catalog_tyre_img_alt
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

ΑΜΟΡΤΙΣΈΡ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ

Αυτοκίνητο Αμορτισερ πισω πορτας του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Κατάλογος κατασκευαστών γνήσιων Αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αμορτισερ πισω πορτας σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αμορτισερ πισω πορτας ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ
 • Όχημα Αμορτισερ πισω πορτας αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ αλλαγή αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • Αυτοκίνητο Αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • Όχημα Αμορτισερ πισω πορτας αγορά με την American Express
 • Αυτοκίνητο Αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ

Τα αμορτισέρ αερίου τοποθετούνται από την κατασκευή των αυτοκινήτων για να συγκρατούν ανοικτό , το καπό , τις πόρτες και τον χώρο των αποσκευών. Αποτρέπουν το κλείσιμο , κρατούν το βάρος σε ανοικτή θέση και επιτρέπουν να γίνεται έλεγχος κατά το κλείσιμο.

Το αμορτισέρ αερίου είναι προϊόν που ρυθμίζεται υδροπνευματικά. Αποτελούνται από έναν σωλήνα πίεσης ένα στέλεχος και ένα έμβολο. Τα συνδετικά στοιχεία διαφορετικών τύπων τα οποία είναι στερεωμένα στον σωλήνα πίεσης παρέχουν μια αξιόπιστη σύνδεση του αμορτισέρ αερίου. Γεμίζονται αυτά τα αμορτισέρ αερίου με άζωτο σε υψηλή πίεση που ασκείται επάνω στο έμβολο. Έτσι δημιουργείται η δύναμη αντίστασης. Αν η δύναμη του αμορτισέρ αερίου είναι μεγαλύτερη από την δύναμη αντίστασης , τότε το στέλεχος εκτείνεται ενώ αν η δύναμη είναι μικρότερη , το αμορτισέρ συμπιέζεται.

Η ταχύτητα συμπίεσης εγκαθίσταται άμεσα κατά την κατασκευή. Εκτός από άζωτο στον εσωτερικό χώρο του αμορτισέρ αερίου υπάρχει μια απαραίτητη ποσότητα λαδιού για τη λίπανση των εξαρτημάτων καθώς και την αποφυγή να φθάσει το στέλεχος ή το έμβολο στα άκρα. Υπάρχουν αμορτισέρ αερίου για διαφορετικούς σκοπούς και είναι κατασκευασμένα με σκοπό την ώθηση του εμβόλου , την έλξη του εμβόλου ή την γραμμική λειτουργία του εμβόλου. Το εσωτερικό του αμορτισέρ αερίου είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε η επιφάνεια της επάνω πλευράς να είναι μεγαλύτερη από την επιφάνια της κάτω πλευράς , έτσι ώστε το αέριο υπό πίεση να ωθεί το έμβολο και το στέλεχος προς τα έξω.

Οι παράμετροι του εμβόλου και η πίεση του αερίου είναι διαφορετικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου με βάση , για παράδειγμα , του βάρους της πίσω πόρτας του αυτοκινήτου , ώστε στο τέλος να παρουσιάζονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα τα νέα αμορτισέρ αερίου ελέγχονται για την αντοχή του.

Εάν χρειασθεί να αντικαταστήσετε το αμορτισέρ αερίου δεν αξίζει να σπαταλάτε το χρόνο σας στα καταστήματα ή στις ουρές των συνεργείων. Γιατί έτσι θα χάσετε όχι μόνο χρόνο , αλλά και χρήματα. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να φύγετε από το σπίτι ή το γραφείο σας. Εδώ στους πελάτες μας προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία αμορτισέρ αερίου για οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου. Παραγγείλετε το απαιτούμενο ανταλλακτικό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμείς θα φροντίσουμε για την αποστολή του στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Εκτός από αμορτισέρ αερίου , μπορείτε επίσης να αγοράσετε άλλα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας , όπως για παράδειγμα , αισθητήρα οξυγόνου , καλωδιώσεις του διακόπτη ανάφλεξης ή ψυγείο.

Τα αμορτισεράκια αερίου του καπό του πορτμπαγκάζ, αποτελούν ένα μηχανισμό, ο οποίος κάνει δυνατό το ομαλό άνοιγμα και κλείσιμο του καπό του πορτμπαγκάζ, καθώς και τη διατήρησή του σε ανοιχτή θέση, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον στηρίγματα.

4 συμβουλές λειτουργίας

 1. Οι κατασκευαστές δεν προσδιορίζουν επακριβώς τη διάρκεια ζωής των συγκεκριμένων τμημάτων, μιας και βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη συχνότητα της λειτουργίας τους. Οπότε, αντικαταστήστε το τμήμα, όταν χρειαστεί.
 2. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις απότομες κινήσεις, όταν ανοιγοκλείνετε το καπό του πορτμπαγκάζ και ιδιαίτερα, κατά την περίοδο του χειμώνα.
 3. Προστατέψτε το τμήμα από χτυπήματα και μην το λύνετε: στο εσωτερικό του, υπάρχει πεπιεσμένο αέριο.
 4. Να θυμάστε ότι θα πρέπει πάντα να αλλάζετε τα τμήματα και στις δυο πλευρές του καπό, ταυτόχρονα, ακολουθώντας τη θέση εγκατάστασης που συνιστά ο κατασκευαστής.

Βλάβες των αμορτισέρ αερίου του καπό του πορτμπαγκάζ, οι αιτίες και τα σημάδια τους

 • Απώλεια πίεσης του αερίου του αμορτισέρ. Η συγκεκριμένη βλάβη αποτελεί το σύνηθες αποτέλεσμα της φθοράς της τσιμούχας. Όταν συμβεί αυτό, το αμορτισεράκι αδυνατεί να συγκρατήσεις το καπό του πορτμπαγκάζ ανοιχτό.
 • Παραμόρφωση του κυλίνδρου ή της ράβδου. Οι συγκεκριμένες βλάβες, συνήθως, προέρχονται από κάποιο τροχαίο ή σε άλλες ισχυρές μηχανικές κρούσεις, επιφέροντας την αδυναμία του τμήματος να λειτουργήσει.
 • Μπλοκάρισμα της ράβδου. Ενδέχεται να απέρθει από εισροή βρωμιάς στα εσωτερικά μέρη του τμήματος, βάσει συνθηκών όπως η συχνή χρήση του οχήματος σε χωματόδρομους. Αν υπάρχει η συγκεκριμένη βλάβη, είναι αδύνατο να ανοίξει ή να κλείσει το καπό του πορτμπαγκάζ.
 • Χαλάρωση ή σπάσιμο των βάσεων. Η συγκεκριμένη βλάβη προκύπτει, συνήθως, εξαιτίας της ιδιαίτερα υψηλής ροπής σύσφιξης ή στην αντίθετη περίπτωση, από τη  χαλάρωση των στοιχείων στερέωσης. Το αποτέλεσμα είναι να ξεκουμπώνουν οι βάσεις από μόνες τους.

Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε οικονομικά αμορτισεράκια αερίου του καπό του πορτμπαγκάζ, από το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr, όπως και οποιοδήποτε άλλο ανταλλακτικό χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας.

Επιλογέας Αμορτισερ πισω πορτας για

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο