Αυτοκίνητο Προβολεις Ομιχλης του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Προβολεις Ομιχλης - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Προβολεις Ομιχλης σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Προβολεις Ομιχλης ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Προβολεις Ομιχλης
 • Αυτοκίνητο Προβολεις Ομιχλης αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Προβολεις Ομιχλης αγορά με την PayPal
 • Αυτο Προβολεις Ομιχλης αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Προβολεις Ομιχλης αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Προβολεις Ομιχλης – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Προβολεις Ομιχλης

Τα φώτα ομίχλης είναι λαμπτήρες με γυαλί λευκού ή κίτρινου χρώματος που δίνουν μια ευρεία και επίπεδη οριζόντια ακτίνα , που εκπέμπει απευθείας πάνω από το δρόμο για να φωτίζει μέσα από την ομίχλη. Οι λαμπτήρες αυτοί μπορούν να βρίσκονται στην οπτική κεφαλή. Τα φώτα ομίχλης χρησιμοποιούνται σε δύσκολες καιρικές συνθήκες , όπως δυνατή βροχή , πυκνή ομίχλη ή χιονοθύελλα. Ενώ το φως από τους συμβατικούς προβολείς και συγκεκριμένα οι ακτίνες τους , τόσο από τα φώτα πορείας όσο και από την μεγάλη σκάλα , αντανακλάται στα μικρά σταγονίδια νερού ή στις νιφάδες χιονιού και δημιουργεί ένα ημιδιαφανές πέπλο μειώνοντας την ορατότητα , η ευρεία δέσμη φωτός των λαμπτήρων ομίχλης φωτίζει άριστα την άκρη του δρόμου , διευκολύνοντας έτσι τους ελιγμούς και τις στροφές του οδοστρώματος.

Τα φώτα ομίχλης πρέπει να έχουν ένα σαφές όριο δέσμης ακτινών. Έτσι ο οδηγός θα διασφαλίσει καλή ορατότητα στην ομίχλη. Έτσι είναι η φύση της ομίχλης , όσο πιο κοντά στην Γη βρίσκεται η ομίχλη προς το ύψος της οδήγησης , τόσο πιο δύσκολο είναι να οδηγήσει κάποιος μέσα από αυτήν. Τα φώτα ομίχλης πρέπει να τοποθετούνται όσο το δυνατόν χαμηλότερα στον δρόμο επειδή μεταξύ της ομίχλης και του οδοστρώματος υπάρχει ένα κενό στο οποίο και πρέπει απαραιτήτως να πέσει το φως. Τα φώτα ομίχλης ο οδηγός τα χρειάζεται και χωρίς ομίχλη. Παλαιότερα οι οδηγοί συμβουλεύονταν όπως θέτουν αυτά σε λειτουργία όταν οδηγούν σε στενούς δρόμους με πολλές στροφές και στο σκοτάδι. Σε αυτές περιπτώσεις η ταχύτητα δεν είναι μεγάλη και αυτά τα φώτα φωτίζουν ακόμη και στις άκρες του δρόμου. Σήμερα σε ορισμένα αυτοκίνητα τα κεντρικά φώτα κινούνται αμέσως μετά την στροφή του τιμονιού.

Εάν ένα ή δύο λαμπτήρες ομίχλης για το αυτοκίνητό σας χάλασε , έσπασε ή βγήκε εκτός λειτουργίας με την πάροδο του χρόνου , απευθυνθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εδώ στους πελάτες μας προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων ομίχλης για οποιαδήποτε εταιρεία αυτοκινήτων. Παραγγείλετε το εξάρτημα που χρειάζεσθε σε προσιτές τιμές και εμείς θα φροντίσουμε για την αποστολή του το συντομότερο χρονικό διάστημα. Εκτός από προβολείς ομίχλης μπορείτε επίσης να αγοράσετε άλλα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας όπως για παράδειγμα , πίσω φωτιστικά σώματα , το κρύσταλλο του καθρέπτη ή λαμπτήρα φλας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο