Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VALEO

Κατάλογος ανταλλακτικών από VALEO

Η Valeo είναι μια γαλλική εταιρεία παραγωγής ανταλλακτικών επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών, αλλά και εξοπλισμού συνεργείων. Τα ανταλλακτικά της Valeo χαρακτηρίζονται από τον άψογο συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών και προσιτής τιμής. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Valeo ηλεκτρονικά και χωρίς να επιπλέον χρεώσεις, από το ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaonline.gr

Η ιστορία της εταιρείας Valeo

Η ιστορία της μάρκας Valeo άρχισε το 1923 σε μια γαλλική πόλη, την Saint-Ouen. Ο Eugene Buisson αποτέλεσε τον ιδρυτή της εταιρείας. Στην αρχή, η εταιρεία επονομαζόταν Société Anonyme Française du Ferodo και ασχολούταν με την παραγωγή σιαγώνων φρένων, κατόπιν αδείας της Αγγλικής εταιρείας Ferodo. Το 1932, η εταιρεία ξεκίνησε να φτιάχνει συμπλέκτες. Το 1980, η εταιρεία απέκτησε την επωνυμία Valeo.

Στις ημέρες μας, η εταιρεία Valeo παράγει ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ολοκληρωμένα συστήματα και μονάδες για τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, εφαρμόζοντας τις δικές της τεχνολογικές καινοτομίες.

Τα προϊόντα της Valeo πωλούνται στις αγορές 30 χωρών σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Ασία και Αφρική. Πάνω από τα δύο τρίτα του συνόλου των ανταλλακτικών που κατασκευάζονται από την εταιρεία, καταλήγουν στις γραμμές παραγωγής κατασκευαστών αυτοκινήτων, όπως είναι η Renault, η Peugeot, η Fiat, η Alfa Romeo, η Volkswagen, η Audi, η Chrysler, η Daewoo, η Hyundai.

Βάση του επιπέδου της παραγωγής της, η Valeo κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά ανταλλακτικών σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις ημέρες μας, η εταιρεία έχει 134 εργοστάσια παραγωγής και 17 ερευνητικά κέντρα, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της υπερβαίνει τους 82 χιλιάδες εργαζομένους.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Valeo

Σήμερα, η συλλογή προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τους παρακάτω τύπους προϊόντων:

 • συστήματα συμπλέκτη,
 • τμήματα συστήματος πέδησης,
 • μονάδες φωτισμού και λαμπτήρες,
 • συστήματα ελέγχου κινητήρα,
 • φίλτρα,
 • συστήματα ασφαλείας,
 • υαλοκαθαριστήρες,
 • συστήματα θέρμανσης και ψύξης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορικής εξέλιξής της, η κατασκευάστρια εταιρεία εφαρμόζει τις τελευταίες καινοτομικές λύσεις στα προϊόντα της και χάρη σε αυτό το γεγονός, όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που φτιάχνονται υπό την επωνυμία της, φημίζονται για την υψηλή απόδοσή τους, την άριστη ποιότητά τους και την αξιοπιστία τους. Η εταιρεία, επισημαίνοντας την ανάγκη για αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των οχημάτων, παρέχει τις παρακάτω λύσεις:

 • Το σύστημα Stop-Start. Το σύστημα αυτό σβήνει τον κινητήρα κάθε φορά που το αυτοκίνητο κάνει στάση για λίγο, όπως π.χ. στα φανάρια, επιτρέποντας τον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμου, μέχρι και 15%, κατά την οδήγηση σε αστικές περιοχές.
 • Μονάδες φωτισμού LED. Οι λαμπτήρες LED απαιτούν πιο λίγη ενέργεια και χρησιμεύουν κυρίως στα φώτα ημέρας. Σας προσφέρουν νέες δυνατότητες στον σχεδιασμό του αυτοκινήτου σας.
 • Προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες, αρχής γενομένης με το να εντοπίζουν τυχόν εμπόδια, μέχρι και αυτοματοποιώντας το παρκάρισμα. Παρέχουν σημαντική αύξηση της οδηγικής ασφάλειας.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Σύστημα Διεύθυνσης
Τροχαλίες Ιμάντων / Γρανάζια
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο