Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SKF

Κατάλογος ανταλλακτικών από SKF

Η σουηδική εταιρεία SKF αποτελεί έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών. Μια από τις δραστηριότητες της εταιρείας είναι η κατασκευή ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε υψηλής αξιοπιστίας ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SKF, χωρίς να σπαταλήσετε πολλά χρήματα, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Η ιστορία της εταιρείας SKF

Η ιστορία της μάρκας SKF, άρχισε το 1907, με έναν εκ των ιδρυτών της να είναι ο Sven Gustaf Wingqvis, ο εφευρέτης του αυτόματης ρύθμισης διπλής σειράς σφαιρών ρουλεμάν.  

Ο σημερινός βασικός στόχος της εταιρείας, είναι η δημιουργία τεχνολογιών οι οποίες μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τις εκπομπές βλαβερών ουσιών στην ατμόσφαιρα, πηγή των οπίων μπορούν να είναι και τα αυτοκίνητά μας.   

Η εταιρεία SKF έχει αντιπροσώπους σε πάνω από 130 χώρες, διαθέτει 18 κέντρα τεχνικής υποστήριξης και 140 εργοστάσια παγκοσμίως, ενώ ο αριθμός των υπαλλήλων της ανέρχεται σε περισσότερα από 46000 άτομα.  

                                                                                                                                                                                                                    

Ο βασικός τομέας ειδίκευσης της εταιρείας στη δευτερογενή αγορά, αφορά στην παραγωγή ρουλεμάν και μονάδων ρουλεμάν, στοιχείων σφράγισης, μηχανοτρονικών συστημάτων και λιπαντικών. Τα ανταλλακτικά που κατασκευάζει η SKF, διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και υπάγονται στον υψηλού κόστους τομέα της αγοράς.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων από την SKF

  • Προϊόντα του συγκροτήματος της πλήμνης. Ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία τους και τα άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Στις ημέρες μας, πάνω από 90 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως, εξοπλίζονται με συγκροτήματα πλήμνης της SKF. Η εταιρεία έχει παράξει ήδη τρεις γενιές ρουλεμάν πλήμνης και κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το πρωτότυπο συγκρότημα πλήμνης «SKF X-Tracker» για πικάπ αυτοκίνητα, το οποίο αυξάνει την ακαμψία της πλήμνης και τις δυνατότητες των ρουλεμάν μέχρι και κατά 50%.
  • Προϊόντα για τα τμήματα του κινητήρα. Υπό την επωνυμία SKF, διατίθενται σετ επισκευής για συστήματα διανομής αερίου καύσης, συστήματα ψύξης, καθώς και εξαρτήματα μονάδων κίνησης του κινητήρα. Ένα τμήμα της μεγάλης γκάμας παραγωγής της εταιρίας, αποτελείται από σετ επισκευής για σύγχρονους κινητήρες τόσο υψηλής απόδοσης, όσο και μικρότερου μεγέθους.
  • Τμήματα του συστήματος μετάδοσης, άξονες κίνησης και άκρα ημιαξονίων. Φτιάχνονται με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών, οι οποίες επιτρέπουν τη μείωση της τριβής ανάμεσα στα τμήματα των αυτοκινήτων και διασφαλίζουν την ορθή λειτουργία ολόκληρου του μηχανισμού.
  • Τμήματα σύστημα ανάρτησης. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SKF, λειτουργούν άψογα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αυξάνουν την άνεση του ταξιδίου και την πρόσφυση στο οδόστρωμα.
  • Εργαλεία συντήρησης, λιπαντικά ρουλεμάν και αντιδιαβρωτικές πάστες. Δημιουργούν τις βέλτιστες συνθήκες λειτουργίας των τμημάτων του αυτοκινήτου, αυξάνουν την απόδοσή τους και προλαμβάνουν τις πρόωρες βλάβες.

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Pole Position Plus της SKF, η εταιρεία προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη στα κέντρα εξυπηρέτησής της, με σκοπό την αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο