Ανταλλακτικά αυτοκινήτων K&N Filters

Κατάλογος ανταλλακτικών από K&N Filters

Η K&N Filters είναι μια φημισμένη μάρκα φίλτρων αυτοκίνητων, η οποία αποτελεί τμήμα της εταιρείας K&N Engineering, του μεγαλύτερου κατασκευαστή επαναχρησιμοποιήσιμων φίλτρων αέρα και συστημάτων εισαγωγής ψυχρού αέρα.

Η ιστορία της K&N Filters

Η ιστορία της K&N Filters ξεκίνησε το 1964, όταν οι Ken Johnson και Norm McDonald την δημιούργησαν στο Ρίβερσαϊντ, της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, εμπορευόμενοι ανταλλακτικά μοτοσικλετών. Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας, πήραν τα αρχικά γράμματα των ονομάτων τους και δημιούργησαν την επωνυμία K&N Engineering. Ελάχιστο μόνο καιρό αργότερα, κατασκεύασαν το πρώτο επαναχρησιμοποιήσιμο φίλτρο αέρα της K&N.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει αντιπροσώπους στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, και ειδικότερα στη Μεγάλη Βρετανία και την Ολλανδία. Τα φίλτρα της έχουν μεγάλη απήχηση σε αυτούς που προτιμούν τη σπορ οδήγηση και θέλουν να αυξήσουν τη δύναμη των αυτοκινήτων τους. Ο κατάλογος της K & N, διαθέτει περισσότερους από 5000 τύπους φίλτρων και σχεδόν 500 είδη συστημάτων εισαγωγής ψυχρού αέρα. Αν θέλετε να αγοράσετε προϊόντα της K & N Filters, ηλεκτρονικά, επικοινωνήστε με τους ειδικούς της ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων K&N Filters

  1. Φίλτρα.
    • Φίλτρα αέρα. Τα στοιχεία φιλτραρίσματός τους κατασκευάζονται από βαμβακερό ύφασμα, εμποτισμένο με ειδικό λάδι. Δεν ενοχλούν τη ροή του αέρα, διαθέτοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο διήθησης. Ένα πλέγμα αλουμινίου προστατεύει το στοιχείο φιλτραρίσματος από τις παραμορφώσεις. Χάρη στον πολυεπίπεδο σχεδιασμό τους, διαθέτουν διάφορα επίπεδα διήθησης του αέρα. Τα βασικά προτερήματα αυτών των φίλτρων, είναι η ικανότητα επαναχρησιμοποίησής τους αρκετές φορές (κρατούν για 80 περίπου καθαρισμούς) και ο μεγάλος κύκλος ζωής τους (με την σωστή συντήρηση αντέχουν για 1.000.000 χιλιόμετρα). Τα φίλτρα αυτά είναι υψηλής απόδοσης, μιας και μετά το πέρας 20000 χιλιόμετρων, η απόδοσή τους μειώνεται στο 50%, ενώ τα συμβατικά φίλτρα προσφέρουν 60% μικρότερη απόδοση στα 5.000 χιλιόμετρα.
    • Φίλτρα λαδιού. Χάρη στο παξιμάδι, το οποίο βρίσκεται συγκολλημένο στο επάνω μέρος του φίλτρου, η τοποθέτησή του είναι πολύ εύκολη. Επίσης, λόγω του ενισχυμένου σχεδιασμού τους, μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά, ακόμη και σε συνθήκες υπερβολικών φορτίων. Το παξιμάδι των φίλτρων που απευθύνονται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, διαθέτει μια εγκάρσια τρύπα, στην οποία περνά ένα σύρμα ασφαλείας  που δεν του επιτρέπει να φύγει από τη θέση του και ένας μεταλλικός πυρήνας στο εσωτερικό του, που του προσδίδει αντοχή. Ως στοιχείο φιλτραρίσματος, χρησιμοποιούνται ίνες κυτταρίνης επικαλυμμένες με φαινολική ρητίνη, προσφέροντας υψηλό επίπεδο διήθησης και ρυθμό ροής του λαδιού.
  2. Συστήματα εισαγωγής ψυχρού αέρα. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση, μιας και ταιριάζουν απόλυτα στις υπάρχουσες εργοστασιακές οπές. Τα σετ συστήματος εισαγωγής ψυχρού αέρα, προσφέρουν μειωμένη αντίσταση στη ροή του αέρα,  επιτρέποντας την εισαγωγή επαρκούς ποσότητας για την καύση του καυσίμου, αυξάνοντας σε τεράστιο ποσοστό τη δύναμη του κινητήρα.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο