Αυτοκίνητο Στήριγμα Προφυλακτήρας του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Στήριγμα Προφυλακτήρας - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Στήριγμα Προφυλακτήρας σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Στήριγμα Προφυλακτήρας ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Στήριγμα Προφυλακτήρας
 • Αυτοκίνητο Στήριγμα Προφυλακτήρας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Στήριγμα Προφυλακτήρας αγορά με την PayPal
 • Αυτο Στήριγμα Προφυλακτήρας αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Στήριγμα Προφυλακτήρας αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Στήριγμα Προφυλακτήρας – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Στήριγμα Προφυλακτήρας

Οι βραχίονες συγκράτησης προφυλακτήρων στερεώνουν καλά το προφυλακτήρα στη θέση του, αποτρέποντας την ελεύθερη κίνηση του ανταλλακτικού αυτού, καθώς και την τυχόν αποκόλλησή του.

3 οδηγίες σχετικά με τη χρήση των βραχιόνων συγκράτησης προφυλακτήρων

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής του ανταλλακτικού αυτού εξαρτάται άμεσα από τις συνθήκες λειτουργίας του οχήματος, και ειδικά από την ποιότητα του οδοστρώματος. Σε περίπτωση εμφάνισης ζημιών να προχωρείτε σε αντικατάσταση του εξαρτήματος αυτού.
 2. Να αποφεύγετε τις προσκρούσεις στον προφυλακτήρα, και την κίνηση του αυτοκινήτου πάνω από μεγάλα αντικείμενα – όλα αυτά μειώνουν τη διάρκεια λειτουργικής ζωής των βραχιόνων συγκράτησης προφυλακτήρων και μπορούν να προκαλέσουν ζημιές.
 3. Κατά την αντικατάσταση των βραχιόνων συγκράτησης προφυλακτήρων να βεβαιώνεστε ότι είναι συμβατοί με το αυτοκίνητό σας, διότι ακόμα και τα ανταλλακτικά που προορίζονται για διαφορετικές εκδόσεις μοντέλων είναι πιθανό να διαφέρουν μεταξύ τους.

Βλάβες των βραχιόνων συγκράτησης προφυλακτήρων, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Βλάβη των στοιχείων ασφάλισης. Μπορεί να προκληθεί λόγω έντονων μηχανικών προσκρούσεων, όπως για παράδειγμα κάποιο χτύπημα ή η άσκηση δύναμης κατά την απρόσεκτη απομάκρυνση του προφυλακτήρα. Μπορείτε να διακρίνετε αυτή τη βλάβη κατά τον οπτικό έλεγχο – ο προφυλακτήρας δε θα εφαρμόζει καλά στο αμάξωμα του αυτοκινήτου στο σημείο όπου υπάρχει η ζημιά.
 2. Ρωγμές. Μπορούν να εμφανιστούν ως αποτέλεσμα απρόσεκτης χρήσης του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα λόγω συχνής κίνησης του αυτοκινήτου πάνω σε εμπόδια ή ψηλά κράσπεδα, ή συχνής οδήγησης του αυτοκινήτου σε χαμηλής ποιότητας οδοστρώματα. Ένας βραχίονας προφυλακτήρα που έχει υποστεί ζημιές δε θα μπορεί να εξασφαλίσει την αξιόπιστη στερέωση του προφυλακτήρα· πρόκειται για ζημιές που μπορούν να εντοπιστούν κατά τον οπτικό έλεγχο.
 3. Βαθουλώματα. Εμφανίζονται ως αποτέλεσμα κάποιας σύγκρουσης με άλλους χρήστες του δρόμου ή σε περίπτωση απρόσεκτης στάθμευσης του αυτοκινήτου, ή ακόμα και λόγω κίνησης του αυτοκινήτου πάνω από εμπόδια. Κατά κανόνα, σε αυτές τις περιπτώσεις, παραμορφώνεται ο ίδιος ο προφυλακτήρας, πράγμα το οποίο γίνεται αντιληπτό με γυμνό οφθαλμό.

Μπορείτε να αγοράσετε βραχίονες συγκράτησης προφυλακτήρων για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα σε θέση να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το απαραίτητο ανταλλακτικό αυτοκινήτου και να απαντήσουν σε όλες τις σχετικές σας ερωτήσεις.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο