Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ZIMMERMANN

Κατάλογος ανταλλακτικών από ZIMMERMANN

H Zimmermann, είναι μια γερμανική μάρκα, η οποία παράγει δίσκους φρένων, ταμπούρα και τακάκια. Τα προϊόντα της Zimmermann, διαθέτουν άψογη ποιότητα και οικονομικές τιμές.

Η ιστορία της Zimmermann

Η εταιρεία Otto Zimmermann δημιουργήθηκε το 1947 και έλαβε την ονομασία της από τον ιδρυτή της. Ο Zimmermann ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε μαζική παραγωγή ταμπούρων και δίσκων των φρένων.  

Μέχρι το 1990, το κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας βρισκόταν στο Eppingen, όμως, η διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση απαίτησε την απόκτηση νέων εγκαταστάσεων παραγωγής. Η Zimmermann μεταφέρθηκε στη βιομηχανική πόλη Sinsheim, στο καινούριο της εργοστάσιο. Ο προηγμένος εξοπλισμός βοήθησε στη μεγάλη επέκταση του φάσματος των προϊόντων της εταιρείας. Η Zimmermann άρχισε την παραγωγή διάτρητων δίσκων φρένων με βελτιωμένο σύστημα ψύξης.

Σήμερα, η βιομηχανικές εγκαταστάσεις και οι αποθήκες της εταιρίας στο Sinsheim φτάνουν τα 17000 μ². Το υπάρχων φάσμα προϊόντων της εταιρίας, εμπεριέχει 3000 είδη, διανέμεται σε 60 χώρες ανά τον κόσμο και συμπεριλαμβάνει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν προϊόντα, της μέσης και υψηλής κατηγορίας κόστους. Σας παρέχουμε προς αγορά ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Zimmermann ηλεκτρονικά, άμεσα και σε προσιτές τιμές.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Zimmermann

Η Zimmermann διαθέτει διάφορες γνωστές κατηγορίες ανταλλακτικών:

  • Κλασικοί δίσκοι φρένων. Τα πιο οικονομικά στοιχεία της γερμανικής αυτής εταιρείας. Παρά την οικονομική τιμή τους, αυτά τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων διαθέτουν μεγάλο κύκλο ζωής.
  • Δίσκοι φρένων Formula Z. Είναι ανθεκτικοί στις παραμορφώσεις, ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, διαθέτουν ελαφρύ σχεδιασμό και προλαμβάνουν τα τοπικά μαύρα σημεία (καψίματα). Οι δίσκοι φρένων Formula Z, είναι κατάλληλοι για οχήματα με αναβαθμισμένες αναρτήσεις και κινητήρες.
  • Δίσκοι φρένων και ταμπούρα με επίστρωση Z. Από το 2008, η Zimmermann έχει ξεκινήσει τη διάθεση ανταλλακτικών με αντιδιαβρωτική επίστρωση Z, στη δευτερογενή αγορά. Αυτού του τύπου τα τμήματα είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά στη διάβρωση και χαρακτηρίζονται από την ελκυστική τους εμφάνιση.
  • Σπορ δίσκοι φρένων. Οι διάτρητοι δίσκοι φρένων αυξάνουν την απόδοση του  συστήματος πέδησης, λειτουργούν βέλτιστα υπό συνθήκες υψηλής υγρασίας και διαθέτουν επικάλυψη Ζ. Είναι συμβατοί σχεδόν με όλα τα επιβατικά οχήματα.
  • Τακάκια φρένων. Ο κατάλογος της γερμανικής εταιρείας διαθέτει πάνω από 1000 τύπους τακακιών φρένων. Κάθε ένα από αυτά, είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και διαθέτει μεγάλο κύκλο ζωής.
  • Σετ ταμπούρων φρένων. Διαθέτουν προστασία κατά της διάβρωσης και αυξάνουν την απόδοση του συστήματος πέδησης. Το σετ διαθέτει κυλινδράκια φρένων και τακάκια, βάσεις, λιπαντικό και γενικά όλα τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για την τοποθέτησή τους.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο