Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SWF

Κατάλογος ανταλλακτικών από SWF

Η εταιρεία SWF είναι κορυφαία ανάμεσα στους κατασκευαστές υαλοκαθαριστήρων, στην αγορά της Γερμανίας. Η ονομασία της μάρκας είναι ταυτόσημη με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της, αποτελούν την επιτομή των καινοτόμων τεχνολογιών. Το 1998, η εταιρεία SWF περιήλθε στη γαλλική εταιρεία «Valeo Group», η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η ιστορία της εταιρείας SWF

Η γερμανική μάρκα SWF δημιουργήθηκε το 1922, στην Στουτγάρδη. Στην αρχή, η εταιρεία εξειδικευόταν στην κατασκευή των ηλεκτροκινητήρων, παρ’ όλα αυτά στις ημέρες μας, η κύρια επιχειρηματική δραστηριότητά της είναι η παραγωγή εξοπλισμού για τον καθαρισμό του παρμπρίζ των αυτοκινήτων.  

Ο βασικός όγκος της παραγωγής της επιχείρησης, πραγματοποιείται στο εργοστάσιο του Bietigheim, όπου λειτουργούν 23 γραμμές παραγωγής, σε μια έκταση των 33000 m². Καθημερινά παράγονται, 70000 υαλοκαθαριστήρες, 22000 μοτέρ υαλοκαθαριστήρων και 58000 μάκτρα υαλοκαθαριστήρων. Οι υαλοκαθαριστήρες της παρέχονται στους κορυφαίους κατασκευαστές οχημάτων, παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Volkswagen, General Motors, BMW, Peugeot Citroёn, Renault Nissan, Volvo και άλλων.  

Η εταιρεία SWF κατασκευάζει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν εξαρτήματα.  

Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SWF ηλεκτρονικά, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SWF

Στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της συλλογής προϊόντων της SWF, συμπεριλαμβάνονται:

 •  Κλασικοί υαλοκαθαριστήρες με βάσεις (πρότυπο SWF),
 •  Πρωτοποριακοί, χωρίς βάση υαλοκαθαριστήρες (SWF Visioflex και SWF VisioNext).  

Οι υαλοκαθαριστήρες της SWF, διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 1. Κατασκευάζονται σύμφωνα με την τεχνολογία DUOTEC+, που συνεπάγεται τη χρήση συνθετικού αλλά και φυσικού καουτσούκ, αποφέροντας τα εξής πλεονεκτήματα:
  • μακρά διάρκεια ζωής των υαλοκαθαριστήρων,
  • ελάχιστος θόρυβος κατά τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων,
  • υψηλή ποιότητα καθαρισμού.
 2. Διαθέτουν επίσης, ένα δείκτη φθοράς των υαλοκαθαριστήρων, ο οποίος ενημερώνει τον οδηγό για τυχόν ζημιά του ελαστικού τμήματος του υαλοκαθαριστήρα.
 3. Βγαίνουν στην αγορά, με ένα σετ από κλιπ προσαρμογής, το οποίο επιτρέπει την τοποθέτηση των υαλοκαθαριστήρων στο βραχίονα των υαλοκαθαριστήρων διαφόρων μοντέλων αυτοκινήτων, γρήγορα και με ευκολία.
 4. Διαθέτουν μια ασύμμετρη μικρή αεροτομή, η οποία αυξάνει την πίεση των υαλοκαθαριστήρων, κατά την κίνηση των οχημάτων με μεγάλες ταχύτητες, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα καθαρισμού του παρμπρίζ.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο