catalog_tyre_img_alt
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

KYB Aνταλλακτικά

Κατάλογος ανταλλακτικών από Kayaba

Η KYB είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες υδραυλικού εξοπλισμού. Κάθε χρόνο, η εταιρία κατασκευάζει πάνω από 75 εκατομμύρια αμορτισέρ, με τα οποία εφοδιάζεται ένα όχημα ανά πέντε, παγκοσμίως.

Η ιστορία της ΚΥΒ

Η ιστορία της μάρκας KYB ξεκίνησε το 1919, με τον Siro Kayaba, ο οποίος ίδρυσε ένα ερευνητικό κέντρο για τη μελέτη της υδροδυναμικής. Το 1927, ίδρυσε την εταιρεία Kayaba Seisakusho, η οποία κατασκεύαζε προϊόντα για τη βιομηχανία των αεροσκαφών. Το 1935, δημιουργήθηκε η Kayaba Manufacturing Co Ltd, οι υπάλληλοι της οποίας έφτιαξαν το πρώτο πρωτότυπο αμορτισέρ και το 1947, ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του. Η επίσημη, νέα επωνυμία της εταιρείας που καταχωρήθηκε το 2015, είναι KYB Corporation.  

Στις ημέρες μας, η εταιρία διαθέτει το μεγαλύτερο παγκοσμίως εργοστάσιο παραγωγής αμορτισέρ, το οποίο εδρεύει στο Gifu της Ιαπωνίας. Η εταιρεία κατασκευάζει περισσότερα από 3500000 αμορτισέρ, ετησίως.

Οι θυγατρικές της εταιρείας εδρεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο: στην Ιαπωνία, το Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη, την Κίνα, την Ινδία, τη Μαλαισία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Ισπανία και την Τσεχική Δημοκρατία. Τα προϊόντα της εξάγονται σε πάνω από 100 χώρες, ενώ πάνω από ένα εκατομμύριο αμορτισέρ κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της, ανά βδομάδα.  

Η KYB αποτελεί το μεγαλύτερο προμηθευτή ελατηρίων και αμορτισέρ, των γραμμών συναρμολόγησης πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών. Η εταιρία κατέχει, επίσης, ηγετική θέση και στην Ευρωπαϊκή δευτερογενή αγορά. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της KYB ηλεκτρονικά, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ΚΥΒ

 1. Αμορτισέρ. Οι πιο διαδεδομένες σειρές αμορτισέρ της KYB, είναι:
  • Excel-G. Τα πιο δημοφιλή αμορτισέρ παγκοσμίως. Παρέχουν οδηγική άνεση και εξαιρετικό χειρισμό του οχήματος. Ο σχεδιασμός τους, περιλαμβάνει ένα ειδικό σύστημα τριών βαλβίδων: μια πρόσθετη βαλβίδα, μειώνει το άφρισμα και αυξάνει την απόδοση του αμορτισέρ, ενώ το έμβολό του, επικαλύπτεται με τεφλόν, το οποίο σταματά τη φθορά του.
  • Premium. Ο σχεδιασμός των αμορτισέρ αυτής της σειράς, περιλαμβάνει διπλό σωλήνα απόσβεσης, καθώς και το σύστημα τριών βαλβίδων, προσφέροντας άνεση. Οι τσιμούχες πολλαπλού χείλους (Multi-lip ) των εμβόλων, παρέχουν προστασία στα αμορτισέρ, από τη σκόνη και τα ξένα σωματίδια, αποτρέποντάς την εισροή τους, και η γαλβανισμένη επίστρωση των εμβόλων λειτουργεί ενάντια στη διάβρωση.
  • Gas-A-Just. Τα αυτορυθμιζόμενα αμορτισέρ της εν λόγω σειράς, προσφέρουν στο όχημα εξαιρετική πρόσφυση στο δρόμο, ανεξάρτητα από το οδόστρωμα. Ο σχεδιασμό τους, περιλαμβάνει έναν ειδικό χώρο, γεμισμένο με αέριο υπό υψηλή πίεση, προσφέροντας στα αμορτισέρ Gas-A-Just, απόσβεση δονήσεων μέχρι και κατά 30% αποτελεσματικότερη από τα κλασσικά αμορτισέρ διπλού σωλήνα.
  • Skorched4’s. Τοποθετούνται κατά κύριο λόγο σε εκτός δρόμου οχήματα, καθώς διαθέτουν ενισχυμένο σχεδιασμό. Η αποτελεσματική λειτουργία του ελατηρίου ελέγχου, προσφέρει έλεγχο επί του αμαξώματος, ενώ η μεγαλύτερη διάμετρος των κυλίνδρων, των εμβόλων και των ράβδων, αποτρέπει την υπερθέρμανσή τους κατά τη χρήση.
 2. Σετ προστασίας. Περικλείουν φούσκες κατά της σκόνης και μπαμπ στοπ. Φτιάχνονται από ανθεκτικά και εύκαμπτα υλικά που είναι καλά ως αποσβεστήρες.
 3. Ελικοειδή ελατήρια K-Flex. Φτιάχνονται με τη χρήση τεχνολογιών θερμής και ψυχρής συσπείρωσης. Η ειδική επίστρωσή τους, είναι πολύ εύκαμπτη και προλαμβάνει τη διάβρωση.
 4. Βάσεις αμορτισέρ. Οι βάσεις της KYB, πωλούνται μαζί με τα στοιχεία στερέωσής τους, τα ρουλεμάν της βάσης του γονάτου και άλλα εξαρτήματα.
Γνήσια, υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής ανταλλακτικών και ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη Kayaba KYB γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις

KYB | Αμορτισέρ

KYB | Ελατήρια ανάρτησης

KYB | Βάση αμορτισέρ

 • KYB Aνταλλακτικά: Σετ προστασίας από σκόνη για αμορτισέρ Σετ προστασίας από σκόνη για αμορτισέρ
 • KYB Aνταλλακτικά: Ροδέλα ελατηρίου Ροδέλα ελατηρίου
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Απόσβεση
 • Αμορτισέρ
 • Ελατήρια ανάρτησης
 • Βάση αμορτισέρ
 • Σετ προστασίας από σκόνη για αμορτισέρ
 • Ροδέλα ελατηρίου
Αξιολογήσεις για KYB
KYB: Αξιολόγηση κατασκευαστή
7.63/10

(κριτικές-8775)

7.63 /10

κριτικές - 8775

10 (2554)
9 (2593)
8 (2556)
7 (406)
6 (42)
5 (42)
4 (2)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Αξιολόγηση παραμέτρων +30068 Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα 988-
Κόστος προϊόντος +8392 90-
Ποιότητα προϊόντος +7419 139-
Συσκευασία προϊόντος +3737 191-
Κατασκευαστής +4547 361-
Εγγύηση +5973 207-
Η άποψή σας, μας ενδιαφέρει
10/10
Κόστος προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Συσκευασία προϊόντος
Κατασκευαστής
Εγγύηση
Εισάγετε το όνομά σας
Παρακαλούμε, εισάγετε το e-mail σας. Δεν θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα.
Για να συνεχίσετε, αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

*Aπαραίτητα πεδία
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο