Ανταλλακτικά αυτοκινήτων HERTH+BUSS JAKOPARTS

Κατάλογος ανταλλακτικών από HERTH+BUSS JAKOPARTS

Η Herth+Buss Jakoparts είναι ένα από τα εργοστάσια της γερμανικής εταιρείας Herth+Buss, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή ανταλλακτικών αυτοκινήτων για κορεατικά και ιαπωνικά μοντέλα. Η Herth+Buss Jakoparts είναι μια εκ των τριών κορυφαίων προμηθευτών της δευτερογενούς αγοράς ανταλλακτικών, για ασιατικές μάρκες αυτοκινήτων της Ευρώπης.

Η ιστορία της Herth + Buss Jakoparts

Η Herth + Buss δημιουργήθηκε το 1925, στο Langen της Γερμανίας. 7 χρόνια αργότερα, οι Philipp Herth και Jakob Buss, αυτοί δηλαδή που την ίδρυσαν, πούλησαν τα σύνολο των μετοχών τους, στην εταιρία του Wilhelm Meffert. Το 1967, η έδρα της Herth+Buss μεταφέρθηκε στο Heusenstamm.

Το 1981, η εταιρεία σύναψε μια σύμβαση με την Nipparts, μια εταιρεία κατασκευής ανταλλακτικών από την Ολλανδία που επέτρεψε στην Herth+Buss, να διεισδύσει στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων της Ευρώπης, για τα ιαπωνικά αυτοκίνητα. Σε μικρό χρονικό διάσημα, η μάρκα Herth+Buss Nipparts κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού, λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της. 25 χρόνια μετά, οι εταιρίες διέκοψαν τη συνεργασία τους και η Herth+Buss, πήρε την απόφαση να ιδρύσει μια νέα μάρκα την Jakoparts, με την οποία εξακολουθεί να παρέχει στην ευρωπαϊκή αγορά, ανταλλακτικά αυτοκινήτων για ασιατικά οχήματα.

Τα ανταλλακτικά Jakoparts, πωλούνται στη μέσου κόστους κατηγορία της δευτερογενούς αγοράς. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Herth+Buss Jakoparts, ηλεκτρονικά, δίχως να χάσετε το χρόνο ή τα χρήματά σας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Herth+Buss Jakoparts

Η συλλογή τω προϊόντων της Herth + Buss Jakoparts, διαθέτει πάνω από 18000 τμήματα, για 5 συστήματα αυτοκινήτων:

  • Κινητήρας. Σε αυτή την κατηγορία, συμπεριλαμβάνονται ιμάντες, φλάντζες, φίλτρα, τμήματα του συστήματος ψύξης και αντλίες καυσίμου. Τα τμήματα του κινητήρα ελέγχονται σκληρά, μέσα από δοκιμές, οι οποίες μιμούνται τα φορτία που εμφανίζονται στις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας.
  • Μετάδοση. Η γκάμα της γερμανικής εταιρείας, διαθέτει τμήματα για το διαφορικό και τον συμπλέκτη. Η Herth+Buss Jakoparts προσφέρει αξιόπιστα τμήματα μετάδοσης που προσφέρουν πραγματικά υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα στη φθορά.
  • Συστήματα πέδησης. Από τη γερμανική εταιρεία κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα, τόσο των δισκόφρενων όσο και των ταμπούρων, καθώς και μαρκούτσια. Τα τακάκια φρένων της Herth+Buss Jakoparts, δεν περιέχουν αμίαντο και είναι ισάξια με τα γνήσια τόσο σε ποιότητα, όσο και σε προδιαγραφές.
  • Σασί. Σε αυτή την κατηγορία, συμπεριλαμβάνονται μπαλάκια ακρόμπαρων και τμήματα του σασί και του συστήματος διεύθυνσης. Στην κατασκευή τους, γίνεται χρήση τεχνολογιών αιχμής και υλικών υψηλής ποιότητας, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τον κύκλο ζωής τους.
  • Ηλεκτρικός Εξοπλισμός. Η Herth+Buss Jakoparts εμπορεύεται δυναμό, μίζες, αισθητήρες, ενεργοποιητές, προθερμαντήρες και τμήματα του συστήματος ανάφλεξης. Η γερμανική εταιρεία έχει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την απόλυτη συμμόρφωσή τους με τα παγκόσμια πρότυπα.

Τα προϊόντα της Herth+Buss Jakoparts, πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι συμβατά με πάνω από 7000 μοντέλα αυτοκινήτων.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Καθαρισμός Τζαμιών
Τροχαλίες Ιμάντων / Γρανάζια
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο