Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VDO

Κατάλογος ανταλλακτικών από VDO

Η VDO είναι μια γερμανική μάρκα, υπό την οποία η εταιρεία Continental Automotive GmbH κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η Continental Automotive GmbH είναι θυγατρική του γερμανικού ομίλου Continental AG. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της Continental Automotive GmbH, για το 2015, ανήλθε στα € 39.2 δις. Η εταιρεία έχει στην κατοχή της αρκετές διάσημες μάρκες, όπως η Continental, η ΑΤΕ, η Galfer και η Barum, η πλειοψηφία όμως των ανταλλακτικών αυτοκινήτων της εταιρείας είναι γνωστή με την επωνυμία VDO.

Η ιστορία της VDO

Η εταιρεία VDO ιδρύθηκε το 1929, στη Frankfurt am Main της Γερμανίας, από τον Adolf Schindling, ο οποίος άρχισε να παράγει στροφόμετρα και άλλα όργανα. Η εταιρεία πέτυχε και αναδείχτηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για αυτοκίνητα, παγκοσμίως. Το 1966, μπήκε στην αγορά της Βορείου Αμερικής και το 1977, δημιούργησε το δικό της εργοστάσιο στο Winchester των ΗΠΑ. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον όμιλο Mannesmann AG. Μαζί με αυτόν, το 2000, η VDO περιήλθε στον όμιλο Vodafone και μετά στον όμιλο Siemens. Από το 2007, η μάρκα VDO είναι τμήμα της Continental Automotive GmbH.

Η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα μεγαλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτει αντιπροσωπείες σε 34 χώρες και απαρτίζεται από πάνω από 140 θυγατρικές. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας εδρεύουν στη Γερμανία, παρόλο που η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στις ΗΠΑ.

Σήμερα, η VDO προμηθεύει τα ανταλλακτικά της, στις γραμμές παραγωγής των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των Daimler AG, BMW, Volkswagen Group, Ford και General Motors. Η μάρκα αυτή, παράγει επίσης γνήσιο εξοπλισμό για τα οχήματα της Peugeot, της Citroёn, της Honda και της Fiat.

Το κατάστημά μας διαθέτει προς ηλεκτρονική αγορά, ανταλλακτικά αυτοκινήτων της VDO, σε ευνοϊκές τιμές.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της VDO

Υπό την επωνυμία VDO, κατασκευάζονται τα παρακάτω ανταλλακτικά αυτοκινήτων:

 1. Τμήματα συστήματος καυσίμου για κινητήρες βενζίνης και ντίζελ:
  • Ηλεκτρικές αντλίες καυσίμου,
  • Αισθητήρες στάθμης καυσίμου,
  • Αντλίες υπερπίεσης καυσίμου,
  • Μονάδες τροφοδοσίας καυσίμου και άλλα εξαρτήματα.
 2. Τμήματα συστημάτων διεύθυνσης και ελέγχου:
  • Αισθητήρες στάθμης καυσίμου,
  • Αισθητήρες θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού,
  • Μονάδες ελέγχου,
  • Εξοπλισμός πληροφόρησης του πίνακα οργάνων,
  • Τμήματα των συστημάτων ελέγχου απόστασης και ελέγχου πορείας,
  • Τμήματα των συστημάτων ασφαλείας, πλοήγησης και σηματοδότησης.
 3. Τμήματα συστήματος πλύσης παρμπρίζ.
 4. Μπαταρίες.

Μία από τις τελευταίες δημιουργίες της εταιρείας, είναι οι μπαταρίες AGM και EFB. Αντέχουν στις ακραίες θερμοκρασίες, διαθέτουν ευρύ κύκλο ζωής (ο κατασκευαστής παρέχει διετή εγγύηση σε αυτές τις μπαταρίες) και δεν απαιτούν καθόλου συντήρηση. Χάρη στο ειδικό στρώμα απορρόφησης που φτιάχνεται από φάιμπεργκλας (υαλονήματα), οι μπαταρίες AGM προσφέρουν σταθερότητα κύκλου έως και τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτήν των συμβατικών μπαταριών κι έτσι, είναι κατάλληλες για οχήματα εξοπλισμένα με συστήματα START-STOP.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Σύστημα Ανάφλεξης / Προθέρμανσης
Σωλήνες / Σωλήνας
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο