Ανταλλακτικά αυτοκινήτων THERMOTEC

Κατάλογος ανταλλακτικών από THERMOTEC

Η Thermotec είναι μια εταιρεία παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων από την Πολωνία, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή τμημάτων των συστημάτων ψύξης του κινητήρα και κλιματισμού. Η διανομή των προϊόντων της Thermotec στην Ευρώπη, γίνεται από την εταιρία Inter Cars S.A, το μεγαλύτερο διανομέα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η οποία εδρεύει στη Βαρσοβία (Warszawa).

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Thermotec

 1. Τμήματα συστημάτων ψύξης κινητήρα.
  • Ψυγεία. Οι πυρήνες των ψυγείων, φτιάχνονται από αλουμίνιο, έχοντας μικρό βάρος και ανθεκτικότητα στη διάβρωση. Πριν φτάσουν στην αποθήκη, όλα τα ψυγεία περνούν από διεξοδικούς ελέγχους πολλών επιπέδων. Τμήμα των ελέγχων αποτελεί η επαλήθευση, της συμβατότητας του μεγέθους και της κατασκευής τους, με το γνήσιο εξοπλισμό, καθώς και ο έλεγχος της μορφής τους. Περνά από έλεγχο, επίσης, και η δυνατότητα των στοιχείων στεγανοποίησης, με τη χρήση ροής αέρα με πίεση 0,25 Mpa / 70 δευτερόλεπτα και υγρού με πίεση 0,3 MPa / 20 sec.
  • Εναλλάκτες θερμότητας. Διαθέτουν υψηλή θερμική αγωγιμότητα, μιας και φτιάχνονται από αλουμίνιο.
  • Ιντερκούλερ. Απευθύνονται σε υπερσυμπιεζόμενα (με τουρμπίνα) αυτοκίνητα και διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στις υψηλές πιέσεις και τις πτώσεις της θερμοκρασία πέφτει.
  • Αντλίες. Φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας υλικά, παρέχοντας βέλτιστη ροή υγρού, ανεξαρτήτως τρόπου λειτουργίας του κινητήρα.
  • Βεντιλατέρ. Παίρνουν κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα και διαθέτουν εσωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας. Τα πτερύγια του βεντιλατέρ, φτιάχνονται από στιβαρό πολυμερές υλικό (PA66) και διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους, στις μηχανικές βλάβες και τις πτώσεις της θερμοκρασίας. Η κατασκευή τους, προάγει τη μείωση των κραδασμών και του θορύβου, όταν λειτουργεί ο κινητήρας.
  • Συμπλέκτες βεντιλατέρ. Ρυθμίζουν την ταχύτητα περιστροφής του βεντιλατέρ, προσφέροντας τη βέλτιστη ψύξη του κινητήρα και μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου.
  • Βεντιλατέρ με συμπλέκτη. Φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας πλαστικό και διαθέτουν αντοχή στα σπασίματα και τις υψηλές θερμοκρασίες.
  • Επιμέρους τμήματα. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται δοχεία εκτόνωσης και τάπες δοχείων και ψυγείων. Βοηθούν στη ρύθμιση της πίεσης του συστήματος ψύξης και ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητα και την αντοχή τους στις παραμορφώσεις λόγω των θερμοκρασιών. Στην κατασκευή των εισαγωγών αέρα, γίνεται χρήση ισχυρού καουτσούκ, ενισχυμένου από μια μεταλλική θήκη.
 2. Τμήματα συστημάτων κλιματισμού.
  • Τροχαλίες και ηλεκτρομαγνητικοί σύνδεσμοι συμπιεστών. Αποσβένουν με αποτελεσματικότητα τους κραδασμούς και μειώνουν τα φορτία του κλιματιστικού, παρέχοντας σωστά χρονισμένο άναμμα του βεντιλατέρ.
  • Στοιχεία στεγανοποίησης. Προσφέρουν αξιόπιστη σύνδεση υπό πίεση και ξεχωρίζουν για τη αντοχή τους, στα διαβρωτικά χημικά στοιχεία και τις πτώσεις θερμοκρασίες και πίεσης.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Thermotec ηλεκτρονικά

Λόγω της υψηλής ποιότητας και των οικονομικών τους τιμών, τα ανταλλακτικά της Thermotec, χαίρουν μεγάλης εκτίμησης σε όλη την Ευρώπη. Έχετε τη δυνατότητα να τα αγοράσετε από εξειδικευμένα καταστήματα, αλλά και από την ιστοσελίδα μας. Με την αγορά ανταλλακτικών από εμάς, θα εκτιμήσετε τα πλεονεκτήματα του Antallaktikaonline.gr, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται τα εξής:

 1. Έγκαιρη παράδοση. Η πλεονεκτική θέση των αποθηκών μας και το συνεχές απόθεμα, μιας μεγάλης γκάμας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, μας δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις παραδόσεις μας στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
 2. Μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαθέτει ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τους παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε πελάτης του, να διαλέξει το καταλληλότερο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό του.
 3. Οικονομικές τιμές. Βρισκόμαστε σε άμεση συνεργασία με παραγωγούς και μεγάλους διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να πουλάμε ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε χαμηλές τιμές.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Εσωτερικό / Άνεση
Καθαρισμός Τζαμιών
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο