Αυτοκίνητο Φλας του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Φλας - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Φλας σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Φλας ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Φλας
 • Αυτοκίνητο Φλας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Φλας αγορά με την PayPal
 • Αυτο Φλας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Φλας αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Φλας – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Φλας

Τα φλάς στο κάθε αυτοκίνητο βρίσκονται στις γωνίες. Ωστόσο , σε σπάνιες περιπτώσεις βρίσκονται στις πλευρές. Οι ενδεικτικές λυχνίες αυτές είναι για να προειδοποιούν τους οδηγούς που βρίσκονται κοντά μας , ότι προτιθέμεθα να στρίψουμε ή να αλλάξουμε λωρίδα. Υπάρχει μια προϋπόθεση , ότι το χρώμα της λυχνίας του δείκτη πρέπει πάντα να είναι πορτοκαλί. Οι ενδεικτικές λυχνίες αλλαγής πορείας (φλας) εμφανίσθηκαν στα πολύ καλής ποιότητας αυτοκίνητα λίγο περισσότερο από έναν αιώνα πριν, το 1907. Ωστόσο, σε όλα τα αυτοκίνητα άρχισαν να τοποθετούνται 30 χρόνια μετά. Από τότε η χρήση των φλας στα αυτοκίνητα έγινε υποχρεωτική.

Για περισσότερο από μισό αιώνα τα φλας δεν ήταν αναλάμποντα αλλά εξέπεμπαν φως συνεχώς, σε αντίθεση με τα σύγχρονα φλας όπου αναλάμπουν. Οι μηχανικοί τοποθέτησαν τα φλας πάνω από τις μπροστινές πόρτες των αυτοκινήτων. Αλλά ήταν αρκετά εύθραυστα , συχνά έσπαγαν. Στα σύγχρονα αυτοκίνητα ο μοχλός ενεργοποίησης των φλας βρίσκεται δίπλα στο τιμόνι ώστε ο οδηγός να μπορεί εύκολα να ενεργοποιεί το φλας χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεί το χέρι από το τιμόνι, με τη μετακίνηση του μοχλού προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Όταν ο οδηγός ολοκληρώσει τον ελιγμό, ο διακόπτης επιστρέφει στην αρχική του θέση αυτόματα. Η συχνότητα των λάμψεων του φλας είναι σταθερή και κυμαίνεται από 60 έως 120 αναλαμπές στο λεπτό. Στο ταμπλό οποιουδήποτε αυτοκινήτου , ανάβει η ένδειξη λειτουργίας των φλας σε πράσινο χρώμα. Όταν το φλας είναι ενεργοποιημένο , ακούγεται το χαρακτηριστικό ηχητικό σήμα , που μας θυμίζει την ανάγκη να τερματίσουμε τον ήχο ειδοποίησης στροφής , αν αυτός για οποιοδήποτε λόγο δεν απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Αν χάλασαν τα φλας του αυτοκινήτου σας , απευθυνθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εδώ τους πελάτες μας τους περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από φώτα φλας για αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας. Παραγγείλετε ότι σας είναι αναγκαίο στις καλύτερες τιμές. Εμείς θα φροντίσουμε για την παράδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός από φλας επίσης , μπορείτε να αγοράσετε άλλα τμήματα του αυτοκινήτου , όπως για παράδειγμα , πίσω φωτιστικά , τα κρύσταλλα του καθρέπτη ή λάμπες για φλας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο