Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DENSO

Κατάλογος ανταλλακτικών από DENSO

Η Denso είναι μια δημοφιλής ιαπωνική μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία απέκτησε δημοτικότητα, χάρη στα υψηλής ποιότητας μπουζί της.

Η ιστορία της Denso

Η Toyota Motor, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα, στα τέλη της δεκαετίας του 1940, αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο ηλεκτρικού εξοπλισμού του ομίλου της. Με αυτόν τον τρόπο, το έτος 1949, πραγματοποιήθηκε η ίδρυση της εταιρείας Denso που την εποχή εκείνη λεγόταν Nippondenso. Η καινούρια εταιρεία επικεντρωνόταν στην κατασκευή μιζών, δυναμό και ψυγείων.

Η Bosch επηρέασε σημαντικά την ανάπτυξη της εταιρείας. Το 1953, η γερμανική εταιρεία ξεκίνησε να υποστηρίζει τεχνικά την Denso, εφοδιάζοντάς τη με δικά της προϊόντα. Από το 1972, η ιαπωνική εταιρεία πραγματοποιεί διεθνείς πωλήσεις, ανοίγοντας το εργοστάσιό της στην Ταϊλάνδη. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, η Denso συνεργάζεται με την Chrysler και τα προϊόντα της πωλούνται στη δευτερογενή αγορά των ΗΠΑ.

Η Denso έχει δημιουργήσει ένα ευρύ σύνολο καινοτομιών. Παραδείγματος χάρη, το 1974, οι τεχνικοί της ιαπωνικής εταιρείας εφηύραν το πρώτο μπουζί που διαθέτει ηλεκτρόδιο από πλατίνα, διαμέτρου ενός 1,1 χιλιοστού. Το 1991, η Denso έφτιαξε τον πρώτο κεραμικό προθερμαντήρα και το 1999, ανέπτυξε μπεκ ψεκασμού καυσίμου 12 οπών.

Σήμερα, η Denso είναι προμηθευτής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, γνωστών κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα προϊόντα της εταιρείας προσφέρονται και στη δευτερογενή αγορά. Η συλλογή προϊόντων της Denso, συμπεριλαμβάνει ανταλλακτικά τόσο της χαμηλού, όσο και της υψηλού κόστους κατηγορίας της αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Denso ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Denso

Ο σημερινός κατάλογος προϊόντων της Denso, περιλαμβάνει τα εξής:

  • συστήματα διαχείρισης κινητήρα,
  • συστήματα ψύξης και κλιματισμού,
  • μίζες και δυναμό,
  • τμήματα συστήματος καυσίμου κινητήρων ντίζελ,
  • φίλτρα,
  • υαλοκαθαριστήρες.

Εκτός όλων αυτών, αξίζει να επισημανθούν τα μπουζί που δημιούργησε η εν λόγω ιαπωνική εταιρεία. Η Denso προσφέρει κλασικά μπουζί, μπουζί πλατίνας, μπουζί ιριδίου και μπουζί TT. Τα μπουζί (Twin Tip) TT, τα οποία είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία Denso, διαθέτουν γείωση και κεντρικά ηλεκτρόδια διαμέτρου μικρότερης των 1,5 χιλιοστών. Είναι ισάξια των ακριβών μπουζί κατά την ανάφλεξη, αλλά κοστίζουν λιγότερο, γιατί δεν περιέχουν καθόλου πολύτιμα μέταλλα.

Μία από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της εταιρείας είναι τα μπουζί CoGeneration, τα οποία είναι μπουζί ιριδίου για οχήματα LNG (υγροποιημένου φυσικού αερίου).

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Καθαρισμός Τζαμιών
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο