Ανταλλακτικά αυτοκινήτων INA

Κατάλογος ανταλλακτικών από INA

Η ΙΝΑ είναι μια γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία είναι τμήμα του Ομίλου Schaeffler. Η μάρκα αυτή κατασκευάζει, κυρίως, ρουλεμάν και τμήματα  κινητήρων και μετάδοσης.

Η ιστορία της ΙΝΑ

Η ιστορία της μάρκας ΙΝΑ ξεκίνησε το 1946, όταν τα αδέρφια Georg Schaeffler και Wilhelm Schaeffler δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία στο Herzogenaurach. Το 1949, τα δυο αδέλφια παρουσίασαν στο κοινό την εφεύρεσή τους, το βελονοειδές ρουλεμάν. Από εκείνο τον καιρό και μετά, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή ρουλεμάν για πληθώρα βιομηχανιών. Τα εργοστάσια της λειτουργούν στην Ανατολική και Δυτική Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική. Από το 2003 και μετά τη συγχώνευσή της με τις FAG και LuK, η εταιρεία φέρει το όνομα του Ομίλου Schaeffler.

Αρχής γενομένης το 1971, η εταιρία κατασκευάζει γνήσια τμήματα για την Audi, τη BMW, τη Mercedes-Benz και τη Volkswagen. Σήμερα, τα προϊόντα της ΙΝΑ τοποθετούνται και σε κάποια από τα μοντέλα της Alfa Romeo, της Ford, της Fiat, της Seat, της Volvo, της Opel, της Peugeot, της Renault, της Rover, της Saab, της Nissan και πολλών άλλων. Εκτός αυτού, η εταιρεία εμπορεύεται τα ανταλλακτικά της και στη δευτερογενή αγορά. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ΙΝΑ, για τις πιο δημοφιλείς μάρκες, από την ιστοσελίδα μας, ηλεκτρονικά.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ΙΝΑ

  1. Τροχαλίες και ρουλεμάν. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται τεντωτήρες ιμάντων χρονισμού, τροχαλίες ιμάντων μετάδοσης κίνησης, περιβλήματα ρουλεμάν, ρουλεμάν στοιχείων κύλισης, τα εξαρτήματα τους και άλλα. Στο σύνολό τους, τα προϊόντα αυτά είναι εξοπλισμένα, με υψηλής ποιότητας στεγανοποιητικά στοιχεία που διατηρούν με ασφάλεια το λιπαντικό στο εσωτερικό τους και προσφέρουν μεγάλο κύκλο ζωής και αθόρυβη λειτουργία.
  2. Τμήματα κινητήρα. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται καδένες και ιμάντες χρονισμού, υδραυλικά ωστήρια, αυτορυθμιζόμενοι συμπλέκτες, υδραυλικά και κυλινδρικά ωστήρια και άλλα. Τα τμήματα αυτά φτιάχνονται από υλικά με αντοχή στη διάβρωση, την παραμόρφωση, τις υψηλές θερμοκρασίες και τους επιθετικούς χημικούς παράγοντες. Το διασημότερο καινούριο προϊόν της εταιρίας είναι ηλεκτροϋδραυλική σερβοβαλβίδα, η οποία δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του Ομίλου FCA, η οποία μειώνει τόσο τις εκπομπές καυσαερίων κατά 25%, όσο και την κατανάλωση καυσίμου.
  3. Τμήματα μετάδοσης. Η ομάδα αυτή προϊόντων, συμπεριλαμβάνει τσιμούχες χρονισμού, βελονοειδή ρουλεμάν, τμήματα του κιβωτίου ταχυτήτων, δίσκους συμπλέκτη και άλλα. Υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστούν τα τμήματα της μετάδοσης τόσο ξεχωριστά, όσο και σε σετ, με τα οποία μπορείτε να επισκευάσετε τη μετάδοση χωρίς επιπρόσθετα κόστη. Το πιο δημοφιλές παράδειγμα είναι το σετ επισκευής κιβωτίου ταχυτήτων της ΙΝΑ (INA GearBOX) το οποίο εσωκλείει φλάντζες, τσιμούχες άξονα, κεντρικά ρουλεμάν, o-ring, κ.λπ.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Ανάρτηση Τροχών
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο