Ανταλλακτικά αυτοκινήτων LEMFÖRDER

Κατάλογος ανταλλακτικών από LEMFÖRDER

Η εταιρεία LEMFÖRDER αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων για την πλειοψηφία των ευρωπαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων, ως βασικών της συνεργατών, των VW, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Ford, Volvo και πολλών άλλων. Τα ανταλλακτικά της για τη δευτερογενή αγορά, πωλούνται κι αυτά με την επωνυμία «Lemforder». Επίσης, η εταιρεία ανήκει στην ZF Friedrichshafen AG Corporation.

Η ιστορία της εταιρείας LEMFÖRDER

Η LEMFÖRDER Fahrwertechnik Company ιδρύθηκε επισήμως το 1947, στο Lemförde της Γερμανίας, από τον Jürgen Ulderup, τον περίφημο εφευρέτη των γνωστών διεθνώς μπαλακιών των ακρόμπαρων. Αρχικά, εργαζόταν στη μικρή εταιρία του πατέρα του, η οποία ενεργοποιούταν στην ανταλλαγή και επαναπώληση καταναλωτικών αγαθών. Στα χρόνια που ακολούθησαν τον πόλεμο, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων και το 1984, η πλειοψηφία των μετοχών της εταιρίας εξαγοράστηκε από την ZF Friedrichshafen AG. Από το 2000, η εταιρία ονομάζεται «ZF LEMFÖRDER AG».

Τα εργοστάσια εταιρείας, τα οποία φτάνουν τα 30 σε αριθμό πια, εδρεύουν στη Γερμανία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και σε κάποιες χώρες ακόμη. Η βασική ενασχόληση της ZF LEMFÖRDER AG έγκειται στην κατασκευή τμημάτων των συστημάτων διεύθυνσης και ανάρτησης οχημάτων.

Η έδρα της εταιρείας παραμένει στο Lemförde. Στο λογότυπό της, παρουσιάζεται μια κουκουβάγια, η οποία ταυτίζεται πλέον με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως σήμερα, η εταιρεία χρησιμοποιεί δύο λογότυπα. Για το λόγο αυτό, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LEMFÖRDER ηλεκτρονικά και στη συνέχεια λάβετε προϊόντα με το γράμμα L, αντί για το συνηθισμένο σήμα της εταιρείας, δεν σημαίνει ό,τι έχετε αγοράσει προϊόντα «μαϊμού».

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LEMFÖRDER

Γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LEMFÖRDER:

  • Συστήματα διεύθυνσης και ανάρτησης που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις οποιουδήποτε κατασκευαστή αυτοκινήτων. Στην κατασκευή των ανταλλακτικών της, η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά με αντοχή στην παραμόρφωση με βέλτιστες ιδιότητες τόσο απόσβεσης, όσο και ενάντια της τριβής.
  • Τμήματα από καουτσούκ ενωμένο με μέταλλο, τα οποία ξεχωρίζουν για τις άψογες τους ιδιότητές απόσβεσης και την αντοχή τους.

Ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LEMFÖRDER:

  • Άξονες κάρνταν,
  • Φούσκες,
  • Υδραυλικά συστήματα και συστήματα πέδησης αυτοκινήτων,
  • Ιμάντες μετάδοσης κίνησης,
  • Λιπαντικά κινητήρων, αντιψυκτικά και υδραυλικά υγρά.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Εσωτερικό / Άνεση
Συμπλέκτης
Σύστημα Καυσίμου
Σύστημα Ψύξης
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο