Ανταλλακτικά αυτοκινήτων JAPANPARTS

Κατάλογος ανταλλακτικών από JAPANPARTS

Η Japanparts είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρία με ηγετική θέση, ανάμεσα στους εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων, τα οποία απευθύνονται κυρίως στα ασιατικά οχήματα, αλλά και σε μερικά αμερικανικά αυτοκίνητα. Η εταιρεία προσφέρει μέσου κόστους, στη δευτερογενή αγορά. Οι προδιαγραφές αλλά και η αξιοπιστία τους, είναι εφάμιλλες των γνησίων. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Japanparts από το ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaonline.gr

Η ιστορία της Japanparts

Η εταιρεία Japanparts ιδρύθηκε το 1988 και, παράλληλα με τις Menbers S.p.A. και Cobo S.p.A., αποτελούν τμήμα του ομίλου Automotive Valley. Αυτή η εταιρία διανομής ανταλλακτικών, εξειδικεύεται στην προμήθεια τμημάτων αυτοκινήτων για οχήματα που παράγονται στην Αμερική, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Ο μέσος ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρείας ξεπερνά τα €30 εκατομμύρια, με το 55% των προϊόντων της να φτάνουν στην αγορά της Ιταλίας και το 45% να φτάνει στη διεθνή αγορά. Τα ανταλλακτικά με αυτή τη μάρκα, αντιπροσωπεύονται σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως.

Η Japanparts εισαγάγει μόνον ανταλλακτικά αυτοκινήτων που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρία ανανεώνει την συλλογή των προϊόντων της συνεχώς, για να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε τυχόν αλλαγές στη ζήτηση των πελατών. Χάρη στο ιδιαίτερα ανεπτυγμένο δίκτυο διανομών της, η επιχείρηση ανταποκρίνεται άψογα στις υποχρεώσεις προς τους πελάτες της.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Japanparts

 1. Φίλτρα:
  • Αέρα,
  • Καμπίνας,
  • Καυσίμων,
  • Λαδιού.
  Απομακρύνουν όλους τους πιθανούς επιβλαβείς ρύπους και ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες περιβαλλοντικές απαιτήσεις. Τα φίλτρα καυσίμου προσφέρουν υψηλή απόδοση στον κινητήρα, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και εγγυώνται το μεγάλο κύκλο ζωής όλων των τμημάτων του συστήματος παροχής καυσίμου.
 2. Τμήματα συστήματος πέδησης. Το φάσμα αυτών των προϊόντων, συμπεριλαμβάνει:
  • Τακάκια φρένων,
  • Δίσκους φρένων,
  • Ταμπούρα,
  • Υδραυλικά.
 3. Τμήματα συμπλέκτη. Η εταιρεία Japanparts παρέχει σετ συμπλέκτη τόσο με βολάν, όσο και χωρίς.
 4. Τμήματα συστημάτων ανάρτησης και διεύθυνσης. Η μάρκα αυτή, κατασκευάζει και αμορτισέρ που αποσβένουν της δονήσεις με αποτελεσματικότητα, είτε το όχημα κινείται σε κάποια λεωφόρο, είτε κινείται εκτός δρόμου.
 5. Δυναμό και μίζες. Φτιάχνονται με την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής, με αποτέλεσμα να διαθέτουν αξιοπιστία και μεγάλο κύκλο ζωής.
 6. Σύστημα κίνησης βαλβίδων. Παρέχει, στο σωστό χρόνο, το μείγμα καυσίμου και αέρα ή αέρα και καύσιμο στους κυλίνδρους του κινητήρα, ανάλογα με τον τύπο του και την εκροή των καυσαερίων. Λειτουργεί με αποτελεσματικότητα, ακόμη και με υπερβολικά φορτία. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται:
  • Τεντωτήρες,
  • Ιμάντες
  • Καδένες,
  • Σετ επισκευής.
 7. Υαλοκαθαριστήρες. Εκτός από τους κανονικούς υαλοκαθαριστήρες, στη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, προσφέρονται επίσης και υβριδικοί με πλαστικά καλύμματα. Προσφέρουν πρόσθετη προστασία ενάντια στη σκόνη και την υγρασία, καθώς και πιο σφιχτό κράτημα, βελτιώνοντας το επίπεδο καθαρισμού του παρμπρίζ.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Αμάξωμα
Τροχαλίες Ιμάντων / Γρανάζια
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο