Ανταλλακτικά αυτοκινήτων MONROE

Κατάλογος ανταλλακτικών από MONROE

Η εταιρεία MONROE αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή τμημάτων αναρτήσεων για αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Το 2016, η μάρκα έφτασε τα εκατό χρόνια λειτουργίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, η εταιρεία δεν μπόρεσε μόνο να κρατήσει ηγετική θέση στην αγορά, αλλά παρέμεινε και ένας από τους βασικούς καινοτόμους στον τομέα της. Στις ημέρες μας, η μάρκα MONROE ανήκει στον αμερικανικό όμιλο Tenneco Automotive Group.

Η ιστορία της εταιρείας MONROE

Η ιστορία της εταιρείας άρχισε το 1916, με την ίδρυσή της από το μηχανικό και επιχειρηματία August F. Meyer, ως επιχείρηση παραγωγής κομπρεσέρ αέρος. Γρήγορα, ο Meyer βρήκε έναν εταιρικό συνεργάτη, τον Charles S. McIntyre, ο οποίος τότε ήταν ένας τοπικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Dodge. Οι δυο τους, άρχισαν να εργάζονται στην ανάπτυξη αμορτισέρ αυτοκινήτων. Το πρώτο αμορτισέρ μάρκας MONROE κατασκευάστηκε το 1926. Έκτοτε, η κατασκευή των αμορτισέρ αποτελεί την κύρια ενασχόληση της εταιρείας και τα προϊόντα της αποτελούν πρότυπα ποιότητας για πολλούς κατασκευαστές. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, γύρω στο 25% όλων των αμορτισέρ που πωλούνται παγκοσμίως, σήμερα, παράγονται από την εταιρεία MONROE.

Τα υποκαταστήματα της εταιρείας και οι αντιπροσωπείες της, βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Αυστρίας, του Μεξικού, της Νότιας Αμερικής και του Καναδά. Οι Ευρωπαϊκές θυγατρικές της - MONROE EUROPE - διαθέτουν τέσσερα εργοστάσια που εδρεύουν στο Βέλγιο, την Ισπανία και τη Μεγάλη Βρετανία. Σε καθημερινή βάση, από τις γραμμές συναρμολόγησης της MONROE, παράγονται πάνω από 90 000 αμορτισέρ, τα οποία προσφέρονται σε πάνω από 150 χώρες.

Με τη μάρκα MONROE, είναι διαθέσιμα τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά και εξαρτήματα αυτοκινήτων για τη δευτερογενή αγορά. Η εταιρεία αποτελεί προμηθευτή ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε μάρκες, όπως είναι οι Audi, Ford, GM, ISUZU, Porsche, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Rover, Volkswagen, Renault, Land Rover, Nissan, Volvo, Mazda.

Αν επιθυμείτε να νιώθετε σίγουροι για την ποιότητα κάθε ανταλλακτικού αυτοκινήτου, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της MONROE ηλεκτρονικά, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της MONROE

 1. Αμορτισέρ. Τα πιο δημοφιλή αμορτισέρ είναι οι παρακάτω σειρές:
  • Monroe Original. Τα αμορτισέρ αυτά, πληρούν όλες τις προδιαγραφές εργοστασιακού εξοπλισμού, χάρη στα χαρακτηριστικά και την ποιότητά τους, ενώ παράλληλα, βελτιώνουν τις ιδιότητες απόσβεσης κατά 15% σε σχέση με τον γνήσιο εξοπλισμό, επιτρέποντας την ελαχιστοποίηση των δυσμενών επιπτώσεων της φθοράς σε όλα τα τμήματα της ανάρτησης του αυτοκινήτου.
  • Monroe Reflex. Χάρη στην εφαρμογή της τεχνολογίας Twin Disc, η βαλβίδα των αμορτισέρ ενεργοποιείται ακόμη και σε περίπτωση που η κίνηση της ανάρτησης είναι μικρή. Αυξάνουν, επίσης, το κράτημα του οχήματος στο δρόμο.
  • Monroe Sensa-Trac. Οι ειδικής κατασκευής αυλακώσεις και βαλβίδες τους, προσφέρουν βέλτιστη πρόσφυση στους τροχούς, ιδίως σε δυσμενείς συνθήκες. Τα εν λόγω αμορτισέρ, διαθέτουν επίσης άψογες ιδιότητες απόσβεσης σε ένα εύρος θερμοκρασιών, από -40 °C έως και +120 °C.
  • Monroe Adventure. Τα αμορτισέρ αυτά είναι ειδικά κατασκευασμένα για οχήματα εκτός δρόμου και για αυτό, λειτουργούν χωρίς προβλήματα υπό βαρύ φορτίο και δεν χρειάζονται εξαέρωση πριν την τοποθέτηση. Διακρίνονται για την ισχύ τους και την αντοχή τους.
 2. Γόνατα αμορτισέρ. Η εταιρεία κατασκευάζει τόσο πλήρη γόνατα, όσο και τα εξαρτήματά τους, τα οποία πληρούν στο σύνολό τους, υψηλά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν μια δυνατή μάρκα στη συσκευασία τους.
 3. Φύλλα σούστας, σφαίρες, ελατήρια. Στα προϊόντα αυτής της κατηγορίας, υπάρχουν σφαιρικά ελατήρια, των οποίων η ακαμψία αυξάνεται σε αναλογία με την πίεση που τους ασκείται και τα οποία αντέχουν με ευκολία πλευρικά φορτία και λειτουργούν αθόρυβα.
 4. Συστήματα διεύθυνσης και ανάρτησης. Στο σύνολό τους αυτά τα ανταλλακτικά, φτιάχνονται από ποιοτικό χάλυβα, αλουμίνιο και καουτσούκ. Η εταιρεία χρησιμοποιεί για αντισκωριακή προστασία, φωσφορικό άλας ή καταφορική επίστρωση.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο