργία του εξαρτήματος, θα πρέπει να εφαρμόζετε κάποιο ειδικό προϊόν στερέωσης σε αυτά κατά την εγκατάσταση ενός καινούργιου εξαρτήματος, ώστε να αποφεύγεται η απώλεια σύσφιξης.
 3. Προσπαθήστε να αποτρέψετε την εμφάνιση διάβρωσης και συνάμα να απομακρύνετε εγκαίρως τις επικαθίσεις της – έτσι θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του εξαρτήματος.

Βλάβες των προφυλακτήρων δισκόφρενου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Παραμόρφωση. Συνήθως, πρόκειται για αποτέλεσμα της κίνησης του αυτοκινήτου πάνω σε οδοστρώματα με εμπόδια ή της εισαγωγής μεγάλων αντικειμένων μέσα στον εκτροπέα του δισκόφρενου, όπως είναι για παράδειγμα οι πέτρες που πετάγονται από το κάτω μέρος των τροχών.
 2. Διάβρωση. Δημιουργείται στα σημεία τα οποία έρχονται συχνά σε επαφή με υγρασία. Εάν το σημείο στερέωσης του εξαρτήματος έχει σκουριάσει, τότε κατά τη διάρκεια της οδήγησης θα ακούτε ήχους τριξίματος. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται απώλεια του προφυλακτήρα δισκόφρενου.
 3. Γρατζουνιές, ρωγμές, ανοίγματα. Η εμφάνιση αυτών των ζημιών καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του προφυλακτήρα δισκόφρενου – συστηματική επίδραση υγρασίας, αντικειμένων και προϊόντων του οδοστρώματος, μεγάλων σωματιδίων. Όλες οι προαναφερθείσες βλάβες μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτές κατά τον οπτικό έλεγχο.

Μπορείτε να αγοράζετε προφυλακτήρες δισκόφρενου για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό αυτοκινήτου, ενώ θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις σας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο