catalog_tyre_img_alt
Παρακαλώ , περιμένετεdotted
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο

CASTROL Λαδια αυτοκινητου, Περιποίηση αυτοκινήτου

Κατάλογος κατασκευαστών CASTROL

Η Castrol είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας λιπαντικών για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, αεροσκάφη, πλοία και βιομηχανικό εξοπλισμό παγκοσμίως. Σήμερα είναι τμήμα της βρετανικής εταιρείας πετρελαίου και αερίου, BP plc.

Η ιστορία της Castrol

Η ιστορία της μάρκας Castrol ξεκίνησε το 1899, με τη δημιουργία της CC Wakefield & Company, από τον Charles Cheers Wakefield. Αρχικά, η εταιρεία εμπλεκόταν με την παραγωγή λιπαντικών για τρένα και ειδικά οχήματα. Στην πορεία, όμως, πάρθηκε η απόφαση να ξεκινήσει την παραγωγή προϊόντων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Επίσημα, η μάρκα Castrol ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1909.

Σήμερα, τα προϊόντα της Castrol πωλούνται σε 140 χώρες σε όλον τον κόσμο, με τα γραφεία της να βρίσκονται σε πάνω από 40 χώρες και το ανθρώπινο δυναμικό της να αγγίζει τα 7000 άτομα. Πέραν της παραγωγής λιπαντικών, η εταιρεία πραγματοποιεί πρότζεκτ έρευνας και  ανάπτυξης. Τα καινούρια προϊόντα που προκύπτουν περνούν από ελέγχους σε 13 ερευνητικά κέντρα.

Τα προϊόντα της Castrol χρησιμοποιούνται ως γνήσια λιπαντικά, από αυτοκινητοβιομηχανίες  όπως η Audi, η ΜΑΝ, η BMW, η Honda, η Ford, η JLR, η Volvo, η Skoda, η Seat, η Tata, η Volkswagen κ.λπ. Ο κατάλογος της εταιρίας για τη δευτερογενή αγορά, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε λιπαντικά της Castrol ηλεκτρονικά από το κατάστημά μας.

Προϊόντα της Castrol

 1. Λάδια κινητήρα. Ξεχωρίζουν για το ιξώδες τους και είναι είτε από συνθετικά μείγματα, είτε πλήρως συνθετικά. Οι πιο δημοφιλείς σειρές λαδιών κινητήρα της εταιρίας, είναι οι εξής:
  • Castrol EDGE. Στην παραγωγή αυτής της σειράς λαδιών, γίνεται χρήση της τεχνολογίας ΤΙΤΑΝΙΟ FST ™, η οποία διπλασιάζει την ανθεκτικότητα του φιλμ του λαδιού, μειώνοντας σε τεράστιο βαθμό την τριβή ανάμεσα στα στοιχεία του κινητήρα δραματικά και εξασφαλίζοντάς του υψηλή απόδοση.
  • Castrol MAGNATEC. Τα μόρια του λαδιού αυτού, έχουν την ικανότητα να επικαλύπτουν τις επιφάνειες των στοιχείων του κινητήρα, ακόμη και όταν αυτός είναι σβηστός. Η χρήση των λαδιών αυτής της σειράς, προστατεύει τον κινητήρα σας από τις φθορές, από τη στιγμή που τον βάζετε μπροστά.
  • Castrol GTX. Τα λάδια αυτά αποτρέπουν το σχηματισμό λάσπης και μειώνουν την ποσότητα των λαδιών που παραμένουν μέσα στον κινητήρα, ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση.
 2. Ψυκτικά μέσα (Αντιψυκτικά). Η σύστασή τους διαθέτει ειδικά πρόσθετα, τα οποία παρέχουν προστασία στα τμήματα του συστήματος ψύξης από τη διάβρωση και τις κοιλότητες που δημιουργούνται από αυτή. Κάποιες από τις σειρές όπως, για  παράδειγμα η Castrol Radicool SF, διαθέτουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής που φτάνει μέχρι και τα 3 χρόνια. Τα ειδικά πρόσθετα της σύστασής τους, αποτρέπουν τις  εναποθέσεις ασβεστίου, στις περιπτώσεις που χρησιμοποιείται στο σύστημα ψύξης  σκληρό νερό.
 3. Λάδια αυτόματης μετάδοσης. Τα λάδια αυτά είναι θερμικά σταθερά σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να αποτρέπουν τη δημιουργία επικαθίσεων και να κρατούν σταθερό το ιξώδες τους, όταν χρησιμοποιείται το κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης, δεν δημιουργούν βλάβες στις φλάντζες.
 4. Λάδια χειροκίνητου κιβωτίου μετάδοσης. Παρέχουν ομαλή αλλαγή ταχυτήτων στις χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, κρατούν σταθερό το αναγκαίο ιξώδες, ανεξάρτητα από τις συνθήκες λειτουργίας και αυξάνουν τον κύκλο ζωής του κιβωτίου ταχυτήτων, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου.
 5. Αξονικά υγρά και υγρά γενικής χρήσης. Παρουσιάζουν εξαιρετικές ιδιότητες τριβής, διαθέτουν αντοχή στα υψηλά φορτία και την οξείδωση, καθαρίζουν τα στοιχεία με  αποτελεσματικότητα, προστατεύουν τις επιφάνειές τους από τη φθορά που προκαλείται από την τριβή και εξασφαλίζουν την αθόρυβη λειτουργία των αξόνων και των διαφορικών.
 6. Γράσα. Αποτρέπουν τα μπλοκαρίσματα και τα τριξίματα, μειώνουν τις φθορές και αποτρέπουν την εμφάνιση και την εξάπλωση της σκουριάς.
Κατάλογος κατασκευαστών CASTROL Διαδυκτιακό

CASTROL γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις

CASTROL | Λάδι κινητήρα

CASTROL | Βαλβολίνες

CASTROL | Υγρά φρένων

 • CASTROL Λαδια αυτοκινητου: Αντιψυκτικό Αντιψυκτικό
 • CASTROL Λαδια αυτοκινητου: Λαδι αυτοματου κιβωτιου Λαδι αυτοματου κιβωτιου
 • CASTROL Λαδια αυτοκινητου: Λαδι υδραυλικου Λαδι υδραυλικου
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Κιβώτιο ταχυτήτων
 • Λαδι αυτοματου κιβωτιου
 • Βαλβολίνες
Κινητήρας
 • Λάδι κινητήρα
Σύστημα διεύθυνσης
 • Λαδι υδραυλικου
Σύστημα ψύξης
 • Αντιψυκτικό
Φρενα
 • Υγρά φρένων
Αξιολογήσεις για CASTROL
CASTROL: Αξιολόγηση κατασκευαστή
8.04/10

(κριτικές-246)

8.04 /10

κριτικές - 246

10 (14)
9 (8)
8 (11)
7 (1)
6 (1)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (1)
1 (0)
Αξιολόγηση παραμέτρων +144 Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα 11-
Κόστος προϊόντος +39 3-
Ποιότητα προϊόντος +36 2-
Συσκευασία προϊόντος +16 2-
Κατασκευαστής +23 2-
Εγγύηση +30 2-
Η άποψή σας, μας ενδιαφέρει
10/10
Κόστος προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Συσκευασία προϊόντος
Κατασκευαστής
Εγγύηση
Εισάγετε το όνομά σας
Παρακαλούμε, εισάγετε το e-mail σας. Δεν θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα.
Για να συνεχίσετε, αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

*Aπαραίτητα πεδία
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές: