Ανταλλακτικά αυτοκινήτων PRASCO

Κατάλογος ανταλλακτικών από PRASCO

Η Prasco αποτελεί το μεγαλύτερο διανομέα τμημάτων αμαξώματος και στοιχείων φωτισμού στην Ευρώπη, για αυτοκίνητα ευρωπαϊκής και ιαπωνικής κατασκευής. Ιδρυμένη το 1988, η εταιρεία σήμερα κατέχει εγκαταστάσεις στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Κροατία και τη Μεγάλη Βρετανία. Το κεντρικό γραφείο της εταιρείας, εδρεύει στο Τορίνο, της Ιταλίας. Στη γκάμα της εταιρείας, προσφέρονται πάνω από 30 000 τμήματα, τα οποία είναι συμβατά με τα οχήματα ενός μεγάλου αριθμού αναγνωρισμένων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Prasco

  1. Τμήματα αμαξώματος. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται προφυλακτήρες, μάσκες ψυγείου, καλύμματα προβολέων, φτερά, καπό, καλύμματα κινητήρα κ.λπ. στο σύνολό τους, φημίζονται για τον ευρύ κύκλο ζωής και για το ότι ταιριάζουν επακριβώς σε σχήμα και μέγεθος τον γνήσιο εξοπλισμό. Τα τμήματα από μέταλλο διαθέτουν γαλβανισμένη επίστρωση, η οποία προλαμβάνει την διάβρωση. Οι προφυλακτήρες από πλαστικό, προτού βαφτούν, υπόκεινται σε θερμική επεξεργασία, η οποία προσφέρει καλύτερο πάτημα του χρώματος.
  2. Φωτισμός. Στη γκάμα της Prasco, προσφέρεται μια ευρεία ποικιλία προβολέων, πίσω φώτων, φλας, φώτων ομίχλης και άλλων συσκευών φωτισμού. Οι βάσεις τους πανομοιότυπες με αυτές των εργοστασιακών και για το λόγο αυτό, η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα. Λόγω της υψηλής ποιότητας των στεγανοποιητικών στοιχείων τους, τα εξαρτήματα στο εσωτερικό των προβολέων προστατεύονται σωστά από την υγρασία και τη βρωμιά.
  3. Τμήματα συστημάτων ψύξης κινητήρα και κλιματισμού. Η εν λόγω κατηγορία διαθέτει ψυγεία, συμπυκνωτές, ιντερκούλερ, βεντιλατέρ κ.α. Το βασικό τους πλεονέκτημα έγκειται στην ανθεκτικότητά τους στις μεταβολές της πίεσης και τις μηχανικές βλάβες.
  4. Εξωτερικοί καθρέπτες. Διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευή τους, καθώς και για την αντοχή τους στις μεταβολές της θερμοκρασίας και την υγρασία. Προσφέρουν ιδανική ορατότητα και δεν διαστρεβλώνουν τα αντικατοπτριζόμενα αντικείμενα.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Prasco ηλεκτρονικά

Η εταιρεία Prasco περνά από ενδελεχείς ελέγχους και δοκιμές κάθε ανταλλακτικό της. Για το λόγο αυτό, η επωνυμία της είναι συνδεδεμένη άρρηκτα με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία. Η άμεση συνεργασία της με τους παραγωγούς και τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής, δίνουν τη δυνατότητα στην Prasco να μεταπωλεί τα προϊόντα της σε καλές τιμές. Ωστόσο, εφόσον επιθυμείτε να εξοικονομήσετε πιο πολλά χρήματα κατά την αγορά σας, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaonline.gr. Οι σπέσιαλ προσφορές της ιστοσελίδας μας, ανανεώνονται διαρκώς και μπορείτε να αγοράσετε το αναγκαίο ανταλλακτικό με τους ευνοϊκότερους όρους. Πρέπει πάντοτε να ανταπεξερχόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας και για αυτό, παρέχουμε μόνον υψηλής ποιότητας υπηρεσίες: άμεση παράδοση και συμβουλευτική από τους ειδικευμένους επαγγελματίες μας.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Ανάρτηση Τροχών
Κινητήρας
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο