Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SACHS

Κατάλογος ανταλλακτικών από SACHS

Η μάρκα SACHS είναι μια γνωστή παγκοσμίως γερμανική μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην κατασκευή τμημάτων συμπλέκτη και αμορτισέρ, για διάφορους τύπους οχημάτων. Στις ημέρες μας, η εταιρεία SACHS ανήκει στην ZF Corporation. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SACHS, υπάγονται στην υψηλού κόστους κατηγορία, ενώ διατίθενται τόσο ως γνήσια, όσο και ως ιμιτασιόν. Για να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SACHS ηλεκτρονικά, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά Antallaktikaonline.gr.

Η ιστορία της εταιρείας SACHS

Η ιστορία της μάρκας SACHS ξεκίνησε το 1895, με τη δημιουργία της εταιρείας Schweinfurter Präcisions-Kugellager-Werke Fichtel & Sachs από τους Ernst Sachs και Karl Fichtel. Το 2001, η SACHS εξαγοράστηκε από τον όμιλο ZF Friedrichshafen AG Concern.

Στην αρχή, το εργοστάσιο της SACHS κατασκεύαζε ρουλεμάν. Σήμερα, ο βασικός τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας, είναι η παραγωγή τμημάτων συμπλέκτη και αμορτισέρ, για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα, οχήματα μεταφοράς επιβατών και γεωργικά μηχανήματα.

Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SACHS, αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή τόσο για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όσο και για τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως οι  BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen Group κ.λπ. Περισσότερα από 10 εκατομμύρια οχήματα, ετησίως, εξοπλίζονται με ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SACHS πριν βγουν από τις γραμμές συναρμολόγησής τους.

Υπό την επωνυμία SACHS, διατίθενται ανταλλακτικά αυτοκινήτων όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και σε αυτήν της Ασίας. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής που εδρεύουν στην Ευρώπη, η εταιρεία φτιάχνει ανταλλακτικά αυτοκινήτων για πάνω από 38 εκατομμύρια οχήματα διαφόρων ασιατικών μαρκών.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SACHS

 1. Αμορτισέρ. Συγκρατούν την επαφή των τροχών με το δρόμο και ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς κατά την οδήγηση, με συνέπεια την αύξηση του επιπέδου άνεσης και ασφαλείας. Στην ευρεία γκάμα αυτών των ανταλλακτικών, υπάρχουν και αμορτισέρ αλουμινίου ελαφριάς κατασκευής.
 2. Συμπλέκτες. Φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας υλικά και ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους. Ως λύση για την πρόωρη φθορά του συμπλέκτη, η SACHS προσφέρει την πλάκα πίεσης συμπλέκτη XTend, η οποία αποτρέπει τη φθορά που προκαλείται από την τριβή στα τακάκια, κατά την κίνηση του ελατηρίου του διαφράγματος.
 3. Συστήματα συμπλέκτη. Φημίζονται για την αξιοπιστία τους και πληρούν τέλεια τα εργονομικά πρότυπα.
 4. Βολάν διπλής μάζας. Διαθέτουν τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
  • Απομονώνουν τις δονήσεις του κινητήρα,
  • Μειώνουν το επίπεδο θορύβου,
  • Προλαμβάνουν τυχόν ζημιά της μετάδοσης,
  • Αυξάνουν την άνεση χειρισμού του κιβωτίου ταχυτήτων,
  • Σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε την οδήγησή σας, ομαλά.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο