Ανταλλακτικά αυτοκινήτων MEAT & DORIA

Κατάλογος ανταλλακτικών από MEAT & DORIA

Η Meat&Doria είναι μια διάσημη Ιταλική εταιρία παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, της όποιας ο κατάλογος προϊόντων διαθέτει πάνω από 10 000 ανταλλακτικά δευτερογενούς αγοράς. Τα ανταλλακτικά της Meat & Doria, είναι συμβατά με το μεγαλύτερο μέρος των αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

Η ιστορία της εταιρείας Meat&Doria

Η ιστορία της μάρκας άρχισε το 1945, με την ίδρυση της εταιρείας M.E.A.T., στην Ιταλία, από τον A. Lorenzi που πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μια εταιρεία, η οποία θα εμπορευόταν ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Στην αρχή, η εταιρεία ενεργοποιούταν στη διανομή ανταλλακτικών ηλεκτρικών συστημάτων, αλλά στην συνέχεια, ξεκίνησε να κατασκευάζει τα δικά της προϊόντα, τα οποία ήταν εξαρτήματα για καρμπυρατέρ αυτοκινήτων.

Το 1985, η εταιρεία συγχωνεύθηκε με την ιταλική εταιρία παραγωγής φίλτρων, τη Doria. Έκτοτε, η εταιρεία εξειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικού εξοπλισμού, συστημάτων έγχυσης καυσίμου και εξαρτημάτων για καρμπυρατέρ, καθώς και στην παραγωγή φίλτρων παντός τύπου. Τόσο το εργοστάσιο, όσο και η κεντρική της αποθήκη, βρίσκονται στο Τορίνο της Ιταλίας.

Όλα τα ανταλλακτικά της μάρκας πληρούν τα Ευρωπαϊκά, γενικά αποδεκτά, πρότυπα ποιότητας και ξεχωρίζουν για τις χαμηλές τους τιμές. Ο κατάλογός της διαθέτει, πέραν των ανταλλακτικών για καινούρια αυτοκίνητα, και ανταλλακτικά για παλαιότερα μοντέλα αυτοκινήτων, όπως παραδείγματος χάρη σετ επισκευής καρμπυρατέρ, τα οποία δύσκολα παράγονται από άλλους κατασκευαστές. Έχετε πάντα τη δυνατότητα, να αγοράσετε ανταλλακτικά της Meat&Doria, ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη Meat&Doria

  • Φίλτρα,
  • Πολλαπλασιαστές και μονάδες ανάφλεξης,
  • Αντλίες καυσίμου,
  • Τμήματα συστήματος ψεκασμού καυσίμου,
  • Αντλίες κενού,
  • Αισθητήρες ABS,
  • Αισθητήρες οξυγόνου και καταλύτες,
  • Αισθητήρες,
  • Θερμοστάτες.

Όλα τα ανταλλακτικά κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά και περνούν από ελέγχους σε πολλά επίπεδα, για τον έλεγχο της συμβατότητάς τους με το γνήσιο εξοπλισμό. Οι αντλίες καυσίμου πωλούνται πολλές φορές ως σετ, μαζί με παχιά φίλτρα πλέγματος και τσιμούχες, που βοηθούν να γίνει πιο εύκολη η τοποθέτησή τους και παρέχουν προστασία σε όλα τα τμήματα του συστήματος, από τη φθορά.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Τροχαλίες Ιμάντων / Γρανάζια
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο