Αυτοκίνητο Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας
 • Αυτοκίνητο Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας αγορά με την PayPal
 • Αυτο Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Πλέγμα Εξαερισμού Προφυλακτήρας

Τα πλέγματα και τα καλύμματα προφυλακτήρα είναι προϊόντα, τα οποία τονίζουν την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Επίσης, συμμετέχουν στην προστασία του συστήματος ψύξης από εξωτερικούς παράγοντες και προλαμβάνουν τη γρήγορη ψύξη του κινητήρα κατά τη διάρκεια των κρύων εποχών.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία των πλεγμάτων και των καλυμμάτων προφυλακτήρα

 1. Η λειτουργική διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων δεν προσδιορίζεται από τις κατασκευάστριες εταιρείες. Θα πρέπει να αντικαθίστανται σε περίπτωση που έχουν υποστεί βλάβες.
 2. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το εξάρτημα δεν εφαρμόζει καλά πάνω στον προφυλακτήρα, αντικαταστήστε το. Αλλιώς, είναι πιθανό να καταστραφούν τα στοιχεία στερέωσης του προφυλακτήρα, πράγμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη αντικατάστασης αυτού ή ακόμα και μία πιο δαπανηρή επισκευή.
 3. Για οδήγηση σε εκτός δρόμους διαδρομές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προτιμήστε ένα διχτυωτό πλέγμα: θα μπορεί να συγκρατεί τα χαλίκια, τη σκόνη και τα έντομα, προστατεύοντας έτσι το ψυγείο από τη συσσώρευση βρωμιάς.
 4. Για να διατηρήσετε τη βέλτιστη θερμοκρασία μέσα στο χώρο του κινητήρα κατά τις κρύες εποχές, προτιμήστε να εγκαταστήσετε ένα κάλυμμα παρά ένα πλέγμα.

Βλάβες των πλεγμάτων και καλυμμάτων προφυλακτήρα, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Σπάσιμο ή χαλάρωση των στοιχείων στερέωσης. Συνήθως, αυτού του είδους οι βλάβες προκαλούνται λόγω μηχανικών ζημιών ή σφαλμάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών εγκατάστασης. Η ύπαρξη ήχου τριξίματος στην περιοχή του προφυλακτήρα υποδεικνύει τη βλάβη των στοιχείων στερέωσης.
 2. Ρωγμές, ξεφλουδίσματα και γρατζουνιές. Εμφανίζονται ως αποτέλεσμα κάποιας πρόσκρουσης, λόγω απρόσεκτης στάθμευσης του αυτοκινήτου, κίνησης σε οδοστρώματα με εμπόδια, χτυπημάτων χαλικιών κατά την κίνηση του οχήματος. Ο οπτικός έλεγχος είναι αρκετός για να εντοπιστούν τέτοιου είδους ζημιές.
 3. Διάβρωση. Τα μεταλλικά εξαρτήματα, εάν εκτεθούν σε υγρασία και αντιδραστήρια απόψυξης, είναι πιθανό να καταστραφούν. Η ύπαρξη ενός χαρακτηριστικού στρώματος σκουριάς που καλύπτει τις επιφάνειες των εξαρτημάτων αποτελεί σημάδι διάβρωσης.

Η απόφαση σας να αγοράσετε για το αυτοκίνητό σας πλέγματα και καλύμματα προφυλακτήρα από το διαδικτυακό μας κατάστημα θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, ενώ συνάμα θα είστε ήρεμοι ως προς την ποιότητα όλων των ανταλλακτικών του αυτοκινήτου σας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο