Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VEMO

Κατάλογος ανταλλακτικών από VEMO

Η VEMO είναι μια μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία είναι τμήμα της εταιρείας VIEROL Aktiengesellschaft, η οποία ενεργοποιείται στην συσκευασία και διανομή μιας ευρείας γκάμας ανταλλακτικών αυτοκινήτων για χονδρεμπόρους. Υπό την επωνυμία VEMO, παρέχονται στους πελάτες ηλεκτρονικά τμήματα αυτοκινήτων, διάφοροι αισθητήρες και ανιχνευτές, κ.α.

Η ιστορία της VEMO

Η ιστορία της μάρκας VEMO ξεκινά το 1977, με την ίδρυση της εταιρείας VIEROL AG στη Γερμανία. Αρχικά, η εταιρεία συμμετείχε στην παραγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων για συγκεκριμένες χρήσεις, σε μικρούς όγκους. Αργότερα, επικεντρώθηκε στην προμήθεια και συσκευασία ανταλλακτικά αυτοκινήτων τρίτων κατασκευαστών. Σήμερα, τα γραφεία των αντιπροσωπειών της εδρεύουν, εκτός από την Ευρώπη, και στις ΗΠΑ, την Κίνα και την Σιγκαπούρη. Από το 2000, η εταιρεία έχει την επωνυμία VIEROL Aktiengesellschaft.

Η εταιρεία καθιέρωσε την επωνυμία VEMO το 1998. Η γκάμα της μάρκας διαθέτει πάνω από 9 000 στοιχεία προς αγορά σε 125 χώρες παγκοσμίως. Τα άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά και η υψηλή αξιοπιστία των ανταλλακτικών αυτοκινήτων της VEMO, είναι βραβευμένα με το σήμα ποιότητας Q+, το οποίο κατά κύριο λόγο κερδίζουν γερμανοί παραγωγοί γνησίου εξοπλισμού. Αυτό υποδηλώνει πως αν λάβατε την απόφαση να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της VEMO ηλεκτρονικά, θα αποκτήσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων που  διαθέτουν σχεδόν την ίδια άψογη ποιότητα με τα γνήσια, ωστόσο πουλιούνται σε πολύ πιο οικονομική τιμή.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της VEMO

  1. Ανιχνευτές και αισθητήρες. Η ομάδα αυτή συμπεριλαμβάνει μετρητές ροής, αισθητήρες θέσης άξονα, θερμοκρασίας, λαδιού, ψυκτικού υγρού, πίεσης ελαστικών κ.α. Όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ξεχωρίζουν για την αντοχή του περιβλήματός τους και την υψηλή ποιότητα συγκόλλησης του μικροτσίπ τους. Χάρη στα γενικής χρήσης φις τους,  είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε πολλές μάρκες αυτοκινήτων. Τα ανταλλακτικά αυτά συσκευάζονται σε ένα αντιστατικό φιλμ, το οποίο προσφέρει ασφάλεια στα ηλεκτρονικά τμήματα, κατά τη μεταφορά τους.
  2. Ηλεκτρικά. Η ομάδα αυτή περιέχει δυναμό, μίζες, ρελέ και ρυθμιστές τάσης. Στην παραγωγή τους, γίνεται χρήση σύγχρονων υλικών, τα οποία αντέχουν στα υψηλά φορτία. Τα περιβλήματα των δυναμό και των μιζών, ξεχωρίζουν  για το υψηλό επίπεδο προστασίας τους από τη διάβρωση. Είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε οχήματα των Audi, Volkswagen, Seat, Ford, Skoda κ.α.
  3. Διακόπτες και μεταγωγείς. Η ομάδα αυτή περικλείει τους διακόπτες της κολώνας του τιμονιού και της ανάφλεξης, τα αλάρμ, τους διακόπτες ρύθμισης της θέρμανσης  και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
  4. Τμήματα συστήματος κίνησης και ανάφλεξης. Η γκάμα αυτών των προϊόντων περιέχει γύρω στους 300 πολλαπλασιαστές διαφόρων μαρκών. Επίσης, παρέχονται στους πελάτες, από αυτή την κατηγορία και αντλίες καυσίμου, καπάκια διανομέων ανάφλεξης, μπουζί και προθερμαντήρες.
  5. Τμήματα συστήματος ψύξης και κλιματισμού. Η ομάδα αυτή συμπεριλαμβάνει βεντιλατέρ, συμπυκνωτές, ηλεκτροκινητήρες, συνδέσμους, φίλτρα και ξηραντήρες, τροχαλίες και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τα προϊόντα αυτά, φημίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και τις καλές τους τιμές, και γι’ αυτό, χαίρουν δημοτικότητας ανάμεσα στους ιδιοκτητών αυτοκινήτων, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο εξωτερικό.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο