Αυτοκίνητο Δακτυλιος Abs του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Δακτυλιος Abs - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Δακτυλιος Abs σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Δακτυλιος Abs ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Δακτυλιος Abs
 • Αυτοκίνητο Δακτυλιος Abs αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Δακτυλιος Abs αγορά με την PayPal
 • Αυτο Δακτυλιος Abs αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Δακτυλιος Abs αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Δακτυλιος Abs – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Δακτυλιος Abs

Ο τονικός δακτύλιος του συστήματος ABS βρίσκεται στο σύνδεσμο σταθερής ταχύτητας. Περιστρέφεται μαζί με τον τροχό και επιτρέπει στον αισθητήρα του συστήματος ABS να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα οδήγησης. Αυτός με τη σειρά του μεταδίδει ένα σήμα στη μονάδα ελέγχου του συστήματος ABS σχετικά με την αναγκαιότητα ενεργοποίησης του συστήματος.  

3 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του τονικού δακτυλίου του συστήματος ABS

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής του εξαρτήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το στυλ οδήγησης και την κατάσταση των οδοστρωμάτων στα οποία κινείται συνήθως το αυτοκίνητο. Να προσπαθείτε να αποφεύγετε τα απότομα φρεναρίσματα ώστε να παρατείνεται η διάρκεια λειτουργικής ζωής του τονικού δακτυλίου του συστήματος ABS.
 2. Κατά την εγκατάσταση ενός καινούργιου εξαρτήματος να βεβαιώνεστε ότι είναι συμβατό με το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Ένας δακτύλιος ακατάλληλου μεγέθους είναι πιθανό να μη λειτουργεί σωστά ή ακόμα και να μην μπορέσει να εγκατασταθεί πάνω στο σύνδεσμο σταθερής ταχύτητας.
 3. Να επιθεωρείτε κατά καιρούς την κατάσταση του τονικού δακτυλίου του συστήματος ABS και να τον καθαρίζετε από τους ρύπους, οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα εξαρτήματα.

Βλάβες του τονικού δακτυλίου του συστήματος ABS, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Σπάσιμο. Σε περίπτωση που συμβεί αυτή η βλάβη, εμφανίζονται αυθόρμητες εσφαλμένες αποκρίσεις του συστήματος σε περιπτώσεις πέδησης. Ο τονικός δακτύλιος του συστήματος ABS μπορεί να σκάσει ως αποτέλεσμα της φυσικής φθοράς του υλικού ή λόγω ύπαρξης μηχανικών επιδράσεων κατά τη διάρκεια των εργασιών επισκευής.
 2. Φθορά των δοντιών. Η ενεργοποίηση του αισθητήρα βλάβης του συστήματος ABS σηματοδοτεί τη συγκεκριμένη βλάβη· σε αυτήν την περίπτωση η διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων μέσω υπολογιστή θα εμφανίσει τις βλάβες που έχουν σημειωθεί στο σύστημα ABS. Η αιτία αυτής της βλάβης μπορεί να είναι η συχνή οδήγηση του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές και η χαμηλή ποιότητα του υλικού κατασκευής του εξαρτήματος.
 3. Διάβρωση. Εμφανίζεται όταν εισέρχεται υγρασία ή βρωμιά από το δρόμο πάνω στο δακτύλιο. Σε αυτήν την περίπτωση, αλλάζει η γεωμετρία του εξαρτήματος, παρατηρούνται εσφαλμένες ενεργοποιήσεις του συστήματος ABS, οι οποίες γίνονται αντιληπτές από τον οδηγό μέσω των δονήσεων του τιμονιού και του πεντάλ πέδησης· σε αυτήν την περίπτωση απενεργοποιείται η ένδειξη του συστήματος ABS στον πίνακα οργάνων.

Μπορείτε να αγοράζετε τονικούς δακτυλίους για το σύστημα ABS του αυτοκινήτου σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Διαθέτουμε συχνά ειδικές προσφορές οπότε υπάρχει δυνατότητα να επωφεληθείτε εκπτώσεων για την αγορά οποιουδήποτε ανταλλακτικού αυτοκινήτου.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο