Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CONTITECH

Κατάλογος ανταλλακτικών από CONTITECH

Η ContiTech είναι γερμανική εταιρεία στις μέρες μας θεωρείται ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής ελαστικών και πλαστικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Μπορείτε να αγοράσετε εξαιρετικής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων ContiTech, ηλεκτρονικά, με μερικά μόνο «κλικ», στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Η ιστορία της ContiTech

Η εταιρεία ContiTech δημιουργήθηκε το έτος 1871, στο Ανόβερο της Γερμανίας. Αρχικά, η εταιρεία εξειδικευόταν στην κατασκευή ελαστικών για διάφορα οχήματα. Σε ολόκληρη την ιστορία της, η εταιρεία παράγει προϊόντα με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της βιομηχανίας μεταφορών: υπό την επωνυμία ContiTech, κατασκευάστηκε το πρώτο φουσκωτό λάστιχο ποδηλάτου στη Γερμανία. Επίσης, η ContiTech ήταν η εταιρεία που δημιούργησε το πρώτο λάστιχο αυτοκινήτου με πέλμα.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η συλλογή προϊόντων της ContiTech διευρύνθηκε: υπό αυτή την επωνυμία, η εταιρεία ξεκίνησε να παράγει ελατήρια, ιμάντες κίνησης, πνευματικές αναρτήσεις και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα και τις εξαίρετες προδιαγραφές των προϊόντων, καθώς και χάρη στην εξαγορά της γερμανικής εταιρείας Phoenix, από το 2004, η ContiTech έχει πλέον γίνει ο ηγέτης της αγοράς στα ελαστικά και τα πλαστικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Το 2015, η ContiTech Corporation εξαγόρασε τη Veyance Technologies Inc, έναν αμερικανό παραγωγό προϊόντων από ελαστικό, με αυτό τον τρόπο ο Γερμανός κατασκευαστής ενίσχυσε τη θέση του στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών.

Στις μέρες μας, η ContiTech Corporation έχει ως προτεραιότητα την κατασκευή λειτουργικών στοιχείων για την αυτοκινητοβιομηχανία και τη βιομηχανία εξόρυξης.

Η κατασκευάστρια εταιρεία, διαθέτει εννέα αποκεντρωμένες θυγατρικές και το προσωπικό της απαρτίζεται από περισσότερα από 41 χιλιάδες άτομα σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο. Χρόνο με το χρόνο, η εταιρεία συνεχίζει να διεισδύει στην παγκόσμια αγορά: το 2015, τα έσοδά της έφτασαν γύρω τα € 5,4 δις, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 37% έναντι των αντίστοιχων στοιχείων του 2014.

Τα αξιόπιστα, υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της ContiTech ανήκουν στην κατηγορία υψηλής τεχνολογίας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ContiTech

 1. Συστήματα πνευματικής ανάρτησης. Παράγονται από το τμήμα Συστημάτων Πνευματικής ανάρτησης της ContiTech. Στα προϊόντα αυτής της κατηγορίας, περιλαμβάνονται ολοκληρωμένα συστήματα και εξαρτήματα συστημάτων για αυτορρυθμιζόμενες πνευματικές αναρτήσεις επαγγελματικών οχημάτων, λεωφορείων και σιδηροδρομικών οχημάτων.
 2. Επικαλυμμένα Υφάσματα. Παράγονται από το τμήμα Ελαστομερών Επιστρώσεων της ContiTech. Στα προϊόντα αυτά ανήκουν και τα πτυσσόμενα, μαλακά ντεπόζιτα καυσίμου. Διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, την ποικιλία των μορφών τους, την ανθεκτικότητά τους στις θερμοκρασίες και το μεγάλο κύκλο ζωής τους.
 3. Σωλήνες και αγωγοί.Περιλαμβάνονται τμήματα για:
  • τα συστήματα κλιματισμού,
  • τα συστήματα πέδησης,
  • τα συστήματα εξάτμισης,
  • τα συστήματα καυσίμου,
  • τη μετάδοση,
  • τη διεύθυνση,
  • το σασί.
 4. Ιμάντες μετάδοσης κίνησης. Δημιουργήθηκαν και παράγονται από την Ομάδα Μετάδοσης Ισχύος της ContiTech. Εδώ, υπάρχουν τόσο γνήσια όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά. Κατασκευάζονται σε μια ευρεία ποικιλία, για επιβατικά και εμπορικά  οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία.
 5. Συστήματα στεγανοποίησης. Φτιάχνονται από ελαστομερή υλικά και χρησιμοποιούνται:
  • στα συστήματα πέδησης,
  • στο σασί,
  • στο σύστημα διεύθυνσης,
  • στα συστήματα διαχείρισης κινητήρα.
 6. Τμήματα εσωτερικού. παράγονται από τον όμιλο Benecke-Kaliko, ο οποίος αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή τεχνικών και διακοσμητικών υλικών για διάφορες επιφάνειες. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει υλικά για την εσωτερική επένδυση των επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων.
 7. Συστήματα απορρόφησης κραδασμών. Η ContiTech είναι, διεθνώς, μια εταιρία κλειδί στην ανάπτυξη αντικραδασμικών και ηχητικών μονώσεων. Στις ημέρες μας, παρουσιάζει αποτελεσματικές λύσεις για:
  • την ανάρτηση του κινητήρα,
  • το σασί,
  • τη μετάδοση,
  • το αμάξωμα του αυτοκινήτου.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο