Αυτοκίνητο Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω)
 • Αυτοκίνητο Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Πίσω Φώτα (Φανάρι Πίσω)

Τα πίσω φώτα στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι τα μεγάλα φώτα και τα φώτα φρένων. Τα πίσω μεγάλα φώτα χρησιμοποιούνται για να διακρίνεται το όχημα στο σκοτάδι και σε συνθήκες κακής ορατότητας. Στην ομίχλη και στην κακή ορατότητα χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα πίσω φώτα ομίχλης. Τα πίσω φώτα έχουν κόκκινο χρώμα. Στα αυτοκίνητα , χρησιμοποιούμε ένα ζευγάρι μεγάλων φώτων από τις δύο πλευρές στην ίδια γραμμή. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο φωτίζονται οι γωνίες και οι πλευρές του φωτιστικού σώματος. Στα ψηλά οχήματα , όπως λεωφορεία , είναι απαραίτητο τα μεγάλα φώτα να είναι τοποθετημένα επάνω, όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς τα άκρα.

Η δεύτερη λειτουργία των πίσω φώτων είναι η λειτουργία των σημάτων φρεναρίσματος. Τα φώτα των φρένων είναι υποχρεωτικό να είναι κόκκινα και ανάβουν όταν ο οδηγός πατήσει το πεντάλ του φρένου. Η ισχύς της ακτινοβολίας των φώτων φρένων βρίσκετε πιο ψιλά από τα μεγάλα φώτα. Απαιτείτε να εγκατασταθούν δύο φώτα φρένων και από τις δύο πλευρές του οχήματος. Τα φώτα των φρένων είναι εγκατεστημένα ανά ζεύγη.

Ξεκινώντας από το 1986 στη Βόρεια Αμερική , την Αυστραλία και το 1990 στην Νέα Ζηλανδία και στην Ευρώπη ( με εξαίρεση την Ιρλανδία ) από το 1998 είναι απαραίτητη η τοποθέτηση στα αυτοκίνητα επιπλέον ενός κεντρικού πίσω φανού , που βρίσκεται πάνω από τη νοητή γραμμή του δύο πίσω φωτιστικών φρένων. Επίσης αυτό το φανάρι ονομάζεται και τρίτο κεντρικό φως ασφαλείας πίσω φρένων. Τοποθετείται ή στο ύψος των ματιών ή με επαναλαμβανόμενο φως.

Σε περίπτωση θραύσης των πίσω φωτιστικών σωμάτων ή αυτό είναι των φρένων ή των φώτων πορείας μην πηγαίνετε κατευθείαν στα συνεργεία. Το κόστος θα είναι πολύ υψηλό , και η αντικατάσταση του μέρους αυτού δεν είναι τόσο περίπλοκη. Αν χρειάζεστε άλλα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας , όπως μάσκες , αισθητήρα οξυγόνου ή τιμόνι , εύκολα θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Έτσι τώρα για την αγορά των οποιοδήποτε ανταλλακτικού για το αυτοκίνητό σας θα ξοδέψετε πολύ λιγότερο χρόνο και χρήμα.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο