Ανταλλακτικά αυτοκινήτων MAGNETI MARELLI

Κατάλογος ανταλλακτικών από MAGNETI MARELLI

Η Magneti Marelli είναι μια μεγάλη κατασκευάστρια εταιρεία διαφόρων εξαρτημάτων των αυτοκινήτων. Η εταιρεία εδρεύει στην Corbetta της Ιταλίας και κατασκευάζει ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ διαθέτει επίσης το δίκτυο συνεργείων συντήρησης Magneti Marelli Checkstar. Αποτελεί συνεργάτη πολλών αγωνιστικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων αυτών της F1 (Φόρμουλα 1), ενώ παράγει και μια σειρά προϊόντων για την αναβάθμιση των αυτοκινήτων.

Η ιστορία της Magneti Marelli

Η ιστορία της Magneti Marelli άρχισε το 1919. Στο ξεκίνημά της, η εταιρεία δημιουργήθηκε από τον Ercole Marelli, σε συνεργασία με τον όμιλο FIAT, φέροντας την ονομασία F.I.M.M. (Fabbrica Italiana Magneti Marelli) και παρήγαγε ηλεκτρικό εξοπλισμό. Σήμερα, η εταιρεία αναπτύσσει εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών των αυτοκινήτων, δραστηριοποιείται ενεργά στην δημιουργία έξυπνων συστημάτων, τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας και τα υψηλότερα οικολογικά πρότυπα.

Η Magneti Marelli διαθέτει αντιπροσωπείες σε 19 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής. Η δομή του ομίλου περικλείει 89 εργοστάσια, 12 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης και 30 κέντρα εφαρμογής. Το σύνολο των υπαλλήλων της ξεπερνά τις 40000, ενώ τα έσοδα της για το 2015, άγγιξαν στα € 7,3 δις.

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Magneti Marelli, τοποθετούνται ως εργοστασιακός εξοπλισμός στα μοντέλα των Mercedes-Benz, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Citroёn, Peugeot, Renault, Volvo και BMW. Ως γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα προϊόντα της Magneti Marelli τοποθετούνται, επίσης, και σε μοντέλα των ομίλων Volkswagen Group και General Motors. Η θυγατρική Magneti Marelli After Market Parts and Services είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ιμιτασιόν ανταλλακτικών με την επωνυμία Magneti Marelli.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Magneti Marelli:

  1. Ηλεκτρονικά συστήματα. Η εν λόγω κατηγορία διαθέτει πάνω από 500 προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται πίνακες οργάνων, όργανα, οθόνες και δορυφορικοί πλοηγοί. Κατά την παραγωγή τους, δίνεται προσοχή όχι μόνον στην ποιότητά τους, αλλά και στον σχεδιασμό τους. Όλα τα προϊόντα της Magneti Marelli, χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό ακρίβειας, αξιοπιστίας και ιδιαίτερου στυλ.
  2. Συστήματα ανάρτησης. Φτιάχνονται από άκαμπτα υλικά και διαθέτουν υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτική επίστρωση. Συνήθως, παραδίδονται μαζί με τα σινεμπλόκ, τις φλάντζες και τις βάσεις τους.
  3. Συστήματα εξάτμισης. Η εν λόγω κατηγορία περιέχει καταλυτικούς μετατροπείς, συστήματα μετεπεξεργασίας NOx μείωσης NSC και SCR, σιγαστήρες εξατμίσεων και άλλα εξαρτήματα. Στην κατασκευή τους, γίνεται χρήση υλικών ανθεκτικών στις υψηλές θερμοκρασίες και τις επιθετικές χημικές ουσίες. Στο σύνολό τους, αυτά τα προϊόντα πληρούν τις τελευταίες οικολογικές απαιτήσεις, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις διήθησης καυσαερίων.
  4. Κινητήρες και μετάδοση. Χάρη στην εφαρμογή του συστήματος άμεσου ψεκασμού καυσίμου υψηλής πίεσης στους κινητήρες GDI, έγινε εφικτή η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, έως και 13%. Το σύστημα του υπερσυμπιεστή επιτρέπει τη μείωση του μεγέθους του κινητήρα, διατηρώντας την παραγόμενη ισχύ. Ο σχεδιασμός των κινητήρων ντίζελ έχει ως βάση την αρχή Multijet. Η Magneti Marelli, εξειδικεύεται στην κατασκευή σειριακών κιβωτίων ταχυτήτων, η χρήση των οποίων, κατά την υδραυλική ενεργοποίηση αυξάνει την ταχύτητα λειτουργίας του κιβωτίου ταχυτήτων και βελτιώνει τα σπορ χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.
  5. Φωτισμός αυτοκινήτων. Η εταιρεία παρέχει τεχνολογίες αιχμής, παραδείγματος χάρηIRκαι προσαρμοζόμενο φωτισμό, ενισχύοντας την ορατότητα κατά την οδήγηση, τόσο τη νύχτα όσο και την ημέρα.
  6. Εσωτερικά και εξωτερικά τμήματα. Αποτελούν το απάνθισμα της ποιότητας, της εργονομίας και του στυλ. Τα ευχάριστα στην αφή πάνελ, η πληθώρα πλαστικών δοχείων και η ποικιλία χρωμάτων, μπορεί να ευχαριστήσει και τις πιο απαιτητικές αισθήσεις.

Όσον αφορά στη δευτερογενή αγορά, η εταιρεία παράγει υαλοκαθαριστήρες, γρύλους παραθύρων, αμορτισεράκια αερίου, φίλτρα, μπαταρίες, μπουζοκαλώδια, δίσκους φρένων, αντλίες, προφυλακτήρες και άλλα. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Magneti Marelli, ηλεκτρονικά και σε καλές τιμές, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Κλιματισμός
Τροχαλίες Ιμάντων / Γρανάζια
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο