Ανταλλακτικά αυτοκινήτων TRW

Κατάλογος ανταλλακτικών από TRW

Η TRW Automotive αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή τμημάτων των συστημάτων διεύθυνσης και πέδησης. Τα προϊόντα της εταιρείας, υπάγονται στην υψηλού κόστους κατηγορία της αγοράς. Η εταιρεία κατασκευάζει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων, και σήμερα, ανήκει στον όμιλο ZF Friedrichshafen AG Concern.

Η ιστορία της TRW

Η ιστορία της εταιρείας TRW ξεκίνησε το 1901, στην αμερικανική πόλη Κλίβελαντ, με την ίδρυση της Cleveland Cap Screw Company. Ο ιδρυτής της, ο David Kurtz, είχε τέσσερις συνεταίρους. Στην αρχή, η εταιρεία ασχολούταν με την κατασκευή στοιχείων στερέωσης για οχήματα. Στη συνέχεια, μετά από προτροπή του Charles E. Thompson, ενός συγκολλητή, και στη συνέχεια, γενικού διευθυντή της εταιρείας, άρχισε την κατασκευή βαλβίδων για κινητήρες αυτοκινήτων. Το 1926, η εταιρεία απέκτησε την επωνυμία Thompson Products Inc. Η επωνυμία TRW πρωτοχρησιμοποιήθηκε το 1958, μετά από την συγχώνευση των εταιρειών Thompson Products Inc και Ramo-Wooldridge.

Στις ημέρες μας, η εταιρεία κατέχει 200 υποκαταστήματα που εδρεύουν σε 26 χώρες ανά τον κόσμο και ο αριθμός των υπαλλήλων της, ανέρχεται στους 60 000 εργαζομένους. Η εταιρεία προμηθεύει με γνήσια ανταλλακτικά, πάνω από 40 κατασκευαστές αυτοκινήτων. Κατασκευάζει επίσης και μια ευρεία ποικιλία προϊόντων για τη δευτερογενή αγορά. Εάν έχετε πάρει την απόφαση να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της TRW ηλεκτρονικά, θα μπορέσετε να επιλέξετε με ευκολία το καταλληλότερο ανταλλακτικό για το όχημά σας, στην ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της TRW

 1. Τμήματα συστημάτων πέδησης με δισκόφρενα. Η κατηγορία αυτή,  περιέχει:
  • Δίσκοι φρένων. Η εταιρεία κατασκευάζει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους φρένων, ετησίως και πραγματοποιεί σκληρούς ελέγχους όσον αφορά στο πάχος τους, την ποιότητα του εξωτερικού τους μέρους και την σωστή διάμετρο του κεντρικού τους ανοίγματος, καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής τους. Τα προϊόντα της εταιρίας συσκευάζονται σε ειδικό αδιάβροχο χαρτί VCI, οπότε δεν χρειάζονται προστατευτική λίπανση, διευκολύνοντας την τοποθέτησή τους.
  • Τακάκια φρένων. Λόγω της σύγχρονης επίστρωσης τριβής COTEC, η απόσταση πέδησης περιορίζεται έως και κατά 7 μέτρα. Τα τακάκια φρένων της σειράς DTEC ξεχωρίζουν για το μικρό επίπεδο δημιουργίας σκόνης.
  • Δαγκάνες φρένων. Συνολικά, η εταιρία έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα, περισσότερες από 400 εκατομμύρια δαγκάνες φρένων. Εκτός από την κατασκευή καινούριων τμημάτων, η εταιρεία ασχολείται και με την ανακατασκευή μεταχειρισμένων. Υπάρχουν πάνω από 2800 είδη δαγκάνων φρένων στον κατάλογο της TRW.
 2. Ταμπούρα φρένων και σύστημα μετάδοσης κίνησης. Η εν λόγω κατηγορία συμπεριλαμβάνει σιαγώνες ταμπούρων, κυλινδράκια, σεβρό, αντλίες συμπλέκτη, μαρκούτσια και ντίζες, σετ επισκευής κ.α. Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, των οποίων γίνεται χρήση κατά την κατασκευή των σιαγώνων, δεν εμπεριέχουν βλαβερές ουσίες (αμίαντο, χρώμιο σθένους 6 και βαρέα μέταλλα). Το περίβλημα των κυλινδρακίων, φτιάχνεται από αλουμίνιο, επιτρέποντας τη μείωση του συνολικού βάρους της κατασκευής και της κατανάλωσης καυσίμου. Οι φούσκες τους, ξεχωρίζουν για την αντοχή στην επίδραση των χημικών ουσιών, προσφέροντας αξιόπιστη στεγανότητα.
 3. Συστήματα διεύθυνσης και ανάρτηση. Η εν λόγω κατηγορία, διαθέτει:
  • Ανακατασκευασμένες κρεμαγιέρες και αντλίες. Διαθέτουν ποιότητα, εφάμιλλη με τις  καινούριες, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια κατά την οδήγηση.
  • Μπαράκια αντιστρεπτικής δοκού. Φτιάχνονται συνήθως από πλαστικό, ενισχυμένο με φάιμπεργκλας (υαλονήματα). Διαθέτουν αυξημένη αντοχή και είναι ανθεκτικά στη διάβρωση. Χαρακτηρίζονται από το μικρό τους βάρος και προσφέρουν υψηλό επίπεδο οδηγικής άνεσης.
  • Ψαλίδια συστήματος διεύθυνσης. Η ιδανική αναλογία βάρους και ο σχεδιασμός τους, συνεπάγονται τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
  • Μηχανισμοί συστήματος διεύθυνσης. Χαρακτηρίζονται από μακρά διάρκεια ζωής, μιας και δεν διαθέτουν ελατήρια, τα οποία είναι τα πιο ευάλωτα τμήματα του μηχανισμού του συστήματος διεύθυνσης.
  • Αμορτισέρ. Η πρωτοποριακή τεχνολογία στίλβωσης του εμβόλου τους, μειώνει την τραχύτητά τους, παρέχοντας ποιοτικότερη σφράγιση. Η πεπιεσμένη τσιμούχα του εμβόλου τους φτιάχνεται από Teflon.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Εσωτερικό / Άνεση
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο